homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu pauza

#1 2010-01-22 22:16:38

Alcs
New member
Inregistrat: 2009-05-30

probleme cu pauza

Buna!
Iau pilule de aproape doi ani si obisnuiesc in perioada lunii decembrie sa fac pauza bine-meritata de la a lua pilule. Astfel ca, ultima data cand am avut menstruatie a fost pe 22 noiembrie (prima zi). Atunci am inceput ultima folie de pilule si cand am terminat-o am inceput pauza pana cand in mod normal trebuia sa-mi vina din nou si sa incep o alta folie. Si data trecuta cand am facut pauza a venit mai tarziu, dar parca acum a intarziat prea mult. In tot acest timp m-am protejat si am facut pana acum si doua teste de sarcina, amandoua negative.
Acum intrebarea mea este: daca este normal sa intarzie atat si pana cand ar trebui sa astept pana cand sa incep sa-mi fac probleme ca as fi bolnava sau ceva.
Va multumesc! supa

#2 2010-01-22 22:24:53

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: probleme cu pauza

Alcs nu esti bolnava stai linistita...asta e faza cu pauza la aceste pastile...la unele intarzie mai mult la altele mai putin...eu zic sa ai putina rabdare! tongue multa sanatate!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-22 22:25:16)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-01-22 23:12:24

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

O sa postez si eu intrebarea mea aici, pt ca are in mare parte legatura cu pauza. Am luat antibebe cam un an jumate si apoi am facut pauza de 6 luni, pana luna asta, cand am iinceput iar sa le iau. Am insa unele scurgeri rozalii -  maronii si nu inteleg dc. Inainte de pauza  respectiva nu am avut niciodata spotting. Oare despre spotting e vorba sau nu mi se mai potrivesc pastilele? sad

and love saves the day...

#4 2010-01-22 23:14:05

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Sigur e spotting, nu conteaza ca prima data nu ai avut. Acum se acomodeaza organismul din nou cu ele

#5 2010-01-22 23:15:05

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

eu zic ca este spotting...e normal sa apara in prima luna...la fel de normal a fost si ca organismul tau sa reactioneze asa atunci...deci fara spotting...
nu inteleg de ce zici ca nu ti se potrivesc?nu ti le-a recomandat medicul?nu erau acelea care le luai si inainte?si cum ti-ai dat seama ca nu se potrivesc daca in primele 3 luni sunt normale dereglarile?

multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2010-01-22 23:20:52

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

E vba de Yasmin, pe ele le am luat si inainte de pauza, la recomandarea medicului, pt un chist care il aveam. Mi s-a parut ciudat ca acum am spotting si inainte nu am avut si de aia m-am gandit ca poate nu mi se mai potrivesc. Desi inainte m-am simtit ft bn cu ele si nu am avut nici o pb.
Mersi pt raspunsuri puss

and love saves the day...

#7 2010-01-22 23:30:47

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

scriu si eu aici pt. ca are o oarece legatura cu subiectul:atata timp cat menstruatia vine in pauza de antibebe ,mai rost sa-mi fac griji despre cantitate ,calitatea ei etc... ?sau e clar ca nu exista problema de sarcina ?

mersi anticipat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.