homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare inainte de ultima pastila de anticonceptionale

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » sangerare inainte de ultima pastila de anticonceptionale

#1 2010-01-27 17:30:09

claudiulaura
New member
Inregistrat: 2009-01-28

sangerare inainte de ultima pastila de anticonceptionale

buna ziua.am si eu o problema:iau karissa de 3 ani si ceva si astazi trebuie sa iau ultima pastila din blister.dar dupa ce am avut contact sexual. am avut o scurgere foarte usoara rozalie.din ce cauza sa fie? acum 15 zile am facut vaccinul antigripal ah1n1, dar am inteles ca nu scade eficacitatea anticonceptionalelor.asa este?totusi din ce cauza ar pute fi?

#2 2010-01-27 17:36:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare inainte de ultima pastila de anticonceptionale

e un mic spotting, mi s-a mai intamplat si mie pe la ultimele pastile, doctoressa mi-a zis ca se poate intampla la pastilele cu cantitate mica de estrogeni
vezi daca se repeta sa-i spui medicului de planning... dar deocamdata nu-ti face griji

#3 2010-01-27 17:42:07

claudiulaura
New member
Inregistrat: 2009-01-28

multumesc mult de tot, m-am mai linistit.

#4 2010-01-27 17:42:45

heimdall
Diamond member

n-ai pt ce, si eu m-am speriat atunci, la fel ca tine am patit
am fost si la ginecolog just in case

#5 2010-02-02 13:02:20

angelinne77
Membru
Inregistrat: 2010-02-02

si eu am o problema similara
am luat logest mult timp inainte sa raman insarcinata,apoi am facut pauza,am ramas insarcinata,am nascut si dupa 6 luni am reluat logestul
toate bune si frumoase pana mi-am facut vaccinul de gripa ah1n1 si niste tratamente la un salon de slabire (cavitatie,electrostimulare,impachetari)
luna trecuta am avut mici sangerari inainte sa termin folia de logest cu 5 zile si menstruatia mi-a venit cand mai aveam 3 pastile
luna asta mai am 10 pastile din folie si deja mi-au aparut mici sangerari
mentionez ca logestul il iau deja de 5 luni si nu am avut spotting in primele 3 luni.....
pe vaccinul de gripa scriela reactii adverse ca poate scadea nr.de trombocite si poate produce sangerari sau vanatai
sa fie de la asta? sau tratamentele facute la salonul respectiv sa aiba vreo influenta?
multumesc anticipat pentru raspunsuri

inca ceva....sangerarea este mica si tot asa rozalie

Ultima oara a fost editat de angelinne77 (2010-02-02 13:03:30)

Publicitate

loading...

#6 2010-02-02 15:11:08

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Hm...eu zic sa te duci la medicul ginecolog care ti-a prescris Ac...si eventual niste analize?Adica nush...vezi si u ce iti zice medicul...Presupun ca,cand ai inceput sa reiei Ac ai fost la control nu?Dupa nastere se cam modifica organismul...

#7 2010-02-02 19:11:12

angelinne77
Membru

da am fost la control si a zis ca e ok tot logestul
l-am luat 4 luni si a fost ok, apoi am facut vaccinul de gripa ah1n1 si imediat a inceput sangerarea(mai aveam 5 pastile din folie),asta a fost in ianuarie cam pe 15,dar pana la urma a aparut si menstruatia deci am zis hai....e ok,mai aveam o pastila.
acum mai am 10 si deja a inceput iarasi sangerarea
doctorita mea zice sa mai asteptam 2-3 luni sa vedem ce si cum......??!!!???

#8 2010-02-02 19:12:24

heimdall
Diamond member

mai stai macar o luna-doua, daca nu te deranjeaza prea tare... daca tot mai ai spotting va trebui sa le schimbi

#9 2010-02-02 21:09:26

angelinne77
Membru

asa m-a sfatuit si doctorita mea sa mai asteptam 2-3 luni (chiar)
am vazut ca a mai patit cineva,eram doar curioasa daca vaccinul asta sa aiba vreo influenta? sau electrostimularea?
doctorita m-a sfatuit sa renunt la tot ce faceam si sa asteptam ......
normal ca ma deranjeaza spottingul .....si apoi daca le schimb o sa o iau de la capat probabil pana se va obisnui organismul cu noile anticonceptionale.....

LATE EDIT : poate ar trebui sa merg la un cabinet de planning? poate m-ar sfatui mai bine cineva de aici ce anticonceptionale mi s-ar potrivi in caz ca e nevoie sa le schimb?

Ultima oara a fost editat de angelinne77 (2010-02-03 12:27:50)

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » sangerare inainte de ultima pastila de anticonceptionale

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.