|
Nu esti logat.
Yaz si protectie#1 2010-01-25 17:07:39
Yaz si protectieBuna fetele...am mai scris pe undeva ca iau Ac yaz de 2 luni....asta e a 2-a folie pe care o termin,mai am 2 pastilute albe, placebo...trebuie sa imi vina menstra si totusi niciun semn. Luna asta nu am mai luat antibiotice...nu am uitat nicio pastila..am avut 2 contacte neprotejate acum 4 zile cu ejaculare afara, pentru ca inca nu am increderea necesara in pastilute...problema e ca..pe 1 ian, de rev, dupa ce incepusem a 2-a folie[menstra inca nu se oprise], eram si la a 2-a pastiluta...am avut un contact neprotejat scuuurt de 2 minute pentru ca l-am rugat sa se opreasca pt ca 1. fiind la inceput, si primul contact dupa atata timp durea groaznic, si 2...nu eram sigura de cat de protejata eram;a fost fara ejaculare, poate doar lichid pre-ejaculator desi nu era erectie completa, but who knows. In prima folie..adica la inceput...am avut secretie vaginala abundenta, de genul celei de la ovulatie, ca un albus de ou, dar..asta s-a oprit inaintea menstrei cu vreo sapt. Poate sa fi fost de la cele 4 pastile de claritromicina si tetraciclina?au fost 4 pastile in prima saptamana in care am inceput si anticonceptionalele, pentru ca aveam un tratament de terminat. Daca nu, de la ce a fost secretia aceea? o posibila ovulatie de la antibiotice, adica protectie scazuta?..dar...asa de mult? sau...un efect al inceperii pastilutelor? nu este mentionat ca efect secundar sau cel putin nu am auzit eu..Luna aceasta nu am mai avut aceasta secretie abundenta. Astea sunt cele 2 nelamuriri ale mele...prima mai ales, cu menstra care ma baga in panica, pt ca nu vine[e abia a 2-a zi de pauza, si sunt doar 4] si nici nu stiu ce semne ar trebui sa sesizez, ca e prima data cand iau AC, am sanii tensionati si sunt putin balonata...si foarte racita, la cat de rece e afara, mi-e frica sa nu racesc jos...Va multumesc daca imi veti citi postul si ma veti calma cumva...caut raspunsuri la ambele intrebari. Doamna doctor de la planning nu prea m-a lamurit cu secretia...mi-a zis ca poate fi de la antibioticele luate dar...asa de mult timp sa dureze? Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-01-25 17:09:54) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #2 2010-01-27 16:28:02#3 2010-01-27 17:50:07
Re: Yaz si protectiee ok, mi-a venit menstra ieri. Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-01-27 17:50:36) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|