homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-95

#1787 2010-01-31 17:44:23

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

rotfl2 de ce ai pus-o daca o sa aiba ochi albastri? nu ai si tu vreo bunica, vreun bunic sau matusa cu ochi albastri?

eu as vrea sa am un/o bebe brunet/a ca tata si cu ochii verzi/galbeni ca ai mei rodnar

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1788 2010-01-31 17:55:14

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

nerama a scris:

rotfl2 de ce ai pus-o daca o sa aiba ochi albastri? nu ai si tu vreo bunica, vreun bunic sau matusa cu ochi albastri?

eu as vrea sa am un/o bebe brunet/a ca tata si cu ochii verzi/galbeni ca ai mei rodnar

Sincer nu stiu sigur pentru ca eu sunt infiata, imi cunosc mama naturala dar nu tatal asa ca...aaa si tatal sotului meu este infiat si nu-i cunoastem parintii asa ca o mica sansa ar fi dar mai bine lasa big_smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1789 2010-01-31 17:59:05

nerama
Insomniac member

mirik culoarea ochilor se poate mosteni si de la a saptea generatie... asa ca poate ai avut vreo stra-stra-stra bunica cu ochi albastri... big_smile

#1790 2010-01-31 18:02:36

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Criss, ma bucur sa te pot ajuta.Barbatii chiar sunt de pe alta plabeta fata de noi.De ex noi desfacem firul in 100, pe cand ei iau lucrurile exact asa cum le spun, in forma bruta fara niciun fel de interpretari.Si da, repeta uneori greselile facute, dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc, ci doar ca uita...
Eu si sotul meu scump ne intelegem f bine, au mai fost mici discutii si certuri, dar niciodata din vina noastra, ci numai cand au intervenit altii, asa ca am hotarat sa avem o familie "inchisa", adica ascultam pe toata lumea, dar facem numai ce hotaram noi, fara influente de la nimeni.In definitiv suntem pe picioarele noastre, nu ne intretine nimeni.Si sa stiti, fetelor, ca noi am aplicat de la inceput principiul "nu adormim suparati unul pe altul".Intotdeauna ne impacam pana la nani...smile...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1791 2010-01-31 18:03:19

mirik
Insomniac member

nerama a scris:

mirik culoarea ochilor se poate mosteni si de la a saptea generatie... asa ca poate ai avut vreo stra-stra-stra bunica cu ochi albastri... big_smile

ma cum vrei tu sa-mi bagi mortu' in casa....dar lasa draga mea ca si caprui sunt ok  spranceana

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-01-31 18:04:13)

Publicitate

loading...

#1792 2010-01-31 18:12:58

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

mirik chiar conteaza culoarea ochilor?? nu cred...important e sa fie sanatos/sanatoasa  majoreta

accumaria uita-te pe prima pagina si ai sa vezi tabelul facut de cocof  tummenupp te rog sa ne dai si tu date ca sa le poata trece acolo  cool

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1793 2010-01-31 18:17:21

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Accumaria ma bucur ca esti bine  si ca sunt ok hormonalele  applause
la secretie ai cerut sa faca pt un microb anume ? sau de obicei scriu ei ce gasesc ?
eu cand am facut-o in toamna nu mi-au gasit nimic ;sau treb sa le spun sa caute ceva anume ?

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-01-31 18:17:55)

#1794 2010-01-31 18:21:15

mirik
Insomniac member

LaviG a scris:

mirik chiar conteaza culoarea ochilor?? nu cred...important e sa fie sanatos/sanatoasa  majoreta

accumaria uita-te pe prima pagina si ai sa vezi tabelul facut de cocof  tummenupp te rog sa ne dai si tu date ca sa le poata trece acolo  cool

Iti dai seama ca asta conteaza doar k faceam si eu un pic haz  chicot

#1795 2010-01-31 18:24:32

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Mariaaa, ce grafic ai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si fara spotting !!!!!! Taci si nu spui nimic ? Progesteron mai mare, hmmmm si Adina cand a ramas gravi avea un progesteron mai mare  trombon  trombon  trombon  trombon

Si, da, VREAU DATE si de la tine !!!!

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-01-31 18:27:52)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1796 2010-01-31 18:32:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

cocof a scris:

Blueee
, vreau si euuuuuu cold  cold  cold 
rotfl2 l-ai preferat pe patfierbinte  nu pe  sexinpat    tummenupp
Eu am o presimtire " de bine" in legatura cu tine ciclul asta  spranceana  spranceana  spranceana , asa ca da-i bataie  patfierbinte  sexinpat  patfierbinte

Daaaa, mi s-a parut mai cuminte  patfierbinte  decat  sexinpat  ... Si recunosc, ca a trebuit sa google-esc cum se pune link de pe imagine, rusinica sa-mi fie!  rodnar
Sa dea Domnul sa se adevereasca presimtirea ta!  puss  (desi la zbenguiala de azi nu au most gigei, cred ca l-am stors de tot pe al meu sotior  lol  )

In legatura cu certuri in cuplu, tind sa dau dreptate bucklucica-i, timpul e prea scurt ca sa stam imbufnati si suparati unul pe altul. Eu sunt incredibil de recunoscatoare ca l-am cunoscut pe sotul, ceea ce avem noi intre noi este unic, si avem foarte mare noroc ca ne-am gasit  smile  Nici nu-mi pot imagina cum ar fi viata mea daca nu-l cunoasteam, il iubesc mai mult decat as fi conceput ca pot iubi pe cineva  hjarta  Ete, am dat-o in declaratii de dragoste  dumbom

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1797 2010-01-31 18:39:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Buuuueeeeeyyyy ce-i cu vorbareala asta pe capu` vostru??! Ia! alinierea la pupat! :

garga puss                                           cocof puss

lavi puss                                              myrela puss

pass puss                                             andreed puss

blue puss                                             tttt puss

prigatel puss                                        raluk_ puss

printesica puss                                     camy puss

georgi puss                                          rruxxy puss

madutu puss                                        nerama puss

mayya puss                                         katami puss

naff puss                                             alina puss

smart puss                                          ancamiha puss

mirik puss                                           pipacslany puss

bucklucica puss                                    bucklucica puss

criss_bebemic puss                              accumaria puss

eu azi am fost iar la shopping  dumbom  dumbom  dumbom

app` katami am vazut o tipa care semana leit cu tine... era gravidutza... avea o burticaaaaaaaaa  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

cocof am modificat lista (am copiat lista3 big_smile )

se pare ca temperatura mea e vai de viata ei... luna asta chiar nu vreau sa ma stresez cu proiectul bebe... nici nu am mari asteptari pentru ca nu am prestat cine stie ce... plus ca de ieri am inceput sa iau Duphastonul... azi am vazut si eu testul de ovulatie pozitiv noroc cu Duphastonu` rotfl2
sa vedem ce se intampla zilele urmatoare cu testele... daca devin negative... om vedea...

gargaritaaaaaaaaaa ai un mail!

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-31 18:43:06)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1798 2010-01-31 18:40:55

bucklucica
Hero member

Blue, ce frumooooossss!!!Sa fiti fericiti si sa vina si la voi minunea bb...majoreta
Si eu il iubesc la nebunie pe sotul meu si el pe mine, si desi suntem amandoi tauri, ne intelegem reciproc f bine si ne facem toate placerile...Acum mi-e dor de el de nu mai pot si pana vine acasa mai am de numarat vreo 18 saptamani...grater
Almi, m-am prezentat la pupat puss puss puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2010-01-31 18:48:30)

Eric 3 ani si 7 luni

#1799 2010-01-31 18:42:19

nerama
Insomniac member

almi kram
si pupic puss

te rog ceva... poti sa schimbi la mine si sa pui in loc de marti fac IA ... 02.02.2010 prima IA buga

blue kram ffff frumos ai vorbit... sa va dea DD multa sanatate si sa va iubiti cel putin la fel de mult ca in momentul de fata par si ai sa vezi ca veti avea si bebe  goodluck

si eu si sotul meu ne iubim ffff mult... am trebut prin multe necazuri impreuna si nimic nu ne-a puput desparti... din contra... a facut caa relati noastra sa fie si mai puternica si mai stransa... daca nu era el nu stiu cum puteam sa trec peste faptul ca am ramas mutilata pe viata in urma operatiei la san... el m-a ajutat ffff mult sa trec peste acest complex... si acum pupa mai mult sanul operat decat pe mine rotfl2 desi mie mi se pare gretos sanul meu acklad

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-31 18:47:37)

#1800 2010-01-31 18:46:45

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

gata nera, s-a cantat bingo big_smile par

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1801 2010-01-31 18:48:11

criss_bebemic
New member
Inregistrat: 2010-01-28

la fel nici mie nu-mi place sa mergem suparati la culcare, si eu cred ca timpul e prea scurt pt asta, dar chiar nu vreau sa mai grabesc lucrurile. asta a fost greseala mea/noastra de la inceput. poate nu mai vrea bebel si nu stie cum sa-mi spuna.. oricum, orice ar fi, nu mai vreau sa-l grabesc sau sa-l fac sa se simta presat, cum ai vazut tu in film, mirik. asa ca o sa-l las.. si daca el alege altceva , nu am ce sa fac..ii las lui decizia, chiar daca eu imi doresc altceva. il iubesc dar nu il pot forta sa-si doreasca ceva asa important ca un copil, poate se gandeste acum ca e prea devreme, poate cine stie... cred ca acum avem amandoi nevoie de timp de gandire... daca intr-adevar ma iubeste cum mi-a spus si mi-a aratat, stie unde ma gaseste, si stie ce vreau eu de la el si relatia noastra... normal ca-mi doresc sa trecem peste si sa incercam mai departe... dar in momentul asta ma simt legata de maini si de picioare, si supi ca nu am reusit "din prima" cu bebel, asa cum credeam

#1802 2010-01-31 18:49:02

nerama
Insomniac member

Almi Ingerash a scris:

gata nera, s-a cantat bingo big_smile par

saru-mana buga
ca asa nimeni nu stia in care marti am facut eu prima IA chicot

#1803 2010-01-31 18:50:18

ancamiha
New member
Inregistrat: 2010-01-28

Astazi sint cazuta rau in butoiul cu melancolie. Noroc ca va am pe voi. Desi imi e greu sa imi exteriorizez temerile, probabil ca sa nu fiu considerata o persoana slaba, azi nu mai pot. Imi e greu, cu siguranta la fel de greu cum va e si voua luna de luna.
Miine o sa fie o alta zi si o sa o iau de la capat. Astazi, insa...grater
Multumesc ca sinteti aici...

#1804 2010-01-31 18:52:06

bucklucica
Hero member

Criss, ai dreptate cu fortatul...lor nu le place asta...Mai bine e sa astepti acum...eu zic ca va veni la tine.
De care bingo vorbiti voi aici, huh?

Eric 3 ani si 7 luni

#1805 2010-01-31 18:54:01

nerama
Insomniac member

ancamiha a scris:

Astazi sint cazuta rau in butoiul cu melancolie. Noroc ca va am pe voi. Desi imi e greu sa imi exteriorizez temerile, probabil ca sa nu fiu considerata o persoana slaba, azi nu mai pot. Imi e greu, cu siguranta la fel de greu cum va e si voua luna de luna.
Miine o sa fie o alta zi si o sa o iau de la capat. Astazi, insa...grater
Multumesc ca sinteti aici...

anca fruntea sus... trebuie sa trecem peste orice... trebuie sa fim puternice... altfel nu vom invinge niciodata... hai... iesi din butoiu ala odata si fii vesela.. si tu ai un sot care te iubeste si pe care il iubesti, esti sanatoasa si te poti bucura de tot ce te inconjoara... kram

buck i-am zis la almi sa schimbe ceva la mine in listutza puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-31 18:55:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.