|
Nu esti logat.
Depresie de la anticonceptionale...?#1 2010-01-25 22:30:26
depresie de la anticonceptionale...?buna!am si eu o f mare problema....de aproape 1 an iau antibebe yasmin si de la o vreme am observat ca sunt f irascibila,plangacioasa,am momente de tristete inexplicabile..efectiv nu imi convine nimic!am citit diferite pareri despre acest lucru si am inteles ca anticonceptionalele pot determina anumite depresii!este adevarat?si inca o intrebare....vitaminele au vreun rol ca sa spun asa in ceea ce priveste stare de buna dispozitie,de confort,de liniste?va multumesc Offline #2 2010-01-26 09:03:38
Re: depresie de la anticonceptionale...?Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-01-28 09:18:58
Re: depresie de la anticonceptionale...?
Contraceptivele pot modifica starea de spirit(pot induce o oarecare depresie) insa in primele 3 luni de administrare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|