homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

My sad story

#1 2010-01-29 10:50:56

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

My sad story

....

Ultima oara a fost editat de oana18 (2010-01-29 13:16:18)

#2 2010-01-29 11:05:39

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: My sad story

oana mie imi suna a depandenta, nu a iubire. Daca nu esti fericita pune punct si vezi-ti de viata ta, ca esti tanara si nu merita sa iti bati capul de pe acum. Cat despre gestul lui, foarte urat, intradevar, daca era confuz trebuia sa vorbeasca cu tine nu sa ii spuna aleia ca vrea mai mult decat sa vorbeasca. Pai ce inseamna asta?
Mie sincer mi se pare o relatie de care tineti amandoi cu dintii din orgoliu, obisnuinta, voi stiti de ce...mie acum cativa ani cand eram in aceeasi situatie mi-a spus Doc o fraza in legatura cu care i-am dat dreptate ulterior, ca "Ciorba incalzita nu mai are acelasi gust".

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2010-01-29 11:05:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Te-ai gandit ca poate vrea sa repare totul intre voi pentru ca te iubeste?

Totusi sunt de parere ca aveti nevoie de ajutor specializat daca decideti sa ramneti impreuna si sa continuati relatia. Cred ca o terapie de cuplu v-ar ajuta foarte mult.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2010-01-29 11:11:24

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Oana, in primul rand calmeaza-te!
E bine totusi ca, constientizezi ca ai problema asta cu gelozia , posesivitatea si de unde ti se trage, e foarte important insa trebuie sa incerci sa te schimbi si sa intelegi ca el daca vrea sa te insele poate sa o faca oricand nu doar cand iese cu baietii la bere iar daca nu vrea sa o faca nu o face si punct ! Nu trebuie sa stai tu cu frica in san pentru ca mai rau faci ! Acum nu vreau sa zic ca tu l-ai impins in "bratele" acelei fete dar cu siguranta ai contribuit la asta si daca o ti tot asa risti sa se intample cu adevarat pentru ca nimanui nu-i place sa se simta controlat! Gandeste-te ca, cu cat il lasi mai liber cu atat va veni mai mult spre tine ! garantat ! E ca si cum ii interzici unui copil mic sa faca un lucru, pai cu cat ii interzici mai tare cu atat e mai curios!
Eu zic sa va puneti la masa si sa incercati sa ajungeti la un consens daca vreti sa fac eti relatia asta sa mearga ! Tu trebuie sa-ti vezi de pb ta cu gelozia iar el cu furia lui.Lucrurile astea nu o sa va faca bine fie ca ramaneti in relatie fie o sa va afecteze si in relatiile urmatoare !

Acese de furie ...ce inseamna mai exact ? Te-a lovit vreodata ?

#5 2010-01-29 11:14:18

Emilya
Platinum member
Site

Pai oana o viata in doi inseamna sa poti sa faci fata la problemele vietii in doi, nu razbunandu-te pe cel de langa tine. Daca spui ca inca mai exista momente frumoase intre voi ar trebui sa ai o discutie serioasa si calma (fara tipete, fara reprosuri) cu el si sa ajungeti la un compromis....sa afli ce il deranjeaza pe el la tine si sa ii spui ce te deranjeaza pe tine la el...si sa stabiliti daca puteti sa lasati si unul si altul de la voi ca sa faceti lucrurile sa mearga. O relatie de lunga durata e un compromis continuu.
Eu ma gandesc la altceva...esti sigura ca el e pregatit de o relatie de durata? daca ati stat un an la distanta deduc ca el avea cand ati inceput relatia cam 18-19 ani nu? La varsta asta baietii cauta alte lucruri, si mai cu seama cand pleaca din orasul natal...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

Publicitate

loading...

#6 2010-01-29 11:19:11

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

oana uite un topic care mie mi s-a parut foarte adevarat, poate te ajuta un pic: http://forum.anticonceptionale.ro/t2738 … umos-.html

nu stiu ce sa iti zic despre relatia ta, despre conversatia lui. poate intradevar o fi vrut sa se descarce etc. desi f putini baieti se descarca la o fata abia intalnita. daca u vrei sa ramai cu el ce sa ti zic lupta pt el si incearca sa scapi de posesivitate. inceraca sa iesi mai des de ex doar tu cu fetele. fara el wink si cand iese el nu-ti mai face atatea griji. daca vrea sa faca ceva o face oricum, chiar daca stii tu unde si cu cine e, chiar daca nu...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#7 2010-01-29 11:19:47

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

oana,si eu cred ca te iubeste. pentru ca si eu am avut relatii in care iubita era foarte posesiva si geloasa,si nu am rezistat mult.daca el a stat atat cu tine inseamna ca te iubeste cu adevarat.in plus,esti posesiva si geloasa atat pentru ca nu ai incredere in tine,cat si pentu ca nu ai incredere in el,si asta este foarte frustrant,sa stii. ti-a dat motive sa nu ai incredere in el?pentru ca daca nu ti-a dat si tu tot esti posesiva si geloasa,e normal sa se simta in ultimul hal.

2.o parere personala,eu il cred ca e foarte posibil sa fi vorbit cu colega aia pentru ca avea nevoie de un sfat,desi nu pot baga mana in foc ca a fost asa.

3.nu ar fi trebuit sa-l dai afara din casa,probabil l-ai umilit si ce ai rezolvat? un barbat umilit e la un pas de a se razbuna,de a se duce cu alta,de-al naibii..

4.e bine ca vreti sa va salvati relatia,dar sa stii ca daca o relatie nu se bazeaza pe incredere si respect,va fi mereu foarte instabila.incearca sa-i dai cum ar zice americanul,benefit of the doubt,sa-l crezi pe cuvant macar pana la proba contrarie,daca va exista. pentru ca iti spun din proprie experienta,nu e usor sa fii langa o femeie posesiva si geloasa,care te suna de 100 de ori cand esti cu prietenii,care devine paranoica si il banuieste de orice.

sfatul meu ar fi sa aveti incredere unul in celalalt,si sa va respectati reciproc. succesuri!

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#8 2010-01-29 11:20:09

Emilya
Platinum member
Site

pai asta nu e bine, pentru numele lui Dumnezeu, suntem oameni, nu animale, si trebuie sa ne putem controla, cand nu iti poti controla gesturile inseamna ca e ceva grav in neregula cu tine  va
Oana stii care e problema? In momentul in care lupti mult pentru o relatie (si aici ma refer la anul pe care l-ati petrecut departe unul de altul si care sunt convinsa ca nu a fost usor) tinzi sa ramai in relatia respectiva tocmai pentru ca ai luptat atata...si te gandesti "Dupa ce ne-am chinuit atat..." ... De aici cred ca vine si acest impuls al tau de a tine cu dintii de relatia asta

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-01-30 16:26:07)

#9 2010-01-29 11:24:31

Pako
Full member

Jessica_M a scris:

Iubita, stai calmă puss
El a căutat sfaturi la o tipă... smile Sigur. Eu asta nu cred şi sigur nu-i devărat. Nu există prietenie ?ntre un bărbat şi o femeie. ?n mintea unuia dintre cei doi este ceva mai mult dec?t prietenie. Tipa aia c?nd a văzut "?mi place de tine...nu vreau să vorbesc şi doar at?t" e clar că a spus"trebuie să pun m?na pe el . el mă place şi vrea să fie cu mine". Trebuie să pună m?na pe el pentru că noi trăim ca ?n junglă şi trebuie să ne luptăm pentru nişte bucăţi de carne exact ca şi animalele.
Iar o să spună cineva că nu sunt deloc realistă lol dar lasă-l să se ducă...
Ţie omul ăla ?ţi face rău. De ce să nu fii fericită? Din cauza unuia ca el?

Iar urăsc bărbaţii rotfl2

free,nu exista prietenie intre un barbat si o femeie care sunt ambii limitati si dominati de instinctul animalic sexual probabil.eu iti garantez ca exista. am prietene extraordinare,cu care pot vorbi orice,care sunt ca surorile mele,ne ajutam reciproc,vorbim chestii pe care poate nu le-as vorbi niciodata nici cu un baiat,e vorba de incredere,si de prietenie adevarata. nu te mai arunca in afirmatii pentru simplul motiv ca nu cunosti cazuri.

#10 2010-01-29 11:27:34

Emilya
Platinum member
Site

pai mie nu prea mi se pare ca lupta ci ca isi pregateste terenul in alta parte...chiar daca ii placea cum gandeste tipa respectiva, faptul ca i-a spus ca isi doreste mai mult (si inca altele pe care tu nu le-ai citit probabil) ar trebui sa iti traga un semnal de alarma

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-01-29 11:27:50)

#11 2010-01-29 11:30:57

Emilya
Platinum member
Site

offtopic eu am un prieten barbat...si ne cunoastem din copilarie..am avut o tentativa de relatie insa ne-am dat seama ca suntem atat de mult la fel incat nu ar iesi nimic, ma simteam ca si cum l-as saruta pe frate-miu. Asa ca am ramas la stadiul de prietenie si e foarte bine

#12 2010-01-29 11:31:00

Pako
Full member

Jessica_M a scris:

Pako a scris:

Jessica_M a scris:

Iubita, stai calmă puss
El a căutat sfaturi la o tipă... smile Sigur. Eu asta nu cred şi sigur nu-i devărat. Nu există prietenie ?ntre un bărbat şi o femeie. ?n mintea unuia dintre cei doi este ceva mai mult dec?t prietenie. Tipa aia c?nd a văzut "?mi place de tine...nu vreau să vorbesc şi doar at?t" e clar că a spus"trebuie să pun m?na pe el . el mă place şi vrea să fie cu mine". Trebuie să pună m?na pe el pentru că noi trăim ca ?n junglă şi trebuie să ne luptăm pentru nişte bucăţi de carne exact ca şi animalele.
Iar o să spună cineva că nu sunt deloc realistă lol dar lasă-l să se ducă...
Ţie omul ăla ?ţi face rău. De ce să nu fii fericită? Din cauza unuia ca el?

Iar urăsc bărbaţii rotfl2

free,nu exista prietenie intre un barbat si o femeie care sunt ambii limitati si dominati de instinctul animalic sexual probabil.eu iti garantez ca exista. am prietene extraordinare,cu care pot vorbi orice,care sunt ca surorile mele,ne ajutam reciproc,vorbim chestii pe care poate nu le-as vorbi niciodata nici cu un baiat,e vorba de incredere,si de prietenie adevarata. nu te mai arunca in afirmatii pentru simplul motiv ca nu cunosti cazuri.

Vrei să spui Jessica  spranceana . Mai vorbim despre prietenele tale peste un timp. Dar tu de unde ştii că ele nu s-au g?ndit la tine măcar pentru o secundă ca la un partener? Ce puţin le cunoaşteţi

bine james,dar de unde stii tu ce au gandit ele? eu le cunosc de-o viata aproape,si sunt mai mult decat sigur,stiu despre ce prietenie e vorba.si sa stii amice,cand ai parte de prietenie adevarata,iti dai seama ca totul este platonic.

#13 2010-01-29 11:31:53

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

de ce ii urasti jess? ...te-a parasit free? tongue

si acum ca sa fiu ontopic: oana eu cred ca amandoi sunteti foarte imaturi...dar cred ca va iubiti...si daca vreti sa faceti relatia asta sa mearga...pai cred ca aveti ff mult de lucru, si prin urmare, depinde de ce sunteti dispusi sa faceti...
daca nu sunteti dispusi sa faceti compromisuri si sa va acceptati defectele, in cazul acesta nu mai are rost sa continuati; mai mult v-ati chinui.

intotdeauna sunt de parere ca in momentul in care ai primit un om in viata ta, l-ai primit cu tot ce avea in dotare si in acelasi timp l-ai si acceptat. Prin urmare de ce sa incerci sa il schimbi?

de la aceasta regula totusi se abat unele chestii precum ar fi gelozia. Atata timp cat tu esti exagerat de geloasa si el nu iti da motive (inainte de acest incident inteleg ca nu iti daduse motive nu?) inevitabil o sa se indrepte spre cineva care ii ofera intelegere.

si in ceea ce il priveste pe el mai este de lucrat...oricat ar fi de impulsiv, fata de persoana pe care o iubeste din  toata inima ar trebui sa fie altfel...si nu pentru ca ar vrea sa se schimbe...pur si simplu ar veni din interiorul lui (aici inevitabil imi amintesc ca in clasa a 9 a eram o copchila nebuna si mi-a trebuit un "baiat rau", smecher cu bani si masina...si mai mult eram copilul lui in sensul ca nu vroia sex de la mine(logiq ca lua din alta parte)ca sa nu imi distruga viitorul...si mie imi convenea ca doar eu nu ii puteam da...dar stiam ca pe mine ma iubeste si eu sunt iubita lui in societate....si desi in restul timpului era un golan ce batea cluburile ...eu intotdeauna am mancat la cele mai fine restaurante ...deci se poate si altfel...bineinteles ca dupa vreun an s-a terminat .. rotfl2 )

sfatul meu este ca daca vrei sa indrepti relatia, sa vorbiti in liniste si sa stabiliti ce si cum sa faceti sa fie bine...mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-29 11:34:30)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#14 2010-01-29 11:32:00

Emilya
Platinum member
Site

are ceva de profitat de pe urma faptului ca sta cu tine? material sau din alt punct de vedere?

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-01-30 16:26:30)

#15 2010-01-29 11:33:11

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

oana... ce sa zic... tu singura recunosti ca ai multe defecte (in relatia cu el), ca despici firul in patru, ca dramatizezi, ca esti prea posesiva. daca TU observi treburile astea (si te si deranjeaza) inseamna ca ele chiar exista! inteleg ca vrei sa te schimbi, ca vrei sa te relaxezi un pic, insa tot tu recunosti ca nu esti perseverenta. aici ma aliez celor care au spus ca da, omul poate chiar te iubeste si vrea sa fie bine, insa vesnicele certuri l-au obligat sa caute intelegere (deocamdata speram ca doar intelegere si nimic mai mult) in alta parte.
parerea mea ar fi sa-ti analizezi sentimentele putin. mai tii la el sau e doar obisnuinta? esti pregatita sa mai dai o sansa relatiei sau vrei sa mergi mai departe? si daca vrei sa mai acorzi o sansa relatiei dintre voi, esti pregatita sa incerci sa te stapanesti putin?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#16 2010-01-29 11:34:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Dar ai avut vreodata motive concrete pentru care sa crezi ca te insala? Sau e doar lipsa ta de incredere in tine care se manifesta sub forma asta excesiva si, de ce nu, abuziva? Pune-te in locul lui. Cui ai reactiona? Cum te-ai comporta? Ce ai face? Ai ramane vesela si voioasa cand ai fi banuita la fiecare telefon si iesire? Sau ti-ar ajunge si tie pana la urma cutitul la os si ti-ai baga picioarele?

Cand tu nu ii face scene, cauta el motive de cearta si de ciondaneala sau lucrurile merg bine si va intelegeti ok?

Faptul ca el a fost cel care a zis ca vrea sa o rezolvati si sa mergeti mai departe ma lasa sa inteleg ca chiar incearca sa faca lucrurile sa mearga. Dar daca sunteti doi intr-o relatie, amandoi trebuie sa lucrati impreuna.
Plus ca, asa cum spunea si Summer, daca vrea sa te insele, o va face oricand, oriunde, nu trebuie sa fie o colega de servici pe care o stie de 2 ani sau mai stiu eu ce veche prietena.

Am trecut si eu printr-o relatie asemanatoare in care gelozia lui era foarte apasatoare si nimic nu m-a indepartat mai mult de partenerul meu decat gelozia excesiva si teama asta incontrolabila ca cine stie ce drama se va intampla. Incearca sa te schimbi cat inca mai ai posibilitatea de a face lucrurile sa mearga!

#17 2010-01-29 11:37:10

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

In primul rand, trateaza cu maxima seriozitate aceasta problema pe care o ai. Gelozia si posesivitatea intotdeauna conduc partenerul la indepartare si in anumite cazuri chiar poate sa se comporte violent verbal.  Asta nu inseamna ca este ok, dar fiecare om are limita lui, cu atat mai mult ca sunteti la varste fragede si mai aveti foarte multe de invatat despre ce inseamna cu adevarat incredere, intelegere si respect intr-o relatie.
El are aceste accese de furie in urma discutiilor cu tine sau asa in general este mai furios din fire, mai impulsiv?
Daca asa este el in general, atunci sa se trateze mai intai si pe urma sa intre intr-o relatie. Nimeni nu este obligat sa suporte crizele celuilalt.

Iar legat de tipa respectiva, e cu dus si intors. Poate intr-adevar este o simpla amica. Prietenie intre un barbat si o femeie normal ca poate exista. Eu am amici barbati si ne intelegem de minune (pot sa spun ca ma inteleg mai bine cu ei decat cu amicele mele).

Concluzia pe care o pot trage eu (cunoscand destul de putine detalii) este ca amandoi aveti nevoie de timp sa va faceti oautoanaliza si sa vedeti ce anume doriti voi de relatia asta, daca mai are sens sa continuati sau nu.
Nervii si stresul trebuie lasati la o parte pt ca intuneca mintea. Oricat de greu este toate lucrurile trebuie privite cu calm si la rece.

Iti doresc mult succes si sper sa iti gasesti linistea necesara pentru a lua decizia corecta!  puss

Ultima oara a fost editat de Jessie (2010-01-30 22:45:56)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#18 2010-01-29 11:39:40

Emilya
Platinum member
Site

kapitulation eu sunt singura careia ii trage un semnal de alarma fraza lui?

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-01-30 16:26:49)

#19 2010-01-29 11:43:55

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Atunci e grav, daca "asa este el". Chiar grav. 
Ai spus ca el ar vrea sa se trateze, ca stie ca are o problema. Si cum intentioneaza sa faca asta? A facut macar un prim pas?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.