homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despartiri - haz de necaz-5

#77 2010-01-30 12:03:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: despartiri - haz de necaz

deeadeea21 a scris:

blueeyes a scris:

Si eu am fost parasita - o data lol
Tipul mi-a zis ca nu are nimic cu mine, ca s-a simtit bine si ca sexul a fost ok, numai ca el in paralel s-a mai cuplat cu vreo 3 fufe, si in pauza de 3 saptamani in care noi nu mai facusem sex, a luat chlamydia de la ea lol In consecinta, s-a hotarat sa ramana cu ea rotfl2

rotfl2 astea-s lucruri ce fac o relatie sa fie mai stransa, impartasirea de sentimente si boli lol

rotfl2)))))))) rotfl2) rotfl2 rotfl2

Poor is the man whose pleasure depends on another

#78 2010-01-30 12:40:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#79 2010-01-30 12:49:21

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

macar a fost sincer disperat

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#80 2010-01-30 13:21:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Va dati seama ca daca-i dadea HIV, faceau si nunta? rotfl2
Acuma pe bune - asta a fost cea mai stupida si umilitoare despartire din viata mea neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#81 2010-01-30 13:23:53

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

mie mi se pare ca ar fi trebuit sa fie exact invers, blueeyes smile

Publicitate

loading...

#82 2010-01-30 14:58:54

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu i-am dat papucii unuia tot prin telefon- primul de care m-am indragostit si cu care m-am sarutat, deh... copil eram si eu tongue.
urma sa ne intalnim peste o ora sau asa ceva dar nu mai voiam s-o lungesc..
eu ma indragostisem de el. el voia doar sa mi-o traga, si o spusese foarte subtil, dar eu m-am prins mai tarziu, dar nu prea tarziu wink ca pluteam cand il vedeam...
asa ca l-am sunat si i-am zis ca nu mai vreau sa ne vedem. la care el.. "de ce ? sad.... bine, mersi oricum"
son of a bitch ! mi-a parut rau dupa ca nu l-am lasat sa ma astepte acolo degeaba lol ca el nu avea nr meu.

a fost nasol pt mine, m-am simtit aiurea tare, si m-am mai gandit la el multe luni, dar mi-a trecut smile

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-30 14:59:55)

#83 2010-01-30 15:36:29

Pako
Full member

aveam cam 19 ani,si eram la vatra dornei. inca din primele zile am inceput sa vorbesc cu o fata care imi parea chiar ok.pana la urma am fost impreuna pana la sfarsitul excursiei,si am facut schimb de numere de telefon,si de mailuri. pe ea o cunoscusem prin niste prieteni comuni,eu stateam in brasov atunci si ea era din piatra neamt. cand am plecat fiecare spre casa lui,am convenit sa tinem legatura,era clar ca nu putem sa continuam asa-spusa relatie,dar macar sa tinem legatura. ne-am luat la revedere si am plecat.

problemele au inceput abia apoi,cand,la jumatate de ora dupa ce plecasem,cu gandul ca "uite ce fata draguta am cunoscut,sper sa tinem legatura" (chiar ne itnelegeam perfect,si chiar aveam si ce sa discut cu ea dimineata,totul fusese frumos; cum spuneam,la jumatate de ora dupa ce am plecat si eram in masina,primesc un mesaj: "codrin,mi-e dor de tine sad "...nu m-am gandit la nimic momentan,pana vine al doilea mesaj,dupa un sfert de ora: "de ce nu-mi raspunzi?sad" ... vreau sa va spun ca mesajele au continuat toata ziua,aveam vreo 7 cand am ajuns acasa. i-am raspuns de cateva ori frumos,am incercat sa ii explic,sa ii spun ca ma ia cam tare,ca exagereaza oarecum..ea nimic..primeam telefoane in miez de noapte,mailuri peste mailuri,trecusera deja 2 saptamani si ea nu se oprea.

Cand ma obisnuisem cu idurile ei false care imi dadeau add in lista de mess,cu telefoanele pe care i le-am restrictionat,si cand credeam ca nu se poate mai rau,bunul meu prieten din Piatra Neamt care o cunostea si pe ea,cade in plasa ei si-i da,cel mai probabil,adresa mea.Mi-am dat seama de asta cand am primit un pachet la posta ce continea un colaj de poze cu noi de la munte,o inimioara de plus( kapitulation  spranceana  chicot ) si, binenteles, un bilet in care imi spunea ca stie ca exagereaza,dar face asta doar pentru ca ii place foarte mult de mine,si imi promite ca nu ma va mai hartui atat timp cat accept sa vorbesc cu ea. Binenteles,primul gand cand am vazut pachetul de Piatra Neamt a fost...am dat de dracu wow .. apoi in urmatoarea saptamana am primit fix 4 scrisori,si-binenteles,mailurile si telefoanele cu numar ascuns au continuat.

Atunci mi-a venit ideea geniala a vietii mele,s-a aprins beculetul ca la desene animate : ii scriu o scrisoare ca si cum ar fi fost din partea parintilor mei,la adresa expeditorului de pe pachet (sunt un mic geniu  chicot  ) in care am scris scurt:

"Baiatul nostru,Codrin,a murit acum 2 saptamani,nu credem ca iti mai poate raspunde la scrisori.Te rugam,nu ne mai chinui cu aceste scrisori,durerea noastra este inca vie. Maria si Lucian Panaite " .    supa

Apoi m-am pus de acord cu amicul Stefan prin intermediul caruia a aflat adresa mea,i-am zis ca daca vrea sa il iert,sa se faca suparat cateva zile si sa imi confirme povestea.

De atunci n-am mai auzit nimic de ea.Nu va doresc sa treceti prin asa ceva big_smile

PS: imi cer scuze ca nu am capacitate de sinteza si m-am intins pe sute de randuri,daca v-am plictisit disperat  cascat  disperat

#84 2010-01-30 15:44:03

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Oh God, that was sick . lol

#85 2010-01-30 15:54:14

Pako
Full member

deeadeea21 a scris:

Oh God, that was sick . lol

desperate times ask for desperate measures signof10

#86 2010-01-30 16:10:15

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Pako dar nu se joaca cu glume de genul asta sad
L-am avut si eu pe obsedatul ala dar nici chiar asa. Cobesti degeaba.....

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-01-30 16:10:57)

#87 2010-01-30 16:19:32

pokemon
Diamond member

ei na...cobeste lol

#88 2010-01-30 16:23:00

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

important e ca ai scapat de ea lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#89 2010-01-30 16:29:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rotfl2 avem o fantoma pe forum....suntem bantuiti disperat lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#90 2010-01-30 16:35:37

pokemon
Diamond member

rotfl
fantoma ne mai trebuie, ca in rest le avem pe toate rotfl

#91 2010-01-30 16:45:03

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Am avut o relatie de 5 ani..la distanta...stiu ca nu suna tocmai sanatos dar a fost bine cat a fost smile ultimul an a fost de cosmar,ma insela,eu aflam,il iertam si miza pe asta.Pana intr-un moment cand mi-a ajuns in gat si am zis GATA!
A fost o zi plina de "surprize" de la amenintari ca se omoara,ca ma omoara(nu stiu ce vroia sa faca mai intai,el primu` si apoi pe mine?! lol ) pana la primit MMS cu poza lui pe o cale ferata , cu acul de la kilometraj la 180 km etc.
Cum am scapaT?Simplu,m-am ambitionat sa nu-i mai raspund si de data asta sa nu mai cedez la amenintari.Bineinteles ca n-a avut taria sa se sinucida wink)

#92 2010-01-30 16:48:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nu a avut taria pentru ca nu intentiona sa o faca smile santaj emotional si atat ! Cine vrea sa se sinucida o face direct nu mai sta la amenintari. Bine ca ai scapat de psyco big_smile

#93 2010-01-30 16:50:23

Pako
Full member

AndreeaIS a scris:

Am avut o relatie de 5 ani..la distanta...stiu ca nu suna tocmai sanatos dar a fost bine cat a fost smile ultimul an a fost de cosmar,ma insela,eu aflam,il iertam si miza pe asta.Pana intr-un moment cand mi-a ajuns in gat si am zis GATA!
A fost o zi plina de "surprize" de la amenintari ca se omoara,ca ma omoara(nu stiu ce vroia sa faca mai intai,el primu` si apoi pe mine?! lol ) pana la primit MMS cu poza lui pe o cale ferata , cu acul de la kilometraj la 180 km etc.
Cum am scapaT?Simplu,m-am ambitionat sa nu-i mai raspund si de data asta sa nu mai cedez la amenintari.Bineinteles ca n-a avut taria sa se sinucida wink)

nu am inteles...cum era pe calea ferata si cine avea 180? sunt mai tolomac de felul meu cesafac

#94 2010-01-30 16:52:03

pokemon
Diamond member

pako, e virgula intre ele. era enumerare big_smile
tolomac lol
numa' tata ma facea asa cand eram mica si cadeam din picioare ca...tolomaca big_smile

#95 2010-01-30 16:56:38

Pako
Full member

aaaa,nu era vorba de acelasi mms,nu intelegeam cum intr-o singura poza sa te surprinzi atat pe calea ferata cat si cu 180 kmph  nocry

PS: astia cu amenintarile lor de sinucidere sunt patetici..eu n-as putea sa cersesc in genunchi iubirea acolo unde mi se spune clar ca nu mai exista. sa zicem ca ii spun unei fete care vrea sa se desparta de mine ca ma sinucid,ca ma arunc in fata trenului etc,si ea din mila,ma iarta,continuam relatia..pai cum m-as mai uita in ochii ei dupa aia? neutral  orice ar fi,daca cineva vrea sa te paraseasca,poarta cu el o discutie logica,asculta-i punctul de vedere si spune-i-l pe al tau,si daca nu mai vrea,accepta asta si pastreaza-ti demnitatea. suna ciudat,dar asta e singura sansa,un 0.001% sa se intoarca la tine. tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.