|
Nu esti logat.
Yasmin si Breast+#1 2010-01-25 23:51:45
Yasmin si Breast+Salut. As vrea sa stiu daca Breast+ (un tratament de marire a sanilor -supliment alimentar-) ar interfera cu actiunea contraceptiva a yasmin-ului... De asemenea aceeasi intrebare pt. un afrodisiac (ii scriu ingredientele sa fiu sigura : cardamom, fenicul, muguri de plop, nuca de cocos, sanziene galbene, salvie, scortisoara, miere de albine). as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #2 2010-01-25 23:58:23
Re: Yasmin si Breast+olala nu interactioneaza! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-26 08:45:28
Re: Yasmin si Breast+Afrodisiacul nu interactioneaza. Cat despre tratamentul de marire a sanilor, daca nu are sunatoare sau extract de grapefruit nu interactioneaza nici el. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-02-26 16:11:47
Re: Yasmin si Breast+Mersi mult as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #5 2010-02-26 16:44:28
Re: Yasmin si Breast+da,interactioneaza...deci e nevoie de protectie suplimentara. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-26 20:09:52
Re: Yasmin si Breast+.. deci trebuie protectia aceea suplimentara de 7 zile? as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|