|
Nu esti logat.
Nu mi-a venit stopul#1 2010-01-22 16:24:24
Nu mi-a venit stopulca sa incep povestea mea....eu iau ac de ceva timp...in noiembrie m-am decis sa fac o pauza..si cu doua zile inainte de venirea stopului..asa cum ar trebui sa vina..am intretinut relatii sexuale...dar nu s-a terminat in mine...in decembrie ciclul deja imi inatrziase...am fost la ginecolog..mi-a zis ca pe ovarul drept a avut loc o ovulatie si ca e posibil sa fiu insarcinata asa cu conditia ca in urmatoarele 5 zile sa nu-mi vina stopul..spre fericirea mea..mi-a venit a 2 sau a 3 zi..deci nu eram insarcinata sau asa credeam...am inceput din nou ac...si dupa o sapt am intretinut relatii sexuale....am terminat ac in ianuarie in 8 park si in 14 trebuia sa imi vina stopul...am intretinut relatii sexuale si in acele 7 zile de pauza..dar pt siguranta mea imd dupa ce am intretinut relatia sexuala am luat postinor si stopul nu mi-a mai venit...am avut o scurgere de sange ce a durat o zi...si acum continui cu ac si nu imi mai vine stopul? subliniez ca mi-am facut si vreo 3 teste din ianuarie si toate erau negative...e posibil sa fie intarziere?o dereglare hormonala? sau exista riscul sa fiu insarcinata de atunci din decembrie? va rog ajutati-ma!! Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2010-01-22 16:34:12
Re: Nu mi-a venit stopulProbabil iti intarzie din cauza Postinorului ( pe care, sincer, nu inteleg de ce l-ai luat, nu avea sens ) ... Postinor + anticonceptionale = bomba de hormoni. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-01-22 17:07:50
Re: Nu mi-a venit stopulmi-e tare frica nu stiu ce sa zic...sper sa fie o intarziere..s Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #4 2010-01-22 17:10:00
Re: Nu mi-a venit stopulDar daca ai luat pastilele corect ( deci la aceeasi ora si nu ai luat alte medicamente care interactioneaza cu anticonceptionalele ) nu ai de ce sa iti faci griji. Parerea mea e ca intarzie din cauza Postinorului. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-01-22 17:11:30
Re: Nu mi-a venit stopulmersi! nu am luat alte pastile..de fapt decat cele care mi le-a dat ginecologul niste ovule pentru o zgarietura pe colul uterin! Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-22 17:54:02
Re: Nu mi-a venit stopuldaca ie postinor exact inaine sa apara menstra...asta obtii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-01-22 17:55:51
Re: Nu mi-a venit stopulmultmesc mult la amandoua!! sper sa fie asa..ca imi intarzie si mor de frica >< va multumesc din sufllet! Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #8 2010-01-22 18:03:57
Re: Nu mi-a venit stopul
nu mai muri de frica, nu ai de ce... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-01-22 18:15:21
Re: Nu mi-a venit stopulVezi ca n-ai de ce sa iti faci griji Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2010-01-25 12:46:07
Re: Nu mi-a venit stopulam si eu o problema..sper sa ma puteti ajuta..in decembrie nu mi-a venit ciclu..nu am avut niciodata ciclu regulat si la ce durere de ovare am tot avut din decembrie incoace am crezut ca e vorba de o raceala..saptamana trecuta am facut un test de sarcina si mi-a iesit insa pozitiv.am stari foarte dese de greata si credeam ca e vorba de stomacul meu care are un inceput de ulcer (bine ca mai puneam lipsa ciclului si pe seama stresului cauzat de o saptamana de stat in spital cu mama mea accidentata).sanii ma dor mai ales daca dau de frig...si am dureri groaznice de ovare.credeti ca e vorba de o sarcina sau poate fi alta cauza? Offline #11 2010-01-25 12:50:19
Re: Nu mi-a venit stopulioana daca ai avut contacte neprotejate + testul de sarcina pozitiv...sansele sa fii insarcinata sunt ff mari... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2010-01-25 13:00:42
Re: Nu mi-a venit stopulms..vroiam sa te mai intreb daca se poate ca unele medicamente sa influenteze rezultatul testului de sarcina. Offline #13 2010-01-25 13:01:21
Re: Nu mi-a venit stopulnu, nu se poate Offline #14 2010-01-27 00:49:02
Re: Nu mi-a venit stopulsalutare. am o problemuta cam aiurea din punctul meu de vedere. in decembrie mi-a venit pe 16 sau 17 menstruatia. in principiu imi vine la jumatatea lunii 14,15 ,16, maxim 17. luna aceasta nu mi-a venit. contact sexual am avut dar de fiecare data a avut grija sa iasa la timp ca sa nu ejaculeze in mine. de pe 14 am tot facut teste de sarcina inclusiv azi si mi-au iesit negative. cu vre-un sfat ceva ma puteti ajuta deoarece am cam intrat in panica si nici colectie de teste de sarcina nu vreau sa fac pt ca ce-i drept am auzit faptul ca s-a mai intamplat ca testul sa nu arate sarcina decat la vreo 6-7 saptamani la unele persoane. ce sa fac? Offline #15 2010-01-27 02:35:25
Re: Nu mi-a venit stopul1. ai avut contacte sexuale si in perioada fertila? asta inseamna cam pe 1,2,3 ianuarie. Offline #16 2010-01-27 08:56:55
Re: Nu mi-a venit stopulSanse de sarcina exista din cauza lichidului preejaculator care se elimina in timpul actului sexual si care contine si el spermatozoizi. Practic, daca ultimul test a iesit negativ, nu esti insarcinata. Totusi, pentru linistea ta, poti face un test de sarcina din sange. Este cel mai sigur rezultat. Si ca sfat, pe viitor foloseste o metoda contraceptiva eficienta. Coitul intrerupt are o amrja esec de aproximativ 40%, deci nu prea te poti baza pe ea. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #17 2010-01-27 11:33:13
Re: Nu mi-a venit stopulok am inteles. si din cate retin am avut contact la inceputul lunii. imi puteti spune cum se numeste aceasta analiza de sange si unde o pot face? azi dimineata am mai facut un test si era negativ Offline #18 2010-01-27 11:45:55
Re: Nu mi-a venit stopule vorba de analiza Beta HCG si se face cam la orice laborator de analize. Offline #19 2010-01-27 11:47:34
Re: Nu mi-a venit stopulmersi mult. acum sunt cam speriata desi am mai patit asa ceva acum aproximativ 2 ani jumate si cand am fost la doctor mi-a dat orgametril... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|