|
Nu esti logat.
Intrebare!!!-3#39 2010-01-28 01:20:29
Re: Intrebare!!!Nu mai apare acea secretie si testul e concludent daca e facut la 3 sapt de la contact sau la minim 7 zile de la data la care trebuia sa vina menstruatia #40 2010-01-28 03:20:16
Re: Intrebare!!!multumesc pt raspuns persifona,stiu ca primul test a fost facut prea devreme.... eram insa curioasa cum arata secretia atunci cand esti insarcinata. Adica, daca s-a prins bebe, imi pot da seama si dupa secretia vaginala? Cum arata aceasta? si la cat timp pot simti sarcina la o simpla palpare a abdomenului? nu vreau sa-mi fac mari sperante desi imi doresc mult sa fie bebe, deja incercam de 5 luni si desi am 24 de ani, nu am reusit sa raman. contactul a fost exact in ziua ovulatiei si de-asta tot sper...de 5 luni am tot facut teste de sarcina cat si de ovulatie, calcule, planuri..incat tinde sa devina o obsesie...dezamagirea lunara incepe sa ne afecteze relatia:( Offline #41 2010-01-28 04:37:52
Re: Intrebare!!!criss, poti sa te duci la sectiunea principala a forumului, la intrebari despre fertilitate- aspirante la titlul de mamica. acolo vei intalni multe femei care isi doresc un bebe si tot acolo vei primi mai multe raspunsuri la nelamuririle tale. Offline #42 2010-01-28 12:54:22
Re: Intrebare!!!gata fetele azi am aflat... defapt nu prea am aflat nici un diacnostic, doar faptul ca ecografia e normala iar beta-HCG-ul e <0.1 => nu's gravida ,dar nici nu mi-a zis ce am ,posibil sa fie o dereglare mi-a dat un tratament si o sa mai fac luna viitoare probabil un test papanicolau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|