|
Nu esti logat.
Maseaua buclucasa#1 2010-01-24 03:22:06
maseaua buclucasahei, “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #2 2010-01-25 08:54:55
Re: maseaua buclucasanu stiu ce sa ti zic parerea mea e ca nervul nu se omoara cu pasta aia cu arsenic iti face anestezie si ti umbla pe canal ....am o intrebare pasta aia o fost pusa pe canal ??sau pe masea ?daca a fost pusa pe canal inseamna ca era mort nervul deja .... nu stiu ce sa ti spun ....si eu am patit asa.. dar ma durea dupa ce mi a fost scos nervul si opturat canalul.... Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. Offline #3 2010-01-25 23:50:55
Re: maseaua buclucasabuna “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #4 2010-01-30 00:57:17
Re: maseaua buclucasa “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #5 2010-01-30 02:30:38
Re: maseaua buclucasanu ma pricep prea bine sa iti dau un sfat. stiu doar sa iti zic ca nu ai cum sa ai "imunitate" la tratament si sa iti arat o poza cu o masea, sa vezi cum vine nervisorul cu canalele cu tot Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-16 18:29:34
Re: maseaua buclucasaaveti idee cat costa indeprtarea gingiei de pe langa maseaua de minte cu tot cu anestezie,o gingie care acopera maseaua si deranjeaza?un pret estimativ nu ma intereseaza pretul fix Offline #7 2012-05-05 12:03:41
Re: maseaua buclucasaBuna.. Am si eu acceasi problema pe care ai avut`o tu. Am mers la stomatolog si mia omorat nervul cu medicamente si din cauza pansamentului mi sa ars gingia. Acum e totul bine si ok, mi`a plombat`o definitiv, mi`a scos nervul, dar am ramas cu gingia arsa, si mai rau de atat. Pe dedesubtul maselutei e arsa toata gingia, si acum nu stiu ce sa ma mai fac. M`am dus la dentist iar si mi`a spus k nu am nimic, si ca in timp se va reface totul. La inceput nu am avut nicio problema dar acum imi curge puroi si sange si cred ca iti dai seama ce urat poate sa miroase. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|