Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-79
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16
gata plec si eu la culcare si va pup pe toate ne auzim maine .........noapte buna
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
mii de scuze ca nu am fost prin preajma... am fost la film si apoi am mai stat cu musafirii ca azi a fost ziua parintilor mei
desigur cocof... mi se pare o super idee sa avem la inceputul fiecarei casute lista asta detaliata...
Andreed a scris:Am vesti: DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC FETITA ESTE SANATOASA! Acum am primit pe mail rezultatele de la amniocenteza! Va multum din suflet la toate pentru suportul vostru, pentru rugaciunile voastre si pentru faptul ca existati!
Acum mai ramane sa trecem de un hop: morfofetala!
iubita simt nevoia sa prezint scuze fata de voi pt k atunci cand am citit mesajul asta eram la toaleta... efectiv m-a bufnit plansul... (app` va citesc si-n cada, si pe toaleta si in masina... nu mereu dar mai fac si de-astea ) normal ca de fericire... cand m-am intors in camera COSMIN (tizul sotului tau ) al meu zice: buey, tu ai fost constipata asa tare de ai inceput sa plangi??? sa mor nu alta inca o data felicitari pentru vestile imbucuratoare si multa bafta la morfo`
nerama bafta multa la inseminatie... abia astept sa aflu cum evolueaza lucrurile
fetele care discutau despre incercari... in legatura cu incercatul de putin/mult timp cu sau fara tratament... as vrea sa spun ca de fffffffoooooooaaaaaaaarrrrrrrrrrttttttttteeeeeeeee multa vreme ma visez cu un copil... cu toate ca sunt micuta fata de unele dintre voi... nu am facut bebe pana acum pentru ca pur si simplu era mult prea devreme, nici nu eram casatoriti, stateam separat (el cu ai lui, eu cu ai mei) si constientizam ca nu era momentul in acea perioada... faptul ca am inceput sa ma monitorizez din momentul in care ne-am decis sa facem un bebe si sa fac un tratament nu inseamna ca nu am vrut sa incep cu greul... pur si simplu dorinta de a avea un bebel este atat de mare incat am inceput de la bun inceput cu totul...nu vreau sa trag aiurea de timp..pentru ce?... sunt sigura ca sunt multe fete aici care nu au avut ciclul regulat sau care au cicluri foarte lungi fara tratament.. eu una, ajunsesem intr-o faza in care chiar nu mai suportam sa stau 2-3 luni fara menstruatie si apoi sa ma tina 2-3 saptamani menstruatia... erau perioade groaznice de care chiar m-am saturat... am luat pilule care aveau dublu rol: imi mentineau ciclul regulat, si ma protejau impotriva sarcinii... am mai spus si o repet si nu mi-e greu sa o mai repet si pe viitor: am incercat sa renunt la ac... am renuntat o luna si am avut menstruate dupa ce le-am reluat, fix la 8 saptamani... luna trecuta am inceput duphastonul la prescrierea dr.. luna asta ma bate gandul sa stau sa mi se confirme ovulatia atat pe ff la tb cat si pe testele de ovulatie, si abia apoi sa iau duphastonul... dar mai am o varianta (mai noua): sa iau duphastonul indiferent de situatie incepand de duminica (z16) pana in ziua 25, si sa merg sa-mi fac TOATE analizele posibile in ciclul urmator...(ureaplasma, toxoplasma si toate cele...)... pe a doua varianta ma bazez mai tare...
nu mai stiu cui sa-i raspund... ca azi nu am avut timp de forum prea mult si cand am plecat la film erati la pagina 39, iar acum cand v-am citit erau pline toate paginile pana la 50... ei acu` cand ati tacut voi, vorbesc eu da?
cocof poti sa-mi dai mail linistita, promit sa ma ocup de lista impreuna cu tine! citesc maine mailul, ok? eu o sa intru ceva mai tarziu pe forum (ca de obicei) colega.. parerea mea este sa punem listuta la inceputul fiecarei casute... in felul acesta de la o casuta la cealalta se vor observa schimbarile... sunt sigura ca nu vor fi probleme si ca adina va fi de acord
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-30 02:13:20)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
felicitari, andreea! eram sigura ca asta va fi rezultatul !!!! acum fara stres, nu mai ai de ce! incearca sa te bucuri ca esti insarcinata si nu sunt probleme, doar ai aflat in seara asta ca e totul in regula.
cocofanico si restul gajicilor, de ce sa se supere adina .... ??? ne facem si noi de cap cum putem aici la aspirante!! NU?
almi, eu zic sa iei progesteronul dupa ce iti confirma FF ovulatia, altfel e posibil sa o inhibe. La multi ani parintilor tai! Dar a fost ziua amandurora azi ? Sau au sarbatorit casatoria..?
teteule si myrela, la echo se masoara endometrul. asa, dupa zile de menstra .. nu stiu daca iti poti da seama cat de dotat e. eu m-as bucura sa fie legatura intre nr de zile de sangerare si endometru, ca asa as avea sa dau la toata lumea.
madutu, stresul creste si prolactina, si asta la fel inhiba ovulatia. insa personal am ovulatii, sunt si stresata RAU de fel. naiba stie, oricum stresul SUX.
fetelor care sunteti in perioada verde, ce bine de voi.... eu astept sa vina, sa plece, si sa trec la aparat din nou. hai bafta! sa fie cu ochi la toata lumea!!!! fara numar!!! exceptie
mai aveam de scris si pt alte tititze insa am uitat, e ora 3 revin maine, kipintaci
Noapte buna !!
Si totusi unde-i lista ????
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-01-30 02:51:58)
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Andreea, ma bucur mult pentru voi! Bravo tie ca esti o femeie atat de puternica!
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
neata
Andreea in primul rand felicitari, eu suntr sigura ca o sa treceti cu bine si peste morfofetala. Ma bucur enorm pt tine, evident ca iar m-a apucat plansu'...
Nush daca v-am zis, ieri ma sunase dr sa ma intrebe cum ma simt, si mi-a zis ca asta va fi fetita ei...ea are 2 baieti, asa m-a bufnit plansu de fata cu ea la telefon, ea inca mai are speranta ca inimioara bebelului meu o sa bata luni la eco...
Naf, ce tare ne sarbatorim zilele in ac perioada...amandoua gemeni...
Smart, eu pot sa0ti zic sigur cum sta treaba cu indemnizatia si concediul de sarciana/lauzie. Indemnizatia de calculeaza 85% din media veniturilor NETE pe ultimele 12 luni (intra aici mariri daca ai avut, prime, ore suplim, exact venitul net , plus ca intra si per de concediul de sarcina si dupa ce explic si cum se calculeaza asta ai sa intelegi ca si asta mareste un pic venitul). Conceiul de sarcina e de 126 de zile din care 42 tb luate obligatoruu dupa sarcina si e 85% din media veniturilor BRUTE pe ultimele 6 luni si e platit de angajator. Indemnizatia nu e de 2 ani ci pana implineste copilul 2 ani, deci prcatic daca se lasa doar 42 de zile din concediul de sarcina e de 2 ani fara 42 de zile. Asa ca daca v-ati gandit sa luati concediul de sarcina mai tarziu ca impreuna cu indemnizatia sa stati mai mult acasa luati teapa. pierdeti efectiv zilele din concediul de sarcina si lauzie.
raluk, eu sunt din pascani, dar acum locuiesc in Iasi cu sotul unde am si locul de munca. Dar parintii mei sunt in Pascani.
Coco, aici ai linku la FF: http://www.fertilityfriend.com/home/printesica
GARGA si eu vreau sa te vad
Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-30 08:43:36)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata georgi, si eu m-am trezit relativ devreme Merg sa va citesc din urma
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Hey Amy! Ce faci iubita?
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
Rruxxy
Bucklucica
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele
A fost prima noapte in care am dormit fara griji...suntem 80 % linistiti, in schimb ne putem bucura deplin abia de miercuri incolo, dupa ce facem si morfofetala. In teorie scrie ca 60 % din cazaurile de omfalocel au alte malformatii....sa speram ca noi ne incadram la 40 %.
Va multumim la toate pentru gandurile pozitive, pentru ca v-ati bucurat alaturi de noi, pentru emotiile prin care stiu ca ati trecut si voi
Buck, voi face cum mi-ai spus tu!
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
neata gagici
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|