|
Nu esti logat.
Probleme cu pauza#1 2010-01-22 22:16:38
probleme cu pauzaBuna! Offline #2 2010-01-22 22:24:53
Re: probleme cu pauzaAlcs nu esti bolnava stai linistita...asta e faza cu pauza la aceste pastile...la unele intarzie mai mult la altele mai putin...eu zic sa ai putina rabdare! multa sanatate!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-22 22:25:16) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-22 23:12:24
Re: probleme cu pauzaO sa postez si eu intrebarea mea aici, pt ca are in mare parte legatura cu pauza. Am luat antibebe cam un an jumate si apoi am facut pauza de 6 luni, pana luna asta, cand am iinceput iar sa le iau. Am insa unele scurgeri rozalii - maronii si nu inteleg dc. Inainte de pauza respectiva nu am avut niciodata spotting. Oare despre spotting e vorba sau nu mi se mai potrivesc pastilele? and love saves the day... Offline #4 2010-01-22 23:14:05
Re: probleme cu pauzaSigur e spotting, nu conteaza ca prima data nu ai avut. Acum se acomodeaza organismul din nou cu ele Offline #5 2010-01-22 23:15:05
Re: probleme cu pauzaeu zic ca este spotting...e normal sa apara in prima luna...la fel de normal a fost si ca organismul tau sa reactioneze asa atunci...deci fara spotting... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-22 23:20:52
Re: probleme cu pauzaE vba de Yasmin, pe ele le am luat si inainte de pauza, la recomandarea medicului, pt un chist care il aveam. Mi s-a parut ciudat ca acum am spotting si inainte nu am avut si de aia m-am gandit ca poate nu mi se mai potrivesc. Desi inainte m-am simtit ft bn cu ele si nu am avut nici o pb. and love saves the day... Offline #7 2010-01-22 23:30:47
Re: probleme cu pauzascriu si eu aici pt. ca are o oarece legatura cu subiectul:atata timp cat menstruatia vine in pauza de antibebe ,mai rost sa-mi fac griji despre cantitate ,calitatea ei etc... ?sau e clar ca nu exista problema de sarcina ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|