homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-91

#1711 2010-01-31 13:00:53

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

Prigatel si pe mine au inceput sa ma doara din ziua ovulatiei
de maine cred ca-ti va creste temp  goodluck

Buck   kram

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-01-31 13:01:44)

#1712 2010-01-31 13:16:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

coco  puss  da, chiar am ovulat big_smile cu test de ovulatie negativ, deja mi se intampla a doua oara, mie care aveam OPK+ cateva zile bune  va  tare as vrea sa aflu explicatia. cred ca o sa refac hormonalele din ziua 3 sa vad daca mi s-a modificat raportul LH/ FSH ca am o banuiala

pass, macar ai avut per luteala in limite  kram

myre, mi se pare mult mai ok sa-ti verifici trompele decat sa-ti fortezi ovarele cu hormoni. oricum e normal sa te asiguri ca ai trompele permeabile inainte de stimulare. nu stiu cum faci ca tu mereu ai o colega de ciclul lol

lili, inafara de ce ai enumerat tu, altceva nu stiu. intreaba doctorul daca nu se remediaza problema, ca nu e de glumit...

madutu, tu cum ai luat temp la 7 daca te-ai culcat la 7.30?
nu sunt doctor  neutral
durerea de sani poate fi de la duphaston. abia ai perioada luteala de 12 zile, nu stiu cat dureaza la tine in mod normal perioada luteala dar sa zicem ca abia dupa vreo 14 zile de la ovulatie putem vorbi de intarziere ( la un ciclu standard)
nu face testul ala smecher, ca daca iese negativ o sa fii suparata si ca nu e bebe si ca l- ai stricat  tongue  eventual il faci maine daca mai creste temp-eratura. si eu  tin la pastrare 2 clear blue digital  chicot ca daca le "stric" nu mai gasesc altele.
multa sanatate fetitei tale  par

cocof a scris:

Blue, teoria mea in ceea ce priveste temp. mai crescuta in ziua ovulatiei este ca acesta s-a produs in dimineata zilei ov., si nu in cursul acesteia... e doar o supozitie. in ferty scrie ca nu e obligatoriu ca temp sa scada in ziua ov.

tummenupp
si eu mai am o mica explicatie (posibila). progesteronul e putin mai crescut inca de dinainte de ovulatie, o sa vedeti asta pe toate buletine de analize

cocof a scris:

offtopic  eu stau la calculator si fica-mea de 4 ani face curatenie prin casa hjarta  hjarta  hjarta  fug sa o ajut  lol  lol  lol

rotfl  rotfl  rotfl

priga, poate ovulezi azi si se vede maine la temperatura  puss

#1713 2010-01-31 13:39:36

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

garga, da, dar as vrea si eu o faza luteala de 13-14 zile.  signof10  si nu e in limite, in a 11-a zi a cm a venit, am inceput grafic nou si FL a ramas de 10 zile. e miiiica rau.   supa

tu ce opk ai folosit? de ce oare nu s-au pozitivat?  neutral

myre, poate vom fi si colege de gravideala.  happydance

buuuuuuuuuuccckkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    par  kram  puss  par  kram  par  puss

garga, tu ce tot analizezi? ce atata curiozitate ? lol si daca s-a schimbat raportul ce .. ? ai ovulatii mereu, bucura-te si gata. zau acum..

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-01-31 13:42:15)

#1714 2010-01-31 13:41:28

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

garga de ce zici ca nu e de glumit?

coco,incerc sa zic si eu cate ceva:am 26 ani,sotul 34;in 2008,februarie am ramas prima data insarcinata dupa un sg contact neprotejat din viata noastra,insa in aprilie am ajuns in stare grava la spital,cu hemoragie urata si cheaguri negre pt ca nici macar nu stiam ca sunt(nu prea tineam cont de cicluri);a fost oribil pt ca in ziua respectiva am aflat ca sunt gravi si la 10 min(ca sa treaca mai usor,zise dr)mi-a si facut chiuretaj;dr de aici nu m-au trimis la analize.insa am facut anal hormonale si mi s-a spus ca din lipsa progesteronului am pierdut sarcina;am crezut si la fix un an,dupa o luna sau doua de incercari am ramas din nou;tot in aprile 2009 am trecut din nou printr-un chiuretaj(cel mai dureros lucru din viata mea,si fizic si psihic);m-am dus singura la buc si mi-am facut toate analizele ,mi-a iesit ureaplasma pe care am tratat-o;apoi ,in august mi-am gasit si un dr super care m-a trimis si la fudeni;aici am descoperit ca am probleme,usoare,si de coagulare;in noiembrie am ramas din nou,la fel de usor si iata ca am ajuns sa trec de 11 sapt,ceea ce mi se pare un lucru tare important,pt ca la celelalte s-a oprit la 6 saptamani;acum sper sa fie bine,am simptome din plin,pe care nu le-am avut aproape deloc inainte,si sper ca,cu ajut.dr.de la buc sa reusesc sa am un copil sanatos;dpn este 21 august

cred ca am scris prea mult,dar poti face tu rezumat,te rog,dak vrei
te pup si ai avut o idee tare interesanta!

fetele,am mancat si o farfurie de seminte de dobleac,si tot nimic...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1715 2010-01-31 13:42:59

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

lili, incearca sa bei o cescuta de cafea fierbinte. am citit ca la unele persoane are efect purgativ.
eu mai stiam de kiwi, sa mananci inainte de culcare 3-4 kiwi.

ah, si supozitor cu glicerina.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-01-31 13:46:30)

Publicitate

loading...

#1716 2010-01-31 13:47:47

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fetele am pus la prenatal, poze cu ultimele achizitii pt bebe happydance

Lili bea mult iaurt, lapte, si da bea cafea cu lapte si cu miere.  supa

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-31 13:48:22)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1717 2010-01-31 13:52:42

liliana83
Hero member

am baut ieri o cafea decofeinizata,dar ff slaba
la mine inainte,isi facea efecul imediat
sa beau una mica normala?

Iti multumim,Doamne!

#1718 2010-01-31 13:55:54

bucklucica
Hero member

Pass puss puss kram
Lili, va fi bine pana la capat, ai sa vezi.Ai trecut prin prea multe ca sa nu te protejeze DD...hjarta La constipatie eu stiu ca e ffff bun compotul de prune.Oricum, incearca sa nu te fortezi deloc sa faci, mai bine mai stai o zi asa ca nu e grav.Eu dupa ce am nascut nu am facut de marti pana duminica pt ca-mi era teama sa nu fac rau la epiziotomie, stupid me.Si duminica am mancat fructe si am baut lapte si a fost ok.

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1719 2010-01-31 13:57:42

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

lol  Priga, graficul este la semnatura unde este semnul  sjuk  . La fel si in listuta, graficele se deschid facand un clik cu mousul pe  sjuk . Daca vreti sa apara altfel , schimb semnul (pot scrie ceva sau sa gasesc alt imoticon)

Merci mult Alina, Lili  buga , o sa trec datele in listuta  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-31 14:01:53)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1720 2010-01-31 13:57:48

liliana83
Hero member

mersi mult bucklu!

Iti multumim,Doamne!

#1721 2010-01-31 14:08:05

Alina Elena
Insomniac member

cocof ce tare e listuta. happy  acu m-am desteptat si eu, chicot  si am vazut-o la semnatura. eeeeeeeee, femeile astea gravide. ce sa le faci . nu mai avem asa multi neuroni forgetit

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-31 14:08:46)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1722 2010-01-31 14:08:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

passenger a scris:

garga, da, dar as vrea si eu o faza luteala de 13-14 zile.  signof10  si nu e in limite, in a 11-a zi a cm a venit, am inceput grafic nou si FL a ramas de 10 zile. e miiiica rau.   supa
tu ce opk ai folosit? de ce oare nu s-au pozitivat?  neutral
garga, tu ce tot analizezi? ce atata curiozitate ? lol si daca s-a schimbat raportul ce .. ? ai ovulatii mereu, bucura-te si gata. zau acum..

per luteala de 10 zile e considerata ok  wink  normal ca ar fi de preferat sa fie mai lunga. nu-ti mai zic de duphaston ca ma bati  tongue
am folosit owiew, si p-astea le folosesc mereu. tot pe ele le-am avut clar pozitive si cate 4-5 zile la rand, nu stiu dc am inceput sa ovulez la un nivel de LH asa mic dar sincer, ma ingrijoreaza mai putin varianta asta decat cea cu multe zile de OPK pozitive
un raport LH/FSH in ziua 3 mai mare de 2 este caracteristic posesoarelor de PCOS. la mine era putin peste 2, de-aia sunt curioasa daca s-a modificat big_smile
si da, sunt bucuroasa ca ovulez  happydance

lilisor, pai nu e bine iubita sa fii constipata asa mult timp, raman toxinele alea in organism... plus ca favorizeaza aparitia hemoroizilor... in loc sa-ti dau solutii eu te sperii  dumbom

#1723 2010-01-31 14:17:01

bucklucica
Hero member

Cu placere, Lilisor!Dr meu zicea mereu cand plecam de la echo :"daca nu poti sa faci kk, NU TE SCREME"...mai bine te deranjezi putin decat sa fii constipata...succes! puss
Alina, ce mai faci, iubita?Cum mai merge cu burtica? kram

Eric 3 ani si 7 luni

#1724 2010-01-31 14:20:15

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

lili si eu ti-am zis cu vreo 2 pagini mai in urma sa bei o cafelutza mica cu lapte... si pe mine ma ajuta in probleme din astea...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1725 2010-01-31 14:20:31

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

gargarita a scris:

coco  puss  da, chiar am ovulat big_smile cu test de ovulatie negativ, deja mi se intampla a doua oara, mie care aveam OPK+ cateva zile bune  va  tare as vrea sa aflu explicatia. cred ca o sa refac hormonalele din ziua 3 sa vad daca mi s-a modificat raportul LH/ FSH ca am o banuiala

pass, macar ai avut per luteala in limite  kram

myre, mi se pare mult mai ok sa-ti verifici trompele decat sa-ti fortezi ovarele cu hormoni. oricum e normal sa te asiguri ca ai trompele permeabile inainte de stimulare. nu stiu cum faci ca tu mereu ai o colega de ciclul lol

lili, inafara de ce ai enumerat tu, altceva nu stiu. intreaba doctorul daca nu se remediaza problema, ca nu e de glumit...

madutu, tu cum ai luat temp la 7 daca te-ai culcat la 7.30?
nu sunt doctor  neutral
durerea de sani poate fi de la duphaston. abia ai perioada luteala de 12 zile, nu stiu cat dureaza la tine in mod normal perioada luteala dar sa zicem ca abia dupa vreo 14 zile de la ovulatie putem vorbi de intarziere ( la un ciclu standard)
nu face testul ala smecher, ca daca iese negativ o sa fii suparata si ca nu e bebe si ca l- ai stricat  tongue  eventual il faci maine daca mai creste temp-eratura. si eu  tin la pastrare 2 clear blue digital  chicot ca daca le "stric" nu mai gasesc altele.
multa sanatate fetitei tale  par

cocof a scris:

Blue, teoria mea in ceea ce priveste temp. mai crescuta in ziua ovulatiei este ca acesta s-a produs in dimineata zilei ov., si nu in cursul acesteia... e doar o supozitie. in ferty scrie ca nu e obligatoriu ca temp sa scada in ziua ov.

tummenupp
si eu mai am o mica explicatie (posibila). progesteronul e putin mai crescut inca de dinainte de ovulatie, o sa vedeti asta pe toate buletine de analize

cocof a scris:

offtopic  eu stau la calculator si fica-mea de 4 ani face curatenie prin casa hjarta  hjarta  hjarta  fug sa o ajut  lol  lol  lol

rotfl  rotfl  rotfl

priga, poate ovulezi azi si se vede maine la temperatura  puss

am dormit azinoapte dar in reprize si la 7 30 m-am dat jos din pat de tot si m-am mai suit pe la 8 si ceva .........prima urina la test pot zice ca a fost ca atunci m-am dus la baie prima data ......si fetelor multumesc m-am linistit ce o fi o fi ......... nu pun sperante mai bine sa o iau ca nu sunt decat sa ma ambalez.........mai bine sa ma bucur daca e cu 2 linii decat sa visez si apoi sa nu vad liniutele.........si asa zic si eu daca pana miercuri nu vine intru la dubii las totul in voia domnului ........ma duc sa ma culc ca sunt chiauna.........vb mai pe seara si apropo de secretii am ceva dar ff putin

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1726 2010-01-31 14:21:12

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Lili iei fier ?
Eu de exemplu de la fier am avut probleme mari.Nu sta asa daca nu se rezolva suna-ti dr nu risca sa ai probleme cu hemoroizi.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1727 2010-01-31 14:23:36

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Pass  puss   o super idee :colege de gravideala    happydance

Gargarita  puss   fac,ce fac si-mi gasesc cate o colega de ciclu;   happydance

dragele mele ,sigur intr-o buna zi ,toate vom reusi sa fim gravidute
ieri am fost trista dar azi deja sunt  happydance 
asta numai datorita voua pt ca va simt aproape  kram  kram  kram

Liliana    pt contipatie incearca cate o lingura de miere de albine dimineata pe stomacul gol si apoi bei un pahar cu apa ; mai sunt bune si afinele,prune

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-01-31 14:30:37)

#1728 2010-01-31 14:24:31

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Am ramas in urma...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1729 2010-01-31 14:25:24

bucklucica
Hero member

Offf, fetelor, hemoroizii oricum se fac in sarcina...Eu nu am fost deloc constipata, ba dimpotriva am avut de 2 ori problema opusa, iar in luna 7 am facut hemoroizi...care au trecut fix la o saptamana dupa nastere.Sunt asazisii hemoroizi de sarcina...
Problema mare in sarcina e atunci cand te constipi ca tre sa te fortezi cand faci oarece, iar scremutul asta e exact ca atunci cand nasti, ca exact asta simti, ca faci pe tine...deci, nu e bine sa te scremi ca sa nu faci rau la bb...
Andreed puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2010-01-31 14:27:55)

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.