homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-134

#2528 2010-02-03 10:47:46

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

listuta cu toate aspirantele/gravidutzele/mamicile si o mica prezentare. o gasesti pe prima pagina.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-03 10:48:31)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2529 2010-02-03 10:50:23

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata

Andreed bafta astazi la morfo rugaciune

Mirik ovulele nu le poti folosi daca esti la menstruatie smile

Estera bine ai venit!!

NafNaf, Smart Lady ,Dana  luati cate o lingura de ulei de masline(pentru constipatie), la mine merge super bine.eu daca nu beau 3 zile la rand cafea, 3 zile nu am scaun si este super nasol smile

Printesica bafta astazi la ecografie, sa ai vesti bune rugaciune

Nera,abia astept sa ne dai vestea cea mare,ai grija sa nu ridici greutate!!!!!!!!! puss eu sunt la a 4 zi de sangerare dar nu mai este asa abundenta, numai cand merg la baie se ia pe sevetel, este ceva roz

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2530 2010-02-03 11:02:12

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Fetele ce parere aveti despre Fertile Focus (testul cu saliva)?
Mi se pare mai comod, oare este si eficient?

Off inseamna ca trebuie sa astept, daca menstruatia imi vine peste 2 saptamanii o sa aflu peste 6 saptamnii rezultatul  grater  grater  grater

Multumesc pt raspunsuri!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2531 2010-02-03 11:02:48

prigatel
Hero member

mi-au venit testeleeeeeee. nu pot sa fac acum ca tocmai am baut niste ceaiuri. trebuie sa astept macar 2-3 ore, nu?
cand e mai bine sa fac dimineata sau seara? sa fac doar o data pe zi sau si dimineata si seara in zilele cand am secretie fertila?

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#2532 2010-02-03 11:02:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata

Almi Ingerash a scris:

offf gargaritzo, toata ziua dormi... ai vazut temperatura mea??????

eu o astept cu sufletul la gura pe cea de maine... tare sunt curioasa ce zice ff... cesafac

n-am dormit iubita, ba chiar m-am trezit la 5 si am plecat cu trebi printre care si analize. si eu abia astept temperatura ta. hai, ce faci, dormi? lol
mai doare burtica?  puss

madutumic a scris:

GARGARITA ..........am avut un ciclon cu dureri mari ceea ce eu pana acum nu am patit .......as vrea luna asta sa nu il mai iau dar as incerca BU .......poate si la mine a avut ceva reactii dar vroiam sa te intreb ce crezi daca nu l-as mai lua si daca tu ai incercat sa ramai si fara el...eu l-am luat ca sa regleze ciclurile nu pt ca as fi suspecta de eminenta de avort.......dar si reglarea asta nu stiu daca e nevoie ca nu am vazut fara dufaston cum vine eu atati ani nu am avut probleme ...nu mi-a venit in noebrie si atunci l-am fortat cu dufaston dar poate trebuia sa vad cum venea apoi ca poate venea bine ca cica noebrie a fost luna fara ovulatie ........sper ca nu te-am ametit dat stiu ca tu ei si poate cunosti mai multe

madutu, eu zic asa: ia-ti temperatura in continuare, vezi cat dureaza faza ta luteala si cum se mentine temperatura si fa analiza pentru progesteron cam la 7 zile de la ovulatie. daca  vei avea progesteronul mic, merita sa iei duphaston, daca nu, nu.
duphastonul nu ajuta propriu zis fertilitatea. in caz de sarcina, corpul luteal continua sa secrete progesteron , daca aceasta cantitate de progesteron nu este suficienta, este necesar un adaus dinafara prin suplimente de genul arefarm, duphaston, utrogestan pentru a indeparta riscul de avort spontan din cauza insuficientei de progesteron. deci, in situatia asta este util.

madutumic a scris:

imi aduc aminte ca gargarita mi-a zis ca de la dufaston vor iesi testele..........[/b]

eu n-am zis asta, dimpotriva  tongue  asta daca prin ........ te referi la pozitiv

eu nu iau duphaston si nici alt supliment cu progesteron pentru ca nu am nevoie! odata, un doctor ginecolog "destept" s-a gandit sa ma ajute pe mine si mi-a dat 3 luni duphaston in zilele 16-25. bineinteles ca nu am avut ovulatie in niciuna din lunile astea si m-am mai simtit si f rau de la duphaston.

mirika, cel mai bine este sa astepti sa vina menstra si sa si treaca. in timpul menstrei ovulele nu-si fac efectul.
ar mai fi varianta sa te apuci de ele si in caz de mesntra sa le oresti si sa continui dupa. dar nu cred ca mai sunt la fel de eficiente

mayya, trece OPK-ul pozitiv de ieri in ferty  wink

estera, bine ai venit  goodluck

apropode cafea, eu m-am reapucat dupa 2 ani de pauza  dumbom  dar ce buna-i  drool

smart, eu n-as lua nimic fara sa fiu sigura ca am nevoie. macmirorul nu stiu daca e permis in primul trimestru...

priga, eu zic ca e posibil sa ovulezi azi smile secretia de azi cum e?

andreea  goodluck

pup fetele!

Publicitate

loading...

#2533 2010-02-03 11:04:52

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

buna din nou...

am venit de la spital, unde am mai facut un ecograf,si nici o schimbare. La 1,30 am programare cica la cel mai bun ecografist din iasi, dr Iliev. Dar...numai ca sa nu zic ca n-am facut tot ce e posibil ...pt ca am senzatia ca acelasi raspuns il voi primi. Am fost si la un prof univ renumit si mi-a zis ca bhcg poate sa creasca, nu extraordinar (cum e la mine) si fara sa apara cordul. El se mai dezvlta un pic si la un moment dat se opreste. Asta explica cresterile de la bhcg....

Simt ca nu mai am rabdare...as vrea sa vina mai repede rez de la synevo.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2534 2010-02-03 11:08:26

gargarita
Moderator

printe  kram

priga, eu fac 1/zi pana ce devine evident ca liniuta e mai colorata si apoi fac cate 2/zi. foarte dimineata cica nu e bine sa le faci, mai dupa 11 asa.

mirik, eu am unul dar l-am abandonat repede. se bazeaza pe identificarea cresterii de estrogen care apare inainte de ovulatie. dar pe asta o identifici mult mai clar observand secretia decat chinuindu-te sa vezi ferigi la microscop.
sunt mai ok testele bazate pe LH. asta e parerea mea...

#2535 2010-02-03 11:10:45

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

garga, am avzut ca iei vit E..stii la ce ajuta?
ca si mie mi-a zis dr ca dupa chiuretaj sa incep sa iau si eu....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2536 2010-02-03 11:11:08

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Printe trebuie sa mergi mai departe, cu incredere rugaciune   , EL stie cel mai bine ce este bine pentru noi

garga  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2537 2010-02-03 11:11:13

prigatel
Hero member

garga, nu stiu cum e secretia de azi ca am avut contact aseara pe la 23 si am stat asa pana dimineata. abia dupa amiaza pot sa mai verific. ma ajuti si pe mine cu testele alea de ovulatie, te rog. am intrebat putin mai sus. vreau sa le fac corect.
daca ovulez azi ar fi super ca prindem toate cele 3 zile.

garga, deci faci 2/zi dupa ce testul este pozitiv? acum cat sa mai astept dupa ce am baut? acum vreo 10 min am terminat cana de ceai. sa fac peste vreo 2-3 ore si sa incerc sa nu urinez sau sa astept pana diseara?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-03 11:15:10)

#2538 2010-02-03 11:16:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

printesica a scris:

buna din nou...

am venit de la spital, unde am mai facut un ecograf,si nici o schimbare. La 1,30 am programare cica la cel mai bun ecografist din iasi, dr Iliev. Dar...numai ca sa nu zic ca n-am facut tot ce e posibil ...pt ca am senzatia ca acelasi raspuns il voi primi. Am fost si la un prof univ renumit si mi-a zis ca bhcg poate sa creasca, nu extraordinar (cum e la mine) si fara sa apara cordul. El se mai dezvlta un pic si la un moment dat se opreste. Asta explica cresterile de la bhcg....

Simt ca nu mai am rabdare...as vrea sa vina mai repede rez de la synevo.

sunt alaturi de tine!! rugaciune ma rog pt tine scumpa mea! puss

#2539 2010-02-03 11:16:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Printe, mergi inainte cu incredere rugaciune
Cand primesti rezultatele de la Synevo>

garga,  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2540 2010-02-03 11:17:59

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Andreed a scris:

Printe, mergi inainte cu incredere rugaciune
Cand primesti rezultatele de la Synevo>

garga,  kram

andree tu la ora mergi azi la dr? rugaciune

#2541 2010-02-03 11:18:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

pai garga,
ea nu mi le-a dat sa le iau ci sa le am in casa la nevoie . acum am reteta in mana si am cautat pe net ce sunt astea :maltofer- asta e fier pe care trebuie sa-l iau si acid folic. ce imi trebe pt viitor : no-spa fiole -la nevoie, metoclorpramid, venofer, duphaston astea din urma toate la nevoie, si apoi este macmirorul 1/zi dupa 14 saptamani . eu sambata am sa merg la ea si vad ce zice .

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2542 2010-02-03 11:20:09

gargarita
Moderator

printe, cica vit E e buna pt fertilitate. in ce fel ajuta, concret, nu m-a lamurit nimeni

priga, eu incep sa fac 2/ zi de cand ma astept sa inceapa sa se pozitiveze. eu nu prea tin cont de cat  beau, pt ca nu beau prea multe lichide... nu stiu ce sa zic... mai bine fa-l... dar s-ar putea sa fie prea tarziu la tine, sunt sanse sa ovulezi azi.

am inteles smart...

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-03 11:20:54)

#2543 2010-02-03 11:20:13

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

gargarita a scris:

printe  kram

mirik, eu am unul dar l-am abandonat repede. se bazeaza pe identificarea cresterii de estrogen care apare inainte de ovulatie. dar pe asta o identifici mult mai clar observand secretia decat chinuindu-te sa vezi ferigi la microscop.
sunt mai ok testele bazate pe LH. asta e parerea mea...

Speram sa fie altul raspunsul tau sad
Mi se parea mai comod, dar am deplina incredere in tine  puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2544 2010-02-03 11:20:15

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Dana, la 15.30

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2545 2010-02-03 11:20:42

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

garga   kram
am facut modificarea...uitasem aseara

#2546 2010-02-03 11:21:10

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

smart ... eu am luat macmirror (ovule) pt ca mi-a gasit o problema la analiza secretiei ... pe prospect scrie ca e interzis in sarcina ... cred ca in primul trim. ti-a iesit ceva la analize, sau de ce ti l-a dat? tot "preventiv"?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.