|
Nu esti logat.
Ce metoda anticonceptionala este recomandata pe durata lunga?#1 2010-01-24 12:37:06
ce metoda anticonceptionala este recomandata pe durata lunga?Buna fetelor! Ultima oara a fost editat de shimmy (2010-01-24 12:38:44) Offline #2 2010-01-24 13:37:46
Re: ce metoda anticonceptionala este recomandata pe durata lunga?cel mai bine e sa te duci la cabinetul de planning sa vorbesti cu dr de acolo si sa ii ceri un sfat. va stii sa te indrume Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #3 2010-01-25 09:11:18
Re: ce metoda anticonceptionala este recomandata pe durata lunga?adica de ce sa faci drumul la planning la vara(cind acolo aflii tot ce ai nevoie despre contraceptie si metode eficiente si nu acum? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-01-25 10:56:37
Re: ce metoda anticonceptionala este recomandata pe durata lunga? Eu intrebam doar pentru niste informatii. Nu aveam de gand sa iau nimic fara a merge la medic.Dar.... aici in Cluj de exemplu, am fost la 3 planninguri diferite, si la 3 ginecologi diferiti.Toti aveau pareri total diferite de anticonceptionale, unu zicea sal iau 5 ani, nu mai mult, altu 3 ani, nu mai mult, altu ca sa nu iau deloc ca face cancer, si cu ginecologii numa experiente placute nu am avut, de exemplu una nu si-a pus manusile, a deschis usa larg la cabinet, cu mine pe masa, sa caute manusi, si m-a diagnosticat si mi-a dat sa cumpar o plasa de medicamente, fara sa vada rezultatul la analize, analize care erau bune, nu aveam trichomonas nicidecum, cum era ea asa sigura, si nu asculta nimic din ce incercam eu sa vorbesc cu ea, aveam intrebari despre una alta, dar noah..experiente mai proaste am avut cu diferiti doctori.In Cluj, din drumurile mele pe la analize, am avut norocul sa dau doar peste cativa doctori buni si atenti cu pacientii si mai ales atenti sa nu puna un diagnostic pripit. Ultima oara a fost editat de shimmy (2010-01-25 11:30:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|