homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despartiri - haz de necaz-2

#20 2010-01-27 22:20:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: despartiri - haz de necaz

corect, wild!
am vazut acum poze cu cainele lu' pako si mi-am adus aminte ca, tot prin copilarie, unu' mi-a dat papucii pt ca...imi era frica de caini! nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#21 2010-01-27 22:30:12

brunettik
New member
De la: aleea cu trandafiri
Inregistrat: 2008-08-11

pokemon a scris:

unu' mi-a dat papucii pt ca...imi era frica de caini! nustiu

scuze dar nu pot sa ma abtin  rotfl  rotfl  rotfl2

#22 2010-01-27 22:34:46

pokemon
Diamond member

pai da, ca el se oprea sa mangaie toti cainii de pe strada si eu trageam hai-hai, ca imi e frica sa nu ma muste  neutral
si mi-a explicat el o teorie, conform careia oamenii cre nu iubesc animalele, nu pot iubi nici alti oameni. si asa mi-a dat papucii  tillfreds

#23 2010-01-27 22:39:14

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

lol poke
eu am auzit placa asta cu florile si copiii.. mama ex-ului zicea ca daca nu iubesc florile, nu iubesc nici copiii lol daca nici eu nu iubesc copiii e clar spranceana

eu nu am povesti din astea..ca m-am despatit doar o data practic si atunci nu a fost chiar nimic amuzant

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-01-27 22:39:38)

#24 2010-01-27 22:40:56

pokemon
Diamond member

i-auzi, ma lol
deci baiatul NU ma vrajea, chiar exista teoriile astea! ( forgetit )

Publicitate

loading...

#25 2010-01-27 22:43:11

ioana_4
Diamond member

pokemon a scris:

i-auzi, ma lol
deci baiatul NU ma vrajea, chiar exista teoriile astea! ( forgetit )

da' bineinteles tu crezi ca ei glumesc?  forgetit
frunzele florilor sunt la fel ca bebelusii, nu imi plac verziturile o sa fiu o mama rea  forgetit

#26 2010-01-27 22:45:38

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

pokemon a scris:

pai da, ca el se oprea sa mangaie toti cainii de pe strada si eu trageam hai-hai, ca imi e frica sa nu ma muste  neutral
si mi-a explicat el o teorie, conform careia oamenii cre nu iubesc animalele, nu pot iubi nici alti oameni. si asa mi-a dat papucii  tillfreds

offtopic Astea-s 2 chestii diferite. Una e sa-ti fie frica si alta e sa nu le iubesti. Si chiar daca nu le iubesti, poti totusi sa nu le faci rau.
Si mie mi-e foarte frica de toti cainii ... in afara de al meu. Dar imi sunt dragi aproape toti si mi-e foarte mila de cei vagabonzi.

Si apropo de asta, tipul de care povesteam mai sus mi-a spus ca ii place sa chinuie pui de animale, de aia i-am dat papucii. Nu numai, de fapt, dar restul oricum n-au mai contat.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#27 2010-01-27 22:47:13

ioana_4
Diamond member

offtopic si eu stiu un tip care chinuie si chiar omora cand era mai mic( dar nu pusti, avea cam 18-19 ani) pisici, asa de placere neutral

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-01-27 22:47:41)

#28 2010-01-27 23:19:38

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Pako a scris:

astea cu sinuciderea sunt aiurea... in clasa 3 mi-a zis prietena unei colege careia ii placea de mine..ca daca nu o bag in seama isi baga aer cu seringa in vena  rotfl  si i-am zis sa ma cheme si pe mn sa vad rotfl2

acu de cand am mai crescut,mi-e cam aiurea cand aud din astea...ca apoi am pe constiinta un om cesafac

eu am primit in cls 11 o ciocolata calda bine plasata in figura rodnar  pentru ca eram cu una cu care nu mergea deloc treaba,era cam nesimtita,nu are rost sa intru in detalii...si am zis ca decat sa-i zic tot ce cred despre ea,mai bn sa ii spun ca nu-i vina ei,k nu sunt gata sa am o relatie de lunga durata...si mi-a plantat ciocolata fix in frunte... ca cica mint.. da,minteam  supa  dar trebuia sa-i zic adevarul dureros sau minciuna frumoasa? va

si mai am mai multe povesti...dar pe rand coffestudiu

PS: ms persi ( daca imi permiti sa iti zic asa tillfreds )

prea buna faza..am ras cu lacrimi...nu ma mai pot opri...rotfl2))))) rotfl2))))) rotfl2)))) rotfl2))
imi cer scuze..big_smile

Ultima oara a fost editat de somebody's me (2010-01-27 23:20:02)

#29 2010-01-27 23:23:26

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

O Doamne si eu mi-am adus aminte de unul care ma urmarea cand ieseam de la munca statea in ploaie si ma astepta Dupa 2 luni de prietenie i-am spus ca nu mai vreau sa fiu cu el...ciudat rau de tot tipul. Foarte cult, foarte inteligent parintii amandoi profesori dar el total deranjat la mansarda. Ma urmarea , ma astepta cu flori, pana l-am amenintat cu politia si ca merg la maicasa la scoala sa ii spun ce imi face.i-am spus ca nu mai vreau sa il vad niciodata in viata mea.aveam 18 ani.

#30 2010-01-27 23:30:54

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu mi-am adus aminte de multe despartiri penibile. Pana prin clasa a 10-a nu stiam cum sa ma despart ca tot omul de oameni asa ca am incercat urmatoarele metode:

-biletel prin verisoara lui care era colega cu mine lol (asta primul preten)
-sms... twice (m-am despartit de acelasi tip de doua ori prin sms, ca la un mom dat a reusit sa ma convinga sa ne impacam)
-si vorbind prin usa de la baie la o petrecere (aflasem ca ii plac manelele, si nu vroiam sa ii spun in fata ca mi-era sa nu reactioneze urat)

#31 2010-01-27 23:31:00

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

SoareleMeu a scris:

O Doamne si eu mi-am adus aminte de unul care ma urmarea cand ieseam de la munca statea in ploaie si ma astepta Dupa 2 luni de prietenie i-am spus ca nu mai vreau sa fiu cu el...ciudat rau de tot tipul. Foarte cult, foarte inteligent parintii amandoi profesori dar el total deranjat la mansarda. Ma urmarea , ma astepta cu flori, pana l-am amenintat cu politia si ca merg la maicasa la scoala sa ii spun ce imi face.i-am spus ca nu mai vreau sa il vad niciodata in viata mea.aveam 18 ani.

woow  lol saracu' baiat.. si el cati ani avea?  cesafac

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#32 2010-01-27 23:38:32

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

era la facultate in bucuresti anul 2 sau 3... nu imi aduc aminte. Dar initial din cauza asta am vrut sa ma despart ...pt ca consideram ca e prea departe ...si cand a simtit ca vreau sa ma despart de el au inceput chestiile astea nasoale. Nici nu vreau sa imi aduc aminte sad

#33 2010-01-27 23:41:53

mrn
Full member

ma gandeam k era mai mic dekt tn....si k i se pusese pata rau lol
e bn makr k ai reusit sa treci peste smile

#34 2010-01-27 23:48:12

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Haha, ce topic fain

Eu am iesit de cateva ori cu un negru ( offtopic Nu, nu mi-am tras-o cu el, asa ca nu va pot spune exact daca marimea lor e un mit). L-am cunoscut in autobuz... Initial m-am gandit ca era nou in oras si ca nah, e greu pentru un foreigner sa se obisnuiasca si am zis hai sa iesim la o cafea, ceva. Eu avand prieten, el stiind asta (si negrul si prietenul meu, care a fost de acord cu toata povestea). Am zis ca spiritul asta f outgoing pe care-l avea e specific strainilor, de unde?

Va spun sincer ca, dupa ani buni de engleza, imi lua cate un minut sa procesez exact ce-mi spunea acest specimen. In fine, cu greu am priceput ca el de fapt nu era lonely ca nu avea prieteni. El era lonely ca nu avea scoica, asta ca sa-l citez pe prietenul meu.

Am iesit de vreo doua ori cu el, din care una din aceste dati o tin minte si azi. Eram in parc la Obor, mijlocul iernii, frig, etc. El nu avea manusi, si deci, mainile lui erau bocna. Ce se gandeste coloratul meu? hai sa-mi bag mainile pe maneca  fetii, daca ea tot e calda, macar sa crapam amandoi de frig. Si dupa ce l-am injurat in gand si admonestat in direct pentru lipsa asta de consideratie i-am zis pana la urma ca-mi pare cu regret, dar nu mai sunt dispusa la socializari.

greseala cea mai mare in toata afacerea asta a fost ca el avea si nrul meu de telefon. Cateva luni mi-a tot dat mesaje si m-a sunat sa iesim... cand noi nici macar nu eram impreuna. De cateva ori l-am vazut si pe strada, prin centru. Am zis ca ma volatilizez pe partea cealalta a strazii...

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2010-01-27 23:50:00)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#35 2010-01-28 00:09:58

mrn
Full member

eu una nu am avut astfel de "obsedati" dak pot sa le zic asa...dar nu in sensul rau big_smile
am avut o relatie cu un baiat mai mare k mine big_smile kre ma iubea enorm de mult..si eu  nu prea le aveam cu iubire ,alea alea...si i-am zi,s odata tot prin sms, k nu mai vreau nimic q el..si tot ma suna sii plangea la telefon, imi dadea mesaje k  sunt viatza lui k nu mai poate fara mine..k viatza lui nu mai are sens fara mine...probabialtor l k  fete le-ar fi placut sa le iubeasca cnv atat de mult..pe mn in schimb nu ma incalzea cu nimik. sad si nu stiu cum se facea k in fiecare seara knd plecam de la liceu era in statia de unde luam eu masina si ma astepta..si nu ma lasa sufletul sa nu ma urc la el in masina..si tot plangea si tot asa... pana knd nu stiu cum s-a intamplat de nu ma mai cautat..deloc sad big_smile

Ultima oara a fost editat de mrn (2010-01-28 00:11:54)

#36 2010-01-28 00:27:09

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu am avut odata un prieten, daca pot sa ii spun asa.. am stat 2 sapt cu el. dupa 2 sapt (bineinteles nu s-a intamplat nimic intre noi) mi-a spus ca pleaca in cipru sa munceasca. i-am zis ca bine,oricum nu imi placea de el. a stat baiatul vreo 4-5 luni in cipru si cand a venit a inceput sa ma sune.. si nu ii raspundeam la telefon, ca nu mai vroiam sa am nicio legatura cu el lol pana intr-o zi cand ne-am intalnit intr-o statie de autobuz lol nu mai stiu ce am indrugat acolo de telefon si el foarte suparat "adica tu vrei sa ne despartim?!" . mda.. omul credea ca eu l-am asteptat in tot timpul asta.. a inceput sa planga, etc.... foarte dramatic lol

#37 2010-01-28 00:33:36

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu nu as fi acceptat sa ies cu el... mai ales daca eram intr`o relatie cesafac

#38 2010-01-28 00:35:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

deealexx a scris:

eu nu as fi acceptat sa ies cu el... mai ales daca eram intr`o relatie cesafac

No, asta e... Traiasca diversitatea lol daca ieseam pe ascuns mai ziceam... da asa...

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.