|
Nu esti logat.
AJUTOR#1 2010-01-22 23:54:06
AJUTORBuna seara fetelor , nu stiu daca imi vedeti mesajul acum dar am o nelamurire foarte mare , poate puteti sa ma ajutati cumva.Ieri am fost la ginecolog sa imi fac analizele deoarece ma ustura foarte rau in timpul contactului sexual , mi-a luat probe si mi-a si dat tratamentul nu a asteptat pana a doua zi dupa analize.Cand am fost dupa analize doctorita nu era si asistenta mi-a zis ca am o candida si infectie cu virusul hpv , dar mi-a zis ca papanicolau a iesit bun.Nu inteleg, din cate am citit testul papanicolau poate indica aceasta infectie sau ma rog vreo neregularitate , iar pe biletul de analize scria sugestiv infectie cu hpv .Nu stiu ce sa mai cred . Offline #2 2010-01-23 00:43:33
Re: AJUTORclaudia eu spun ca inainte de orice tratament trebuie urgent sa iti schimbi ginecologul... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-23 02:54:36
Re: AJUTORvai. si eu zic sa fugi repede repejor la un doctor competent.... nu e de gluma Offline #4 2010-01-24 18:20:05
Re: AJUTORscz ca nu v-am raspuns dar nu am avut acces la internet, ma gandeam sa termin tratamentul pe cae il fac si apoi sa merg iar la alte analize.Dar na v-am zis eu din cate am citit ca si din testul papaicolau reiese daca cumva ai infectie cu hpv dar mie mi-a iesit bun,si pe rezultat la concluzii scrie prezente celule de tipul ,,,,,,,,, (ca nu inteleg ce scrie)sugestive pentru o infectie cu hpv,si papanicolau e incadrat in CII,nu stiu ce sa mai cred daca am sau nu......... Offline #5 2010-01-24 18:43:35
Re: AJUTORun test papanicolau nu iti poate arata care sunt tulpinile de hpv cu care esti infectata ...cele mai bune pap.uri sunt cele dupa sistemul bethesta 2001(majoritatea sunt asa si scrie pe el daca este); O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-24 18:53:57
Re: AJUTORDin pacate la bethesda e bifa LSIL,:-S si eu aiurea pt k nu stiu de unde puteam sa iau pt k eu nu am avut relatii decat cu un singur baiat si nici pe alte toalete nu m-am asezat si nu pot sa inteleg de unde am putut sa il iau ,mi-e groaza sa ma duc iar la ginecolog , alti bani alte pareri ........... Offline #7 2010-01-24 20:18:32
Re: AJUTORclaudia clasamentul e cum am scris si mai sus:ASCUS,LGSIL,HGSIL, e risc scazut cum ar veni...nu lasa sa evolueze... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2010-01-24 23:07:15
Re: AJUTORbuna am si eu o problema....iau diane 35 cam de ceva timp, mai fac pauza de cate o luna dar in rest nu uit nicio pastila... ultima menstruatie a cam fost ciudata in sensul ca 2 3 zile inainte, la un contact sexual a ramas un pic de sange pe prezervativ, in rest nici o scurgere...nu am bagat de seama avand in vedere ca a fost un pic mai brutal si ca era cu 2 3 zile inainte de cm... dar in ziua cand mi s-a terminat in urma unui contact sexual chiar extrem de suav mi-a inceput o hemoragie foarte puternica, sangele era de culoare normala ca si cum te-ai taia, si dintr-o data mi-a cazut un cheag de sange cam de marimea unei palme (nu exagerez)... acum am secretii vaginale in exces (culoare alba cremoasa nimic schimbat fata de normal, doar cantitatea)... nu am febra nu am usturimi nimic.. si nu inteleg ce s-ar putea intampla... testele de sarcina intotdeauna au iesit negative, iar dianele le iau fara oprire din octombrie... am folosit o.b.uri dar niciodata nu mi s-au facut cheaguri atat de mari... ovare micropolichistice, extrem de mult stress si suparare in ult timp... chiar sunt ingrijorata... ma puteti ajuta cu o opinie pls? Offline #9 2010-01-24 23:21:49
Re: AJUTORfidela sarcina nu este...probabil s-a eliminat un cheag mai mare... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2010-01-24 23:37:45
Re: AJUTOR
sincera sa fiu ma sperie gandul sa ma duc la doctor, dar o sa merg... astept doar sa plec in strainatate pt un control bun... medicii de aici nu prea te asculta, iar pt o consultatie la un medic bun tre sa stai mult pt programare... si daca este ceva grav o sa fie mai rau... mi-a zis cineva ca s-ar putea sa fie o rana pe col, acuma nu stiu...pana plec am sa merg la farmacie sa iau niste ovule ca indif ce-ar fi astea ajuta... Ultima oara a fost editat de fidela2009 (2010-01-24 23:41:44) Offline #11 2010-01-25 00:04:52
Re: AJUTORfidela aici sau acolo important e sa fie un medic cu care sa te intelegi si sa mergi cat mai repede... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2010-01-25 00:17:54
da o sa merg pai chist nu stiu... sa fie de la antic? de la ob? de la stress? chistul a fost in ziua knd mi s-a terminat cm... Offline #13 2010-01-25 00:21:11
Re: AJUTORfidela, nu lua ovule fara recomandare. nu e adevarat ca nu strica, orice ar fi... Offline #14 2010-01-25 00:27:47
pai ma gandeam la ovule pt ca pe net sunt mentionate ca tratament atat la rana p col cat si la vreo infectie... pe mine ma ingrijora f tare cheagul de sange... deci chiar nu exagerez cat o palma...ovare micropolichistice au toate femeile din fam mea si acum 3 ani cand mi-a zis doctorul si mi-a recomandat diane (aveam n chist destul de mare pe unul din ovare) am inteles ca sunt multe femei care au aceasta problema Ultima oara a fost editat de fidela2009 (2010-01-25 00:39:04) Offline #15 2010-01-25 00:36:33
Re: AJUTORdaca te apuci sa iei acum tratament de capul tau nu numai ca nu o sa te ajute...dar o sa pericliteze si rezultatele viitoarelor analize... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #16 2010-01-25 00:42:48
problema este ca nu stiu ce sa fac... situatia nu este ok, asta e clar... dar pana peste 3 sapt knd am programare....sincera sa fiu am vrut sa merg atunci la urgente... o hemoragie destul de puternica... si n-am mers pt ca dupa ce mi s-a elim cheagul a mai curs vreo 30 40 de sec si s-a oprit... Ultima oara a fost editat de fidela2009 (2010-01-25 01:21:18) Offline #17 2010-01-25 23:38:08
Re: AJUTORam si eu o intrebare legata de usturimi....in timpul actului sexual..de fapt la inceput am niste usturimi destul de mari..asta doar la "intrare" prietenul meu a zis k este doar din cauza faptului k este destul de mic locul voi ce parere aveti? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #18 2010-01-26 00:11:24
Re: AJUTORfidela sincer cel mai bine ar fi sa mergi la medic...oricat de mult am incerca noi sa te ajutam pana nu esti supusa unui control, sa se vada exact ce e acolo, nimeni niciodata nu o sa iti poata spune ce ai; O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #19 2010-03-01 03:43:21
Re: AJUTORam fost la doctor si mi-au facut analizele secretiilor, dar nu mi au gasit absolut nimic. a zis ca sangerarile ar putea fi de la o inflamare ceva sau o mica rana si mi-a dat tratament de 10 ovule blastoestimulina. in prospect scrie ca sunt antiinflamatoare, cauterizante si dezinfectante si sincera sa fiu deja am luat 2 ovule si nu mai am scurgeri atat de abundente si nu mai miroase deloc si nici sangerari nu mai am Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|