homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-111

#2091 2010-02-01 19:10:44

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

Ola, fete scumpe! Puuuupppp...
Io am avut o caruta de treaba azi: piata pt fiimiu, i-am luat de toate pt supica, ceva hainute (le-am spalat azi, dar maine o sa pun poze sa le vedeti), ceva pt caderea parului, ca o sa raman cheala...smile...
Nerrrraaaaaaaaa  esti gravidutzaaaaaa!!!!Sigur!Am spus! majoreta
Dana, nu cumva e ceva si pe la tine???
Fetele, o sa va bat la cap luna aviatoare sa-mi fac si eu cont pe ferty, sa vad care mai e treaba cu ovulatia mea, ca se pare ca e cam dereglat ciclonul meu...sad...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2092 2010-02-01 19:11:39

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Nera, felicitari pentru IA! Peste 14 zile vei veni cu test pozitiv  rugaciune

Ruxi, ma bucur ca e totul bine cu grasunelul tau  chicot

Camy  puss  puss  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2093 2010-02-01 19:15:31

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

eu una nu as putea sa am un copil in pantec chiar daca as sti ca nu e al meu si sa il dau apoi deci mama surogat nu as putea sa fiu.........dar daca nu as putea face copii as alpela la una dar desigur cu frica .....dar as putea infia un copil din maternitate ca sunt atatia abandonati..........suflete nevinovate si conteaza educatia care i-o dai au am avut in casa 6 ani un copil de la casa de copii  adus acasa cand avea 1 an si un pic si a plecat la 7 ani infiat in spania.........o poveste lunga daca vreti v-o povestesc dar plecarea lui ne- a terminat pe toti si a lasat o urma adanca .......era copil de tigani frumos de numa creol cu ochii albastri si il chema mantu sebastian ulise.......

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2094 2010-02-01 19:38:12

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

buck nu-s gravida supa
doar am facut azi o inseminare.... sper sa fiu gravida peste 2 saptamani... puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-02-01 19:38:57)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2095 2010-02-01 19:39:35

bucklucica
Hero member

Ce tare, Madu!Cum de l-ati lasat sa plece?
Rux, sa creasca mare grasunelu' puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#2096 2010-02-01 19:40:11

Alina Elena
Insomniac member

da madutu sunt din piatra neamt. tu cand ai nascut in Piatra? acu cati ani? si eu tot aici voi naste. sper ca s-au mai imbunatatit conditiile.

ruxx felicitari pt grasunel. sa creasca mare.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-01 19:41:11)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2097 2010-02-01 19:42:37

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

myre sa stii ca nici eu nu o sa imi mai prea iau temp... ce-o fi o fi... si daca imi intarzie acu se poate sa fie de la arefam... doar in cazul in care imi intarzie vreo saptamana ma pun si fac un test...

maria puss iti multumesc din suflet kram

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-02-01 19:47:15)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2098 2010-02-01 20:51:07

madutumic
Sr. member

Alina Elena a scris:

da madutu sunt din piatra neamt. tu cand ai nascut in Piatra? acu cati ani? si eu tot aici voi naste. sper ca s-au mai imbunatatit conditiile.

ruxx felicitari pt grasunel. sa creasca mare.

am nascut acum 7 ani cu dr rugina care cu mine a fost super si am nascut prin cezariana si a facut o operatie buna m-am simtit super nu am cu ce sa ma plang am dat cu varf si indesat la toata lumea acolo dar s-au purtat fff frumos cu mine si conditii au fost am stat intr-o rezerva al doilea daca v-a veni tot cu el il nasc numai ca ec importante de 12 18 si care mai sunt am sa le fac la buc asa am facut si la fetita ec morfologice l-am facut la sanador la dr herghelegiu in buc........in rest ador orasul ma simt mereu ca acasa desi de cativa ani vin foarte des doar vara e cas plina ai mei fiind plecati toti............ tu cu cine nasti???

Bucklucica.........am mers cu o prietena din liceu la vremea aceea sa duca un pachet la o cunostinta si acolo m-am indragostit de acest copil dupa mai multe vizite l-am adus acasa si usor s-a integrat in familie pt ca suferea prea mult cand il duceam inapoi parintii mei au facut acte de plasament si a stat la noi crezand ca asa nu il va mai lua nimeni dar cei de la adoptii vazand evolutia lui au facut actele de adoptie fara sa ne anunte si asa ne-am trezit cu o intreaga comisie la noi acasa si viitorii parinti sa il cunoasca dupa 2 vizite ne-au anuntat ca a doua zi va pleca in spania .........nici unul dar mai ales el nu a fost pregatit de o asa ruptura el avea o mama si asa o numea pe mama mea si o familie in care a invatat sa vb si sa mearga si care il iubea mult ........a fost fff dureros si cand a plecat plangand a zis mami nu plange tot la tine am sa vin cand voi fi mare.........cu familia nu am avut voie sa tinem legatura ca nu au vrut ei dar au trimis poze cativa ani cu el .......mi-as dori sa il revad candva macar in treacat .....

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-02-01 21:02:15)

27.06.2011

#2099 2010-02-01 20:59:32

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

wave

#2100 2010-02-01 21:00:55

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Gata cu epilatul la mine, sunt gata de ginecolog big_smile
Ma duc sa fac baitza chicot

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2101 2010-02-01 21:05:56

r.myrela
Hero member

Madutu este impresionanta experienta asta de viata si f traumatizanta pt acel copilas

Blue sa nu faci baie fierbinte pt ca esti pe cale sa devii graviduta

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-01 21:07:17)

#2102 2010-02-01 21:07:11

madutumic
Sr. member

am si eu o intrebare la voi ca sunt putin nedumerita a-ti patit vrodata sa va doara burta inainte sa va vina si apoi sa nu va mai doara???pe mine sambata m-a durut burta de ziceam ca atunci imi vine si seara nu am mai avut nimic duminica nici un sintom iar azi tot asa m-a durut burta cateva ore de credea ca va veni si instantaneu a disparut acum nu mai am nimic ma mira pt ca pe mine nu m-a durut burta niciodata de cand am ciclu inainte sa vina ma durea spatele si dupa ce venea trecea ba mai mult am o scurgere cremoasa ......cred ca a inebunit organismul meu ca eu nu mai inteleg nimic

MYRELA e sistemul asta de caca care ne traumatizeaza nu ne-a acordat timp sa ii explicam sa se obisnuiasca sa ii cunoasca ........au lasat o rana si un gol am avut un fratior care a fost smuls de langa noi chiar imi aduc aminte ca parintii au refuzat banii de crestere care se dadeau si a veni pro tv si a filmat la noi acasa si am fost dati la tv de ce evolutia a avut era un copil terminat cand l-am luat si a plecat un copil normal care nu ziceai ca a venit din orfelinat si atunci ne-am bucurat ca am crezut ca nu il va lua nimeni ca altfel cred ca faceam acte de infiere .....a fost vandut pe bani multi dar sper ca e bine si ca o duce bine e singurul gand care ne mai alina golul care l-a lasat si acum dupa multi ani repetam  cuvintele  care le stalcea .........amintiri frumoase si dureroase......ai mei nici nu mai concep ideea de a mai lua un copil asa

nu vreu sa ma gandesc ca ar mai fi bebe desi o luninita de speranta nu ar stica ........dar bine nu au iesit testele dar temp scazuta zice ca nu e bebe .........pe la 5 am avut dureri de am zis ca iau nurofen si acum nu mai am nimic ........nici macar nu stiu cand ar trebui sa imi vina sunt dezorentata rauuuu

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-02-01 21:18:10)

27.06.2011

#2103 2010-02-01 21:08:27

r.myrela
Hero member

Madutu  poate totusi esti graviduta si au iesit negative testele pt ca nu au fost de calitate

de exemplu pe mine m-a durut burta in reprize vreo 2 zile inainte sa-mi vina ;
dar la tine poate fi semn de bebe
depinde de la un organism la altul

LE Gargarita tu ai auzit de ceva medicament : shatavari ?
am vazut in galeria de graf de pe ferty ca luase cineva

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-01 21:24:17)

#2104 2010-02-01 21:45:32

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

madutumic a scris:

am si eu o intrebare la voi ca sunt putin nedumerita a-ti patit vrodata sa va doara burta inainte sa va vina si apoi sa nu va mai doara???pe mine sambata m-a durut burta de ziceam ca atunci imi vine si seara nu am mai avut nimic duminica nici un sintom iar azi tot asa m-a durut burta cateva ore de credea ca va veni si instantaneu a disparut acum nu mai am nimic ma mira pt ca pe mine nu m-a durut burta niciodata de cand am ciclu inainte sa vina ma durea spatele si dupa ce venea trecea ba mai mult am o scurgere cremoasa ......cred ca a inebunit organismul meu ca eu nu mai inteleg nimic

Eu asa am patit cand am ramas insarcinata.Trebuia sa-mi vina uratii pe 29 noiembrie iar pe 28 spre 29 m-a durut ingrozitor burta si mijlocul exact ca si cum mi-ar veni uratii...sper sa fie bb.Am o prietena care a facut 2-3 teste de sarcina si toate au iesit negative si totusi era insarcinata.

Va  puss pe toate!

Nera
  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Am mari sperante ca o sa fie totul ok.

Garga abia astept sa iti vina rezultatele, daca ai scapat imi cresc si mie sperantele ca o sa scap de uratania asta de ureaplasma  puss

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-01 21:47:02)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2105 2010-02-01 21:47:13

elle_24
Full member
Inregistrat: 2008-05-05

buna din nou,

si eu vreau bebe, asa ca luna aceasta s-a intamplat pe 24, 25,26, 30 si 31 eu avand menstruatia pe 15 ian. Mai incercam si maine..in fine (scuze de date) ideea este, credeti ca apare bebita? adica stiu ca sunt sanse, insa eu tot intreb. Astazi nu a fost nimic si cred ca astazi e ziua de ovulatie...maine o fi prea tarziu..?
chiar vreau un bebe
PS 27 ani am si sunt din Buc.
Va pup pe toate..va citesc zilnic, dar scriu  mai rar...

Ultima oara a fost editat de elle_24 (2010-02-01 22:14:20)

un sufletel e cu mine din noiembrie 2011

#2106 2010-02-01 21:51:44

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

elle, cat de lung e ciclul? e regulat? deci ultima menstruatie a fost pe 15.01?

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2107 2010-02-01 21:54:24

r.myrela
Hero member

Elle 24  bine ai venit si sa vina repede bebe
de ce crezi ca azi ovulezi ? azi esti in ziua a17a cm
ai cicluri mai lungi de 28-30zile ?

Prigatel   puss

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-01 21:55:19)

#2108 2010-02-01 22:02:04

madutumic
Sr. member

mirik a scris:

madutumic a scris:

Eu asa am patit cand am ramas insarcinata.Trebuia sa-mi vina uratii pe 29 noiembrie iar pe 28 spre 29 m-a durut ingrozitor burta si mijlocul exact ca si cum mi-ar veni uratii...sper sa fie bb.Am o prietena care a facut 2-3 teste de sarcina si toate au iesit negative si totusi era insarcinata.

Va  puss pe toate!

Nera
  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Am mari sperante ca o sa fie totul ok.

Garga abia astept sa iti vina rezultatele, daca ai scapat imi cresc si mie sperantele ca o sa scap de uratania asta de ureaplasma  puss

MIRIK..........imi dai sperante ........dar m-a desunflat temp care e in scadere desi si mie durerea ma pune pe ganduri orcum nu am ce face decat sa astept si sa mai sper putin asa a patit o prietena v-am zis dureri mari de menstra in fiecare zi teste de la toate firmele toate neg si in ziua 7 +++

27.06.2011

#2109 2010-02-01 22:10:30

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Madu sa sti ca mie una nu-mi place sa mi se dea sperante desarte si de aceea nici nu prea incerc sa dau sperante, dar mie chiar asa mi s-a intamplat atunci  cand am ramas insarcinata.Imi amintesc ca eu chiar m-am trezit din somn de durere si am luat un algocalmin.Eram convinsa ca nu sunt insarcinata pentru ca nu prea prestasem mai deloc luna aceea.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.