|
Nu esti logat.
O problema cu laptopul#1 2010-01-29 13:09:01
o problema cu laptopulva rog sa stiti cum sa ma ajutati! abia scriu pt cei care au dell, stiti ca exista o tasta "fn" cu care poti regla luminozitatea, volumul, etc. ei bine, pe unele taste am si numere, a.i. daca apas "fn" in acelasi timp cu tasta "L" imi apare cifra 3, spre exemplu. problema mea acum e ca fara sa apas "fn" in loc de litere imi apar cifrele , iar daca dau "fn" imi apar literele doar. intelege careva ce zic? acum scriu cu un deget pe "fn" ca altfel in loc de litere, aici, ati vedea cifre ufff va rog sa stiti cum sa ma ajutati ca disper cat de greu scriu si imi scuzati greselile daca am, dar nu va dati seama cum ma chinui aici sa scriu Offline #2 2010-01-29 13:12:17
Re: o problema cu laptopulFn+Numlock To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #3 2010-01-29 13:13:29
Re: o problema cu laptopulgata!! vai, iti multumesc din suflet Offline #4 2010-01-29 13:18:14
Re: o problema cu laptopul To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-29 21:36:38
Re: o problema cu laptopul
sunt tare nepriceputa in chestii din astea Offline #7 2010-01-31 18:12:34
Re: o problema cu laptopul mi-aduce aminte de un quote de pe bash.org: Cod:<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!! <Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key <Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!! <Judge-Mental> fuck me Offline #8 2010-01-31 18:44:20
Re: o problema cu laptopulzic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #9 2010-05-28 21:17:43
Re: o problema cu laptopulam din nou o problema cu windows-ul de data aceasta mi s-a mai rezolvat problema o data, dar mi-am formatat laptop-ul si imi apare din nou...chestia este ca nu mai tin minte cum a fost rezolvata problema imi apare asa: "you may be a victim of software counterfeiting. Ask for genuine Microsoft software" Daca i-a mai aparut cuiva asa ceva, va rog ziceti-mi si mie ce ati facut sa va dispara. Am uitat complet ce a facut tipul care in 2 secunde a rezolvat treaba. E stresant sa imi tot apara asta de fiecare data cand deschid laptopul si nici pe desktop nu imi ramane wallpaperul Offline #10 2010-05-28 21:35:38
Re: o problema cu laptopulnu stiu sigur, dar am impresia ca asta apare datorita faptului ca e windows`ul piratat sau ceva de genu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2010-05-28 21:40:24
Re: o problema cu laptopultre sa gasesti pe cineva care sa scoata chestia cu genuine (care se pricepe) sau sa instalezi tu alt windows daca te pricepi. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #12 2010-05-28 22:59:26
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin … eWGA.shtml În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #13 2010-05-28 23:45:04
ms ms, maryu! acum am sa incerc sa vad Ultima oara a fost editat de puffball (2010-05-28 23:58:33) Offline #14 2010-05-29 00:00:55
Re: o problema cu laptopulai windous pirateat? Offline #15 2010-05-29 00:50:26
ma bucur ca ti am fost de folos În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #16 2011-01-26 22:48:54
Re: o problema cu laptopulBuna Offline #17 2011-01-27 00:00:32
Re: o problema cu laptopuleu am laptop de 2 ani si il tin mereu in priza, fara baterie si nu are absolut nimic am inteles ca asa nici nu uzezi bateria si se pastreaza mai bine. o mai folosesc cand ma plimb, cand nu am priza..si tine mereu la fel, adica nu am observat ca dureaza mai putin sau ceva de genul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-01-27 12:02:16
Re: o problema cu laptopulEu pe al meu il tin mereu in priza cu tot cu baterie....si nu am probleme cu el, ma tine bateria, de exemplu daca ma uit la un film in jur de 3 ore si daca nu il folosesc f mult si cate 4-5 ore... Offline #19 2011-01-27 13:19:49
Re: o problema cu laptopulmultumesc fetelor m-am mai linistit acum. eu n-am unde sa ma plimb cu el decat in casa si desi sta pe o masa normala de computer ma gandeam ca daca-l tin numai in priza nu-i mai trebuie si baterie. eventual ca vreau sa stau in pat ca turcii doar atunci bateria. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|