Salut fetelor,
am si eu cateva nelamuriri asa ca m-am gandit sa intreb aici pentru ca unele dintre voi aveti experienta.
in 18 octombrie a trebuit sa iau postinor (iau si AC dar uitasem o pastila). am facut 2 teste de sange pana acum, unul saptamana trecuta, amandoua au iesit negative. menstra mi-a venit in fiecare luna de atunci, si acum 2 sau 3 sapt am fost la un ecograf in speranta ca o sa ma calmeze medicul. din octombrie pana acum ar fi fost deja 10-12 sapt. deci s-ar fi vazut foarte clar daca era ceva. l-am intrebat daca sa nu imi mai fac probleme si el a zis un "da..." care m-a bagat mai tare in ceata. nu a mai vrut sa adauge nimic, mi-a zis doar ca am uterul pe stanga si de aceea ma doare ovarul stang. (ii spusesem sa se uite si la ovar pt ca ma doare mai mereu).
ce ma nedumireste este ca deja de vreo 2 sapt ma mananaca sfarcurile si sanii ingrozitor. apoi mancarimea a coborat spre burta. de vreo 3 zile mai simt mancarimi doar dimineata, in rest doar o usoara senzatie de jena. iar sfarcurile par a fi iritate pe centru, sunt mai rosii. ciudat este ca nu am purtat nimic care sa ma jeneze, iar senzatia parca pleaca din interior.
deci vroiam sa stiu daca voi ati patit asa ceva, sa aveti mancarimi in zona sanilor si a burtii, din ce perioada, ce saptamana, sau daca e altceva ce ar putea fi?
trebuie sa ma calmez ca am inceput sesiunea si o iau razna!