|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele karissa-4#58 2007-01-22 11:49:13
Re: anticonceptionalele karissastopeaza cresterea, doar atita ca, atunci cind te apuci de contraceptive, se presupune ca ai deja menstruatie de macar un an....imi place mie sa cred ca nu ne incepem voiata sexuala mai devreme de 12-13 ani(si asa parindumi-se ingrozitor de devreme). Aceasta fiind situatie, probabil ca ai mai creste vreo 2-3 cm daca nu ai lua contraceptive...daca iei e posibil sa nu mai cresti decit 1...nu mi se pare a fi vreo problema, beneficiile fiind covirsitor mai mari decit riscul de a fi cu 2 cm mai scunda decit ai fi fost altfel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-01-22 19:24:05
Re: anticonceptionalele karissaeu iau de obicei pastila(karissa) la ora 22 are ceva daca in seara asta le iau cu o ora ,doua mai devreme? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #60 2007-01-22 19:30:25
Re: anticonceptionalele karissanu. Nobody home Offline #61 2007-01-25 16:48:27
Re: anticonceptionalele karissaBuna ziua!sunt noua pe acest forum de care am dat ,cautand cat mai multe informatii despre anticonceptionale pe net! am si eu cateva nelamuriri! am luat anticonceptionale Karissa timp de aprox.6 luni dupa o vizita la planning unde mi s-a intocmit o fisa ,mi s-au pus mai multe intrebari insa nu mi s-a facut nici un control concret! mi s-a prescris karissa ,fiind asigurata ca nu ma voi ingrasa pt ca , contin cel mai mic dizaj de hormoni! eu nu doresc deloc sa ma ingras ,dimpotriva doresc din tot sufletul sa slabesc! dupa primele luni de Karissa am simitit o usoara crestere a sanilor,ma simteam si mai "balonata" dar nu stiu daca pot pune pe seama pilulelor sau a programului alimentar cam dat peste cap putin in timpul verii! acuma,sunt in prima luna de pastile Lo-femenal,am schimbat la recomandarea medicului de familie care are specializare in domeniul planning! dupa ce am inceput folia am auzit o gramada de chestii deloc incurajatoare despre lo-femenal si anume ca in primul rand are un dozaj mai mare de hormoni decat Karissa ,ca exista posibilitatea de a ma ingrasa de la ele,sau aparitia pilozitatii in cantitati mai mari! intentionez sa revin la Karissa odata ce termin aceasta folie luna asta doar ca,sunt f nelamurita pt ca in ciuda lucrurilor mai rele care le-am auzit despre lo-femenal eu ma simt f bine ,deloc "ingrasata" ,nici un efect negativ cum ar fi greata si altele! inca o intrebare ar mai fi: mi s-a spuns ca daca iau lo-femenal si in acelasi timp sunt nevoita sa iau antibiotice ,efectul piluleui anticonceptionale nu dispare ! insa in cazul pastilelor karissa ,acestea isi pierd efectul daca se administreaza si antiobiotice! pana la urma cum sta situatia? Offline #62 2007-01-25 16:52:04
Re: anticonceptionalele karissaLo-Femenal se supune acelorasi reguli ca si celelalte contraceptive in relatie cu antibioticele, care scad efectul pilulelor nu il suprima. Eu personal nu sunt deloc pentru Lo-Femenal...daca tu te intelegi insa bine cu ele, ia-le pe astea. Antibioticele insa scad si efectul Lo-Femenal la fel ca si pe cel al Karissa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2007-01-25 16:54:16
Re: anticonceptionalele karissapai nici nu era nevoie de analize amanuntite. stau si ma intreb de unde mitul asta... Nobody home Offline #64 2007-01-25 16:58:29
Re: anticonceptionalele karissava rog frumos sa-mi raspunde-ti si mie daca se poate! Offline #65 2007-01-25 17:00:09
Re: anticonceptionalele karissamultumesc,abia acum mi s-au afisat raspunsurile! voi reveni la Karissa Offline #66 2007-01-25 17:07:49
Re: anticonceptionalele karissadespre desorelle ce imi puteti spune? intre karissa si desorelle care este diferenta?avantaje dezavantaje?cunosc fete care au slabit chiar in urma administrarii pilulelor desorelle! mi-ar placea si mie un asemenea efet dar sunt constienta ca depinde de la organism la organism Offline #67 2007-01-25 17:12:40
Re: anticonceptionalele karissaeu iau desorelle de 5luni si n am avut ici o pro cu ele (exceptand primele 3 zile de acomodare)...cosurile mi s au diminuat...sanii mi au crescut umpic ...de ingrasat nu m am ingrasat...am revenit doar la normal dupa o scadere brusca in greutate(dar asta ma indoiesc ca sa datorat pastilelor...aveam 53...am slabit la 47...iar acum am 50)...eu sunt f multumita de ele deocamdata...dar banuiesc ca depinde de persoana...orice ar fi...nu ti le schimba fara sa consulti un medic... happy with him...inlove with him... Offline #68 2007-01-25 17:18:13
Re: anticonceptionalele karissadeocamdata caut informatii si pareri cat mai multe,am vb si cu doamnele doctor de la planning,dar ma deruteaza si chestia ca mai multe persoane au mers la planning,au fost intrebate aceleasi chestii , raspunsurile probabil similare asa cred eu cu toat eca intr-adevar nu pot stii sigur,si cu toate astea le-au fost prescrise alte pilule si nu Karissa...de ce nu se recomanda aceleasi pilule daca sunt ok cica ? e probabil pt vanzzarea tuturor anticonceptionalelor,ca acum exista o gama larga vad:) Offline #69 2007-01-25 17:19:56
Re: anticonceptionalele karissadost, fara suparare ai warn. citeste regulile si respecta-le, te rog. Nobody home Offline #70 2007-03-03 23:47:09
Re: anticonceptionalele karissaAm si eu intrebare cam naiva...care e procentul in care esti protejat daca iei anticonceptionale in mod corect? Eu stiam de 90% deci ar ramane 10 % descoperit...cam aiurea.... Offline #71 2007-03-04 00:01:57
Re: anticonceptionalele karissadaca\le iei in mod corect, ele te protejeaza 100% Offline #72 2007-03-06 00:57:38
Re: anticonceptionalele karissaam o mare problema! din vara am inceput sa iau karissa si am pus 7 kg in plus! nu stiu ce sa fac acum, cum le dau jos? e normal sa se intample asa? sansa e un fenomen ireversibil... Offline #73 2007-03-06 12:23:02
Re: anticonceptionalele karissaina noi nu te putem sfatui ce anticonceptionale sa iei...numai medicul poate...in ceea ce priveshte ingrasarea sa mai discutat subiectul...asa ca da o cautare...intreruperea pastilelor a fost alegerea ta...iar dak vrey sa incepi iar cu alt tip dute inainte la medic... happy with him...inlove with him... Offline #74 2007-03-06 14:54:56
Re: anticonceptionalele karissae posibil ca acele kg in plus sa nu fie neaparat de la pastile, ci de la pofta de mancare pe care nu ai putu sa o stapanesti....asa pur si simplu mai multa grija....chiar daca ai oprit pastilele e posibil sa te ingrasi daca manaci la fel...eu am patit-o si asa mi-am dat seama ca nu era de la ac "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #75 2007-03-11 22:59:25
Re: anticonceptionalele karissabuna!am nevoie de ajutor!eu am luat pana acuma anticoneceptionale laurina si ultima data nu am mai gasit si doctoru mi-a spus ca pot lua karissa ca au aceasi compozitie doar ca sunt facute in alta tara,dar eu nu am luat din prima zi de ciclu ci am luat ca si continuare a celorlate,pe prospect scria ca chiar dc le schimb trebuie sa incep din prima zi de ciclu si eu am luat dupa cele 7 zile de pauza,are ceva?ma poate ajuta si ep mine cineva??plsss Offline #76 2007-03-11 23:16:09
Re: anticonceptionalele karissaNu, nu are nimic, e cat se poate de ok © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|