homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-34

#628 2010-01-27 15:02:25

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

buna fetele!merg sa vad ce ati mai scris....

la mine nu cred ca s-a prins nimic sau nu cred ca am ovulat nustiu nu stiu ce sa zic....ca temperatura nu a crescut mult....ata ete...in fine....o sa vina si bebe meu fortzat de dr. atunci dumbom

printe!!!! sad imi pare nespus de rau! ma rog sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine prin incercarea asta rugaciune  rugaciune  kram  puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-27 15:05:20)

#629 2010-01-27 15:07:01

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Danaaa, te-ai ouat, ce ai ? Numai ca ai o crestere mai lenta de temparatura !

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#630 2010-01-27 15:18:12

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

offf printe si mirik, imi pare tare, tare rau...la mine azi se fac doua saptamani, si nu ma pot opri din plans, sunt stresata poate si din cuaza asta mi-a crescut prolactina de imi curge un lichid alb de parca ar tb sa alaptez.
sunt alaturi de voi cu tot sufletul, haideti o sa trecem impreuna cumva prin aceste momente dificile si o sa ne vina si noua randul sa ramanem gravi fara probleme. va imbratisez tare!

fetelor deja medicament pt prolactina iau dar vad ca nu inceteaza scurgerea albicioasa. ultima mea analiza a fost facuta saptamana trecuta, vineri mai fac una si am sa va spun cum iese.

pana atunci tb sa ma calmezi insa nu pot, am un stres in interior de care nu pot scapa, ma stres singura....

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-01-27 15:18:59)

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

#631 2010-01-27 15:25:37

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

dragele mele fete...prea des sec intampla sa se opreasca sarcina in evolutie.motivele sunt fff multe.
eu am aproape 8 luni de la chiretaj si sunt si acum speriata sa incerc din nou
o sa va reveniti cu timpul, insa nu prin plans pt ca asa nu mai aveti energie sa fiti optimiste.dumnezeu ne ajuta sa fim tari si sa trecem cu bine peste aceste incercari.
haideti sa o luam drept model pe andreed, care ce sa mai zica?sa planga?nuuuuu..trebuie sa fim puternice , sa ne revenim pt a putea incerca din nou sa avem un copil sanatos.
va pup

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#632 2010-01-27 15:26:01

dana82
Hero member

cocof a scris:

Danaaa, te-ai ouat, ce ai ? Numai ca ai o crestere mai lenta de temparatura !

coco rotfl2 ammm se poate? dumbom io credeam ca ii bai ca nu o crescut...dapai deja imi intra in reflex sa cred ca nici luna asta nu o sa am bebe dumbom  sad  na dc ii ok atunci ma bucur, incerc oricum sa nu imi fac sperante prea mari ca sa nu fiu prea dezamagita rodnar

Oricum, multumesc multttttttttttttttt de tot de incurajari!suntet niste scumpe!! hjarta  kram si asa ma bucur ca v-am gasit! hjarta

merg sa pregatesc bagajul pentru munte happydance maine plecam happy  happydance  dar mai trag cu ochiul si pe aici chicot

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-27 15:29:27)

Publicitate

loading...

#633 2010-01-27 15:29:37

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

ddunia a scris:

dragele mele fete...prea des sec intampla sa se opreasca sarcina in evolutie.motivele sunt fff multe.
eu am aproape 8 luni de la chiretaj si sunt si acum speriata sa incerc din nou
o sa va reveniti cu timpul, insa nu prin plans pt ca asa nu mai aveti energie sa fiti optimiste.dumnezeu ne ajuta sa fim tari si sa trecem cu bine peste aceste incercari.
haideti sa o luam drept model pe andreed, care ce sa mai zica?sa planga?nuuuuu..trebuie sa fim puternice , sa ne revenim pt a putea incerca din nou sa avem un copil sanatos.
va pup

In niciun caz plansul nu rezolva nimic, eu am incetat sa plang la cateva zile dupa curetaj insa sufletul plange in continuare iar la urmatoarea sarcina cunoscandu-ma sunt convinsa ca o sa fiu paranoica indiferent daca o sa fie totul ok sau nu dar dorinta mea de a avea un bebe este mai puternica decat orice...

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#634 2010-01-27 15:43:34

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

Pisicu a scris:

madutumic a scris:

fetelor imi zice si mie cineva ceva despre ce ar putea fi vorba .................am scris mai sus ceva intrebari.......va pup
PISICULE..............eu am tras cu ochiul pe graficile tale si am vazut ca in ziua a 9 dupa ovulatie ai facut test de sarcina ..........iese asa repede ??si bine ai venit si sa te ajute dumnezeu sa ramai cat mai repede insarcinata

primul test l-am facut in z10 DPO si a fost deoarece sunt naiva si am sperat ca poate ferty s-a inselat si am ovulat mai devreme... adicatelea in ziua in care am avut OPK pozitiv... stiu... sunt maimutza  supa  cesafac

nu te -am intrebat ca mi s-a parut prosteste ca l-ai facut asa repede doar am crezut ca stii daca iese testul asa repede adica se poate pozitiona in +LA 10zile de la ovulatie???

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#635 2010-01-27 15:43:55

dana82
Hero member

passsuuucccuuuu si myyyreeee goodluck  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck  tummenupp

#636 2010-01-27 15:55:14

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ok, hai ca vin si eu cu on intrebare, prosteasca dupa mne, dar asta e , ma maninca si trebe s-o pun big_smile .
deci care-i faza cu ficatul in sarcina? ca am gasit aici pe site numai grozavii. e sau nu voie?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-01-27 15:55:39)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#637 2010-01-27 15:59:52

zana.noni
Full member

nu pot sa te ajut smart poate stiu fetele... eu ma lupt cu informatile de prolactina :-(
kram pt toate abia astept sa vina primavara sa apara soarele

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-01-27 16:04:26)

#638 2010-01-27 16:03:50

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Printe nu pot sa cred ce spui sad iti doresc tot norocul din lume si sper sa se rezolve!!Sa te ajute Dumnezeu popa
popa
Priga - te inteleg asteptarea asta te omoara..asa sunt si eu acum sad Incep sa cred ca nu o sa am norocul sa am si eu un bebe mic.Stii cum se spune,ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult cu atat mai greu se indeplineste.Sunt atat de trista si demoralizata si nu inteleg unde gresesc..sau ce trebuie sa fac sa rezolv problema asta sad Dar nu te lasa si ai incredere in Dumnezeu si daca am inteles eu bine..si mai ai un copil atunci si bebe nr 2 trebuie sa apara.Iti tin pumnii!!
Garga puss puss
Nera - sper sa fie totul ok si sa rezolvi cu IA.Sper sa reusesti din prima si sa ramai graviduta rugaciune puss
Andreed - sa dea Dumnezeu sa se rezolve si sa nu se intample nimic rau!Sa fie totul asa um iti doresti si sa ai un puiut sanatos si frumos!!Cand o sa primesti rezultatul la analiza??

Zana ai probleme cu prolactina?? sad

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-01-27 16:05:34)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#639 2010-01-27 16:05:26

smart lady
Addicted member

eu una consider unele restrictii niste aberatii. adica nu ai voie alimente considerate primordiale printre care branza mai nou. pai sunt convinsa ca tanti leana de la coada vacii, cand se duce ea pe camp la sapa cu burta la gura papa numai gratare de vita si cartofi natur . si care-i faza cu varza, fasolea, mazarea? ca maninci odata doar nu maninci o saptamana la rand? papi odata si gata, te balonezi si-ti trece, dar stiu ca toate astea sunt sanatate curata. acum ca am auzit faza inclusiv cu ficatul, stau si ma intreb, pai ce facem fetele ? facem foame pe sarcina? sunt mai bune pastilele alea sub forma de vitamina decat mancarea proaspat gatita? nustiu

#640 2010-01-27 16:07:41

zana.noni
Full member

cica atunci nu erau virusi astia acuma au aparut monstri rotfl2

#641 2010-01-27 16:10:42

smart lady
Addicted member

mda, stiu eu cum e cu virusii astia? mare parte provin din laborator , parerea mea, ca si cu porcina asta. in fine eu am decis sa pap cate putin din fiecare si daca ma voi balona, ... nasol pt cel ce doarme cu mine rotfl2

#642 2010-01-27 16:11:27

dana82
Hero member

smart lady a scris:

eu una consider unele restrictii niste aberatii. adica nu ai voie alimente considerate primordiale printre care branza mai nou. pai sunt convinsa ca tanti leana de la coada vacii, cand se duce ea pe camp la sapa cu burta la gura papa numai gratare de vita si cartofi natur . si care-i faza cu varza, fasolea, mazarea? ca maninci odata doar nu maninci o saptamana la rand? papi odata si gata, te balonezi si-ti trece, dar stiu ca toate astea sunt sanatate curata. acum ca am auzit faza inclusiv cu ficatul, stau si ma intreb, pai ce facem fetele ? facem foame pe sarcina? sunt mai bune pastilele alea sub forma de vitamina decat mancarea proaspat gatita? nustiu

rotfl2 si pentru mine sunt o dilema restrictiile astea  rotfl2 mai ales astea mai nou adaugate rotfl2 mama tot imi spune manaca de toate ca eu asa am facut cu voi si de aia sunteti asa sanatosi si nu mi-ati fost mofturosi lol si are dreptate smile ca de toate mananc, nu fac niciodata mofturi rodnar socrella ma iubeste rotfl2

offtopic apropo de gripa porcina sa nu va faceti vaccinul!eu eram si inanite impotriva lui dar acum o cumostinta de-a mea are paralizie partiala de la el sad a aratat-o zilele trecute si la protv si prima...o stiu pe tipa si e sanatoasa tun , dar dupa ce a facut vaccinul iacata!si-a bagat boala in oase. si acuma trage de numa....si cei de la institutul cantacuzino si cercel deocamdata nu comentaza skitarg probabil se gandesc la ce minciuni sa mai nascoceasca skitarg  offtopic pffffffff scuzati off topicul

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-27 16:14:44)

#643 2010-01-27 16:12:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

printesica.... imi pare atat de rau... mult curaj, iubita!!

fetele, fazele astea SUNT exagerari... in sarcina mancati tot ce vreti, FARA EXCESE. eu ma halit branza si ficat la greu si sunt f sanatoase... lasati prostiile. mia degraba fara mcdonald's si sucuri si alte rahaturi dintr-astea, daca tot vreti restrictii...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#644 2010-01-27 16:20:41

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

fetelor m-au ingrozit cele spuse de voi....atatea sarcini oprite din evolutie....stau si ma intreb care e cauza?? doctorii nu au zis nimic??? imi pare foarte rau de cele intamplate, e groaznic, dar trebuie sa mergeti mai departe si sa va impliniti visul  smile

si eu sunt de parere sa mancati tot ce vreti fara excese big_smile

ma duc la treaba

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-01-27 16:21:39)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#645 2010-01-27 16:21:02

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

puss kata kram

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#646 2010-01-27 16:23:40

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Printesica imi pare tare rau ca treci prin asta. totul o sa fie bine pana la urma. ai incredere in Dumnezeu, rugaciune  te va ajuta sa treci peste asta si sa vina bebe din nou cat de repede

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-27 16:27:53)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.