homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare!!!-3

#39 2010-01-28 01:20:29

persifona
Vizitator

Re: Intrebare!!!

Nu mai apare acea secretie si testul e concludent daca e facut la 3 sapt de la contact sau la minim 7 zile de la data la care trebuia sa vina menstruatia

#40 2010-01-28 03:20:16

criss_bebemic
New member
Inregistrat: 2010-01-28

multumesc pt raspuns persifona,stiu ca primul test a fost facut prea devreme.... eram insa curioasa cum arata secretia  atunci cand esti insarcinata. Adica, daca s-a prins bebe, imi pot da seama si dupa secretia vaginala? Cum arata aceasta? si la cat timp pot simti sarcina la o simpla palpare a abdomenului? nu vreau sa-mi fac mari sperante desi imi doresc mult sa fie bebe, deja incercam de 5 luni si desi am 24 de ani, nu am reusit sa raman. contactul a fost exact in ziua ovulatiei si de-asta tot sper...de 5 luni am tot facut teste de sarcina cat si de ovulatie, calcule, planuri..incat tinde sa devina o obsesie...dezamagirea lunara incepe sa ne afecteze relatia:(

#41 2010-01-28 04:37:52

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

criss, poti sa te duci la sectiunea principala a forumului, la intrebari despre fertilitate- aspirante la titlul de mamica. acolo vei intalni multe femei care isi doresc un bebe si tot acolo vei primi mai multe raspunsuri la nelamuririle tale.
bafta multa sa vina bebeloiul repede puss

#42 2010-01-28 12:54:22

azza
New member
Inregistrat: 2007-12-21

gata fetele azi am aflat... defapt nu prea am aflat nici un diacnostic, doar faptul ca ecografia e normala iar beta-HCG-ul e <0.1 => nu's gravida ,dar nici nu mi-a zis ce am ,posibil sa fie o dereglare mi-a dat un tratament si o sa mai fac luna viitoare probabil un test papanicolau...
va multumesc pt sprijin si multa sanatate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.