|
Nu esti logat.
Polip endometrial - cauza infertilitatii??#1 2010-01-22 16:51:33
polip endometrial - cauza infertilitatii??Buna ziua! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2 2010-01-22 18:49:48
Re: polip endometrial - cauza infertilitatii??polipul se rezolva fara probleme prin histeroscopie...si mi-e greu sa cred ca el ar putera fi motivul pentru care nu ai inca o sarcina....mult mai probabil e vorba despre o eventuala insuficienta de progesteron Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-01-22 19:31:02
Re: polip endometrial - cauza infertilitatii??multumesc frumos pt raspuns O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #4 2010-01-25 09:32:09
Re: polip endometrial - cauza infertilitatii??un raspuns complet si corect iti poate da medicul tau dupa ce faci toate investigatiile necesare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|