homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trecerea de la Cerazette la Logest.

#1 2010-01-29 16:03:34

alex25
New member
Inregistrat: 2010-01-29

Trecerea de la Cerazette la Logest.

Buna!

Am si eu o intrebare. Dupa primele 6 saptamani de la nastere am inceput sa iau Cerazette la recomandarea edicului. Din pacate acum nu mai alaptez si vreau sa trec la Logest (ac pe care le-am luat si inainte de a ramane gravida si mi-a mers bine cu ele) si sincer nu stiu cum sa fac. Miercuri am luat ultima pastila din folia de Cerazette si astazi pare ca mi-ar veni menstruatia.....sa incep de astazi?

Astept un sfat!

Multumesc anticipat.

#2 2010-01-29 16:26:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Trecerea de la Cerazette la Logest.

Incepe de azi Logestul (prima zi de menstra ca sa fii protejata de la prima pastila). Asta ca sa-ti raspund la intrebare. Dar sfatul meu este sa consulti medicul in legatura cu schimbarea asta. Logestul ti-a fost bun inainte de sarcina. Dar toti stim ca organismul sufera o multime de modificari in urma unei sarcini. Logestul s-ar putea sa nu-ti mai fie bune si sa-ti faci mai mult rau decat bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-02-15 11:22:38

alex25
New member

Multumesc mult de raspuns. Nu am mai apucat sa intru din cauze bebelusei care ma tine super ocupata. puss

Am inceput Logestul din prima zi de menstruatie, adica pe 29 ianuarie (menstra m-a tinut 10 zile) dar ieri pe 14 februarie mi-a venit din nou (practic dupa o saptamana de la terminarea menstrei anterioare), desi mai am de luat 5 pastile din folie. Acum nici nu stiu daca e spotting, pentru ca nu am avut niciodata, dar avand in vedere ca tot creste cantitatea, eu zic ca e menstra.

Intrebarea mea este:

E normal??? Sa continui sa le iau dupa pauza de 7 zile??? E oare perioada de acomodare sau ceva nu functioneaza cum trebuie???

Va intreb pe voi pana se intoarce dr mea in tara, tocmai peste 3 saptamani.

Multumesc anticipat!

#4 2010-02-15 16:18:07

alex25
New member

Sper sa nu ma ocoliti si pe mine cu un raspuns. cesafac

#5 2010-02-15 16:34:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ia-le in continuare, zic eu... daca sangerarea e prea abundenta spune-i medicului

Publicitate

loading...

#6 2010-02-15 19:47:36

alex25
New member

Sangerarea din ce vad eu e fix menstruatia, deci va fi abundenta....cred ca mai iau o luna si vad ce se intampla, ca pana atunci se intoarce si dr mea din tari straine.

Are insa vreo legatura cu protectia? Adica oricum sunt protejata, nu?

#7 2010-02-15 22:52:01

persifona
Vizitator

Da, esti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.