homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare referitoare la perioada fertila

#1 2010-01-28 08:56:18

alexa_01
New member
Inregistrat: 2010-01-28

intrebare referitoare la perioada fertila

buna fetelor , am si eu o nelamurire....mi-am inceput viata sexuala de ceva vreme si ma confrunt cu o situatie care nush daca este normala sau nu. In perioada fertila in jurul ovulatiei mi se intampla sa am anumita scurgere maronie sau rozalie care nu dureaza toata ziua ci este sporadica adica cam o data pe zi , dar nu in fiecare zi si acest lucru se intampla mai ales daca am rel sexuale in ac perioada. Este normal acest lucru?Mi s-a intamplat sa am rel sexuale protejate in perioada ovulatiei si in ac zi m-am trezit cu o mica scurgere de sange. In rest nu mi se intampla acest lucru decat in ac perioada a ciclului menstrual . Imi poate spune si mie cineva de ce se intampla ac lucru????

#2 2010-01-28 09:21:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: intrebare referitoare la perioada fertila

Se poate sa apara o mica sangerare din cauza ovulatiei. Insa, cel mai bine ar fi sa consulti un ginecolog sa fii sigura ca nu e alta problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.