homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma

#1 2010-01-23 12:06:15

emylya
Full member
Inregistrat: 2010-01-02

va rog ajutati-ma

iau anticonceptionale yaz de aproape 1 an,nu am avut probleme pana acum,ieri mi-a venit menstr si nu era deloc normal sin la a-3 a sapamana la a 4 a pastiluta roz,de obicei imi venea dupa a 3 a pastila alb,sunt foarte speriata,si nu am uitat nici-o pastila le-am luat corect,este normal sa imi vina asa,mai sunt protejata acum?sa nu uit zilele trecute am luat oscilococcilo pentru raceala.astept un raspuns pls

#2 2010-01-23 15:18:49

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: va rog ajutati-ma

se poate sa fie o dereglare hormonala...si de-aceea va trebui sa mergi sa discuti cu doctorul tau de planning...
in caz k sunt pb...sa ti le schimbe.
daca le-ai luat corect atunci nu-ti face griji k protejata ai fost smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-24 15:43:28

emylya
Full member

nu stiu ce o fi dar m-am speriat rau nu mi s-a mai intamplat pana acum,da si le-am luat super corect,normal trebuia sa imi vina pe 2 sau 3 febr,m-am saturat de stat cu grija,mersi mult pentru raspuns.si inca ceva...iau pastilutele normal chiar daca mi-a venit mai devreme,nu?sau incep alt blister?

Ultima oara a fost editat de emylya (2010-01-24 15:47:13)

#4 2010-01-25 09:07:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

esti protejata da ca le-ai luat corect, nu te stresa...se poate intimpla, nu e absolut nimic de speriat
evident ca le iei in continuare ca si cum nimic nu s-a intimplat...si mai treci pe la medicul de planning, se pare ca ai nevoie sa iti reimprospatezi informatiile despre contraceptive si utilizarea lor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-01-25 09:38:52

emylya
Full member

multumesc pt raspuns,m-am linistit,daca as avea ceva timp liber as trece pe la medic si daca nu ar fi asa de aglomerat mereu........................

Publicitate

loading...

#6 2010-01-27 00:53:53

ionia
Full member
Inregistrat: 2007-07-12

salutare. am o problemuta cam aiurea din punctul meu de vedere. in decembrie mi-a venit pe 16 sau 17 menstruatia. in principiu imi vine la jumatatea lunii 14,15 ,16, maxim 17. luna aceasta nu mi-a venit. contact sexual am avut dar de fiecare data a avut grija sa iasa la timp ca sa nu ejaculeze in mine. de pe 14 am tot facut teste de sarcina inclusiv azi si mi-au iesit negative. cu vre-un sfat ceva ma puteti ajuta deoarece am cam intrat in panica si nici colectie de teste de sarcina nu vreau sa fac pt ca ce-i drept am auzit faptul ca s-a mai intamplat ca testul sa nu arate sarcina decat la vreo 6-7 saptamani la unele persoane. ce sa fac?

#7 2010-01-27 04:09:02

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

ti-am raspuns dincolo, nu mai posta aceeasi intrebare in mai multe locuri.

#8 2010-01-27 08:58:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ionia ai warn pentru postare multipla. Citeste si respecta regulamentul forumului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2010-01-29 13:32:55

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

tocmai ce m-am spalat cu degetul inauntru, cam a doua oara cand am scos degetul dinnauntru l-am scos cu sange si am si simtit ca m-a piscat ceva. Am unghii foarte mari, de aceea cred ca m-am zgariat, sangele nu iera foarte rosu mai rozuliu asa.Ciclu n-ar cum sa-mi vina caci sunt abia la mijlocul foliei..
M-am sters cu un servetel care s-a patat iar,deci mai curge ceva inca. oare ce sa fac acum daca m-am zgariat? sad o sa treaca? sa las asa? grater  grater

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#10 2010-01-29 14:12:21

mayra19
Sr. member

mayra19 a scris:

tocmai ce m-am spalat cu degetul inauntru, cam a doua oara cand am scos degetul dinnauntru l-am scos cu sange si am si simtit ca m-a piscat ceva. Am unghii foarte mari, de aceea cred ca m-am zgariat, sangele nu iera foarte rosu mai rozuliu asa.Ciclu n-ar cum sa-mi vina caci sunt abia la mijlocul foliei..
M-am sters cu un servetel care s-a patat iar,deci mai curge ceva inca. oare ce sa fac acum daca m-am zgariat? sad o sa treaca? sa las asa? grater  grater

am lasat asa oricum nu aveam ce sa fac...sper doar la urmatoarea spalare sau urmatorul contact sa nu dau peste zgarietura asta si sa-mi fac mai rau....  nustiu

totusi nu mi-ar strica sa stiu o parere daca e ceva rau cu zgarietura asta caci deja mi s-au patat pantaloni si m-am uitat cu oglinda inauntru sunt toata rosie... grater

Ultima oara a fost editat de mayra19 (2010-01-29 15:03:44)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#11 2010-01-29 15:44:45

mada13_88
New member
Inregistrat: 2010-01-06

mayra cel mai bine du-te la ginecolog sa vada ce si cum.nu cred ca este ceva grav dar nu cred ca este bine sa te speli asa in zona aceea

#12 2010-01-30 13:14:52

mayra19
Sr. member

pana la urma nu cred ca m-am zgariat. 100 % NU
a inceput sa-mi curga si azi dimineata grater are o culoare maro deschis, rosiatic, nu e deloc sange normal...parca ar fi spotiing dar nici asta nu are cum.
Vinerea trecuta am luat pastila exact la 12 ore intarziere.. sa fie din cauza aceasta?
vas ruga frumos sa cititi ca nu mi s-a mai intamplat niciodata si nu stiu ce este.... grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.