homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-27

#495 2010-01-26 21:48:59

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

ralu sa nu spunem niciodata nu

blue imediat faci outz, ia sa mearga acolo unde trebuie  goodluck

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-01-26 21:49:47)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#496 2010-01-26 21:49:12

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

buna fetele

am citit asa pe diagonala ca ati fost alturi de mine, va multumesc pt asta, dar din pacate doamne doamne pe cat de repede mi l-a dat pe bebe pe atat de repede se pare ca mi l-a luat.
bebele meu e mai mic cu 3 sapt decat tb, este format embrionul de 5,7 mm, dar nu are moiscari cardiace. Dr mea vrea sa mai faceam sapt asta bhcg si pe sambata inca un ecograf sa se asigure ca intra0devar e oprit din evolutie, ca sa nu ma chiureteze cumva degeaba. Insa, sanse nu cred ca mai sunt..cand aveam 7 sapt si ceva confirm eco aveam 5 sapty si 5 zile, si de la eco ala au trecut 12 zile iar conform noului eco are 6 sapt si 2 zile. Diferenta e ca la primul eco nu aveam embrion si acum se pare ca este. Doctirita mea inca mai spera si de aceea mai vrea sa asteptam putin si sa mai facem investigatii, insa snase sunt mici mici.
Eu si sotul suntem terminati, nu cred ca am sa mai intru prea curand, darb nu pt ca sunt suparata pe voi, pt ca nu ma simt in stare. Nu o sa fie prea usor sa trec peste...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#497 2010-01-26 21:53:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

printesica a scris:

buna fetele

am citit asa pe diagonala ca ati fost alturi de mine, va multumesc pt asta, dar din pacate doamne doamne pe cat de repede mi l-a dat pe bebe pe atat de repede se pare ca mi l-a luat.
bebele meu e mai mic cu 3 sapt decat tb, este format embrionul de 5,7 mm, dar nu are moiscari cardiace. Dr mea vrea sa mai faceam sapt asta bhcg si pe sambata inca un ecograf sa se asigure ca intra0devar e oprit din evolutie, ca sa nu ma chiureteze cumva degeaba. Insa, sanse nu cred ca mai sunt..cand aveam 7 sapt si ceva confirm eco aveam 5 sapty si 5 zile, si de la eco ala au trecut 12 zile iar conform noului eco are 6 sapt si 2 zile. Diferenta e ca la primul eco nu aveam embrion si acum se pare ca este. Doctirita mea inca mai spera si de aceea mai vrea sa asteptam putin si sa mai facem investigatii, insa snase sunt mici mici.
Eu si sotul suntem terminati, nu cred ca am sa mai intru prea curand, darb nu pt ca sunt suparata pe voi, pt ca nu ma simt in stare. Nu o sa fie prea usor sa trec peste...

Te rog sa fii puternica si sa speri intr-o minune, la fel cum si eu sper! Stiu cat este de greu dar nu iti lasa armele, nu acum Printe! E diferenta mare intre ecografii dar tu mai trebuie sa speri, sa te rogi si sa iti pui toata credinta in doamne doamne.te imbratisez

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#498 2010-01-26 21:53:49

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

lavig asa e
printe sa va ajute Dumnezeu

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#499 2010-01-26 21:55:13

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

vai fetelor cat a-ti scris, ma duc sa citesc din urma si apoi revin.

am facut ieri si azi teste de ovulatie pt. ca avem aceleasi simptome ca la ovulatie (dureri), se pare ca am ovulat dupa teste insa nu stiu ce sa cred... daca chiar a fost asa de repede dupa sarcina pierduta (14-15 zi)

va pup pe toate si revin dupa ce am citit!

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

Publicitate

loading...

#500 2010-01-26 21:55:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

printesica, cred ca este f dureros ce ti se intampla... o sa ma rog pentru voi... fii tare

#501 2010-01-26 21:57:40

LaviG
Insomniac member

printe ai aici ff multe prietene care te sustin si care te-ar ajuta sa treci peste momentele dificile, asa cum suntem si la bine asa suntem si cand doamne fereste se intampla ceva rau, poate ar fi mai bine sa te descarci, sa comunici, dar e alegerea ta, oricum noi suntem aici.......Doamne ajuta sa iasa totul bine  rugaciune

zana pusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-01-26 21:58:28)

#502 2010-01-26 22:03:32

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

printe nu am cuvinte dar trebuie sa  fii tare  kram ,d.d o sa aibe grija sa fie bine pana la urma

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#503 2010-01-26 22:13:35

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Doamne Doamne va face o minune si va avea grija ca bebelusul tau sa cresca
Printesica tu sa fii tare si optimista;noi te sustinem si te imbratisam

#504 2010-01-26 22:19:16

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

ceau fetele wave

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#505 2010-01-26 22:20:08

LaviG
Insomniac member

hello nera pusspusspusspuss

#506 2010-01-26 22:20:52

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nera  puss  kram

Eu ma retrag, va pup pe toate

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#507 2010-01-26 22:22:05

LaviG
Insomniac member

somn usor andreea, maria si tati pusspusspuss

#508 2010-01-26 22:30:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

gargarita a scris:

Almi, imi pare tare rau pentru ce a patit prietena ta  supa

ms mult gargarita... doar cand ma gandesc prin ce trece ma ia plansul... sad

Sandrutz a scris:

liliana83 a scris:

am intrat si eu sa va salut,ca ma simt cam rau si am tot fost cu examene;maine iar...
imi pare rau de printesica dak trece prin clipe grele,dar pe noi de ce o fi suparata de nu mai intra?

Printesica nu intra pentru ca nu se simte in stare, nu din cauza ca este suparata pe noi ....

Imi pare rau Lili sa aud ca nici tu nu te simti prea bine, ai grija de tine puss

Almi, ingerashul meu, ce a patit vecina ta ? M-ai shocat , sincer  neutral  puuup puss

"sarcina oprita din evolutie"... daca mai statea mult dadea in septicepie... mi-a zis ca daca vreau copil sa pun mana sa fac tot ce se poate sa-mi fac analizele toate de la a la z, kiar daca nu am nimic sa stiu ca scrie negru pe alb ca intr-adevar sunt ok cu toate analizele...
i s-a spus ca fatul/embrionul a capatat un virus ceva care a dus la un asa rezultat... i s-a mai zis ca ar mai fi putut fi cauzata de vreun soc puternic sau pe fond nervos, lucru care nu s-a intamplat.. de aici concluzia ca ar fi fost vorba despre un virus...
ea a fost foarte speriata si de modul in care a fost tratata... era prima sarcina, nu stia ce-i ala avort, chiuretaj si chestii de genul acesta... iar doctorul la care era ea, unul in varsta, a luat-o ca din oala: sarcina oprita din evolutie, trebuie sa mergeti sa va programati pentru chiuretaj... a ramas socata... si ea si sotul au plecat plangand de acolo... este dureros, chiar daca sarcina era mica, pentru ca sunt planuri, iluzii care se duc intr-o clipa...

sa dea Dumnezeu sa nu fie niciuna dintre noi nevoita sa treaca printr-o astfel de situatie...

Raluk_ a scris:

cocof ma bucur f mult...daca o sa mai ai nevoie imi spui si vad cum fac sa te ajut ok???
andreea pusspusspusspusspuss pt mariuca...
almi imi pare rau pt vecina ta sad
dana baga mareeeeeeeeeeeeeeeeee iabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
blue tot lipsa mama draga????
rugaciune pt printe
myre o sa vine el bebe si la voi doar ca e mai incapatanat...pusspuss

multumesc raluk_ ...

este foarte trist ce se intampla... imi este efectiv frica cateodata sa fac pasul acesta... dar dorinta de a avea un bebelush este mai mare si incerc sa-mi inving temerile si sa ma gandesc ca nu poate sa mi se intample mie asa ceva... asa cum poate fiecare dintre voi gandeste la fel.. eu am zis ca las sa treaca ciclul acesta, si de la urmatorul daca nu se prinde acum sa merg sa-mi fac tot ce inseamna analize hormonale si tot ce tine de analizele dinainte de a concepe un bebe... in prima zi de menstruatie (daca nu voi ramane insarcinata acum) voi suna sa-mi fac programare la dna doctor sa-mi dea sa fac toate analizele posibile... chiar cred ca voi face o listuta (o voi lua pe cea din casuta 15) cu tot ce vreau sa fac si voi merge blindata la ea... pentru ca nu sunt cobaiul nimanui, sa se faca experimente de genul asta: "vedem cu evolueaza organismul asa, si apoi ne pronuntam ..."

printesica doar din mesajele de pe pagina asta imi dau seama ca ceva nu este in regula cu tine... vreau sa stii ca sunt alaturi de tine si trebuie sa fii tare... plangi, descarca-te, exteriorizeaza-te dar cauta sa gasesti puterea de a trece peste... puss

va pup pe toate, imi pare rau ca nu am reusit sa va citesc, dar am fost data peste cap toata ziua... poate sunt eu prea naiva sau prea fraiera si din cauza asta nu-mi vine sa cred ca sunt medici atat de inconstienti care sunt lasati sa profeseze... trebuie sa mergem la clinici particulare sa ni se explice in detaliu ce ni se intampla...

LE: au zis doctorii de la clinica particulara unde a fost vecina mea duminica, ca in ultimele zile vin foarte multe femei la chiuretaj pentru ca au sarcina oprita din evolutie... chiar sunt si ei socati de ce se intampla...

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-26 22:38:05)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#509 2010-01-26 22:36:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Foarte trist ce povestiti voi aici, fetele  supa

Eu ma rog intr-una ca daca raman insarcinata, sa pot duce sarcina la bun sfarsit, si sa am un bebe sanatos...  rugaciune

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#510 2010-01-26 22:42:56

LaviG
Insomniac member

vai almi ma ia cu fiori cand citesc....nu stiu....e atat de greu... ma rog si sper sa fie bine pt noi toate si pt prietena ta sa depaseasca acest moment greu si sa mearga mai departe...e foarte greu si foarte trist....numai Dumnezeu stie de ce e asa, trebuie sa ne rugam sa fie bine pt toate femeile de pe lumea asta care vor avea in pantec un prunc  rugaciune

Blue asa ma rog si eu  rugaciune

ma retrag si va doresc o noapte buna buna pusspusspusspusspuss

#511 2010-01-26 22:47:57

zana.noni
Full member

tttttt fruntea sus o sa fie bine si o sa treaca si perioada tratamentelor si vine si bebeul mult dorit par

LaviG o sa vina bebeul sunt sigura de asta, doar ca mai tb sa avem un pic de rabdare  goodluck  si ai incredere!

dana82 bafta sa ramai borzoasa sa te plimbi la vara cu burtica la soare.
doua intrebaro pt. tine si pt toate fetele:
****sucul de rodie de unde il ei si pt ce e bun mai exact?
ce fel de produse naturale stimuleaza fertilitatea? nustiu  ca tot vad ca fetele de pe forum tot iau cate ceva (natural).  ****

georgeta sper sa fi pe drumul cel bun si sa te refaci cat mai repede  par

sandrutz  par

blue si r.myrela si celelalte fete va tin pumni sa fie cu ochisori cat mai repede goodluck eu mai am de asteptat o menstra si dupa aia ne punem si noi la treaba!  happydance

priga sanatate micutului tau sper sa se faca cat mai repede bine.  par

ruxyyy cred ca e tare fain sa simti cum te loveste bebeul, si eu vreau.... bang

andreea si maria cuvintele scrise mi s-au dus la suflet, multumim tare mult!
dragele mele o sa ma rog lui D-zeu  rugaciune sa ne ajute pe toate sa avem si noi  bebe mult dorit!

garga  par

printe si almi, imi pare nespus de rau pt. sarcinilie pierdute. stiu cum va simtiti asa ma simteam si eu acuma 15 zile si inca ma simt, nu este greu sa treci peste aceasta pierdere dar tb... nu avem ce face, tb sa privim inainte si sa nu ne dam batute. Va trimit imbratisarile mele (prietenei tale Almi) si din puterea ce o mai am ca sa reusiti sa va ridicati si sa luptati din nou pt. bebe.

celor care merg la nanica le urez somnic usor si vise frumoase (cu soricei celor care inca nu sunt gravi)  wave

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-01-26 22:53:26)

#512 2010-01-26 22:53:43

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

printe suntem alaturi de tine rugaciune

andre kram tare frumos ai scris puss eu sper sa ne intalnim at mai repede rodnar

eu sper sa poata sa imi faca vineri sau sambata IA... vineri sunt in z11 deci sambata sau duminica as ovula normal...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#513 2010-01-26 22:55:18

zana.noni
Full member

nerama  par mult, mult, mult noroc! goodluck

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-01-26 22:56:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.