homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare suspecta

#1 2010-01-28 14:18:42

alecsis
New member
Inregistrat: 2007-07-19

Sangerare suspecta

Iau Yasmin de 3-4 ani, am facut in acest interval o pauza de aproape un an si de jumatate de an am inceput sa iau din nou. Folia aceasta am luat-o fara pauza, sunt la jumatate si acum cateva zile am uitat sa iau o pastila si am luat-o a doua zi. De aseara mi-a venit menstruatia si nu inteleg de ce. Nu e prima oara cand omit sa iau o pastila si nu se intampla nimic...Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Nu prea am timp sa merg curand la ginecolog pentru ca sunt in sesiune. Ma gandesc ca tocmai pentru ca m-am stresat mult cu examenele in ultima vreme s-ar putea sa ma fi luat prin surprindere...Sau exista alte explicatii? Va rog un sfat! Multumesc anticipat

#2 2010-01-28 17:27:45

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Sangerare suspecta

E menstruatie in adevaratul sens al cuvantului, cu scurgeri abundente sau e mult mai putina?

#3 2010-01-28 18:19:14

persifona
Vizitator

Protejeaza-te suplimentar pana inghjiti 7 pastile, de la pastila aia uitata as zice ca e si sangerarea. Daca devine prea abundendta sau se repeta figura, mergi la medic.

#4 2010-01-28 20:07:01

Dreea
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-04-18

Azi trebuie sa iau ultima pastila din blister si am observat ca am avut o scurgere maronie asemanatoare celei de dinainte de menstruatie. Mie imi vine ciclul in a 4-a zi dupa terminarea blisterului. Nu am mai avut sangerari pana acum. Iau Yasmin de aproape un an. Am fost de curand la ginecolog pt controlul anual si nu mi-a zis nimic deosebit. Precizez ca de ceva vreme ma simt cam rau dupa ce iau pastila(strari de greata, stare generala proasta) dar am pus-o pe seama ficatului.Nu am apucat inca sa iau pastile pt ficat. Plus ca de vreo 3 zile am racit. Chiar am nevoie de un sfat/ parere PLS!!! Multam anticipat!

Ultima oara a fost editat de Dreea (2010-01-29 11:11:02)

#5 2010-01-29 00:36:54

alecsis
New member
Inregistrat: 2007-07-19

e ca o menstruatie in sensul ca nu e chiar spotting si ca sunt balonata si ma dor putin ovarele...nu e nici chiar atat de abundenta...ma temeam sa nu fie altceva...mai ales ca am avut si contact dupa ce am uitat pastiluta...sau poate sa fi racit...sper sa treaca, v-am zis am mai uitat sa iau pastile dar nu am inceput sa sangerez, daca nu inceteaza cum am putin timp liber merg la doctor...multumesc pentru raspunsuri si daca mai are cineva vreun sfat sau parere va rog spuneti in continuare

Publicitate

loading...

#6 2010-01-30 11:04:46

Dreea
New member
Inregistrat: 2009-04-18

Ceva ajutor va rog mult de tot referitor la mesajul meu postat acum ceva timp:(

#7 2010-01-30 12:06:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Dreea a scris:

Azi trebuie sa iau ultima pastila din blister si am observat ca am avut o scurgere maronie asemanatoare celei de dinainte de menstruatie. Mie imi vine ciclul in a 4-a zi dupa terminarea blisterului. Nu am mai avut sangerari pana acum. Iau Yasmin de aproape un an. Am fost de curand la ginecolog pt controlul anual si nu mi-a zis nimic deosebit. Precizez ca de ceva vreme ma simt cam rau dupa ce iau pastila(strari de greata, stare generala proasta) dar am pus-o pe seama ficatului.Nu am apucat inca sa iau pastile pt ficat. Plus ca de vreo 3 zile am racit. Chiar am nevoie de un sfat/ parere PLS!!! Multam anticipat!

nu pune pe seama nimanui greata:fa analize(la singe nu la ginecolog) asa cum se fac atunci cind iei contraceptive
e posibil sa fi aparut singerarea mai devreme din pricina ca ai racit...nimic grav

alecsis cel mai probabil e din pricina ca ai uitat pastila

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.