homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eritem pernio

#1 2010-01-24 19:56:28

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Eritem pernio

In urma unui control am fost diagnosticata cu Eritem pernio.
Dermatologul mi`a dat  un tratament adecvat insa ceea ce ma ingrijoreaza e ca am citit diverse articole pe net in care se spunea ca in spatele acestui diagnostic s`ar afla ceva mai grav( boli autoimune,infectii virale,etc)...Deasemenea am aflat tot de pe net ca tb facute niste analize la sange(insa nu stiu exact care)...Astept cu interes pareri si sfaturi...Thank`s!

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-24 20:00:16)

#2 2010-01-24 21:31:31

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Eritem pernio

Sigur ai asta? Esti sigur ca nu e doar o circulatie proasta combinata cu frigul din zilele astea? Cum se manifesta? Ca la -16 C, cum au fost zilele astea, toti avem probleme. Eu am studiat problema cu degeraturile & Co pt ca mi-au inghetat degetele si mi-au ramas amortite si acum si acolo am intalnit si chestia asta cu eritemul pernio, dar problema era ca se manifesta (si) la temperaturi "normale" ( peste 0 C).

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#3 2010-01-26 20:35:40

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Eritem pernio

Rose a scris:

Sigur ai asta? Esti sigur ca nu e doar o circulatie proasta combinata cu frigul din zilele astea? Cum se manifesta? Ca la -16 C, cum au fost zilele astea, toti avem probleme. Eu am studiat problema cu degeraturile & Co pt ca mi-au inghetat degetele si mi-au ramas amortite si acum si acolo am intalnit si chestia asta cu eritemul pernio, dar problema era ca se manifesta (si) la temperaturi "normale" ( peste 0 C).

Pai odata ce diagnosticul a fost pus de 2 doctori, eu zic ca sigur! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.