|
Nu esti logat.
Problema ...#1 2010-01-24 12:34:21
Problema ...O intrebare as avea la voi fetelor ... Ce a ti recomanda in cazul in care menstruatia nu s'ar mai opri... adica, vine normal, dureaza cam 5 zile, apoi dupa vre'o 10 zile apare din nou, nu foarte abundent, fara dureri sau cheaguri, cu o usoara durere de spate... mentionez ca prietena mea care are aceasta problema, are sterilet, cam de cativa ani buni.... S'ar putea sa fie de la stres? fiindca trece si printr'o perioada mai dificila... ce ar putea lua sa i se opreasca menstruatia? Va multumesc tare mult, astept sfaturile voastre! O zi suuuuperba! Offline #2 2010-01-24 16:26:22
Re: Problema ...coraaa eu as putea sa iti spun sa ia clorocalcin sau vitamina K dar asta nu o sa o ajute cine stie ce si nici pe termen lung...deci nu e metoda f buna...as spune mai degraba sa consulte un ginecolog si sa faca lumina in aceasta problema... multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-24 19:55:02
Re: Problema ...steriletul poate crea astfel de probleme. trebuie consultat medicul neaparat. sa nu stea, se poate agrava. Offline #4 2010-01-25 12:53:35
Re: Problema ...Mersic mult, intr'adevar ar trebui un consult la gine, sa nu fie ceva grav... Va pup, zi fainuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|