homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat PAP

#1 2010-01-29 21:48:25

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

rezultat PAP

Va rog sa-mi interpretati is mie rezultatul la PAP:
Tip frotiriu: conventional
Calitate frotiu: satisfacator pentru evaluare
Celule endocervicale prezente
Negativ pentru leziuni intraepiteliala
Diagnostic citologic pap: C I
recomandare : repetare de rutina (screening)

Programare la medic am tocmai pe data de 24 februarie

Multumesc

.

#2 2010-01-30 02:06:47

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: rezultat PAP

Esti foarte ok, ti se recomanda doar screeningul anual sau la doi ani daca acesta este al 3-lea pap anual pe care il faci si a iesit ok. E totul bine smile

#3 2010-01-30 11:48:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Multumesc pr. raspuns. Am sa-l repet la anul.

.

#4 2010-01-30 17:05:04

nela77
Membru
Inregistrat: 2010-01-30

Buna ma numesc Nela si vreau sa-mi interpretati rezulatatele de la analiza Papanicolau. -Fortiu conventional/coloratie Papanicolau ,,adecvat" -Modificari celulare benigne ,,bacterii" -Modificari celulare asociate cu ,,inflamatie si metaplazie" - Caracterizare generala ,,modificari celulare benigne" - Descriere citologica ,, celule exocervicale superficiale si intermediare. modificari citologice reactive inflamator/degenerative, unele cu halou perinuclear, si modificari nucleare minore (suspiciune HPV),meteplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endorcervicale dispuse in placarde exudat inflamator fibrino- leucocitar moderat, flora coco-bacilara VA MULTUMESC MULT!!!!!!!

#5 2010-01-30 20:45:12

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

fetele a iesit la PAP redusa inflectie cocica. si doctorita imi daduse polyginax si a zis ca e suficient. dar recunosc ca nu m-am tinut 100% de el adica am mai avut contacte si acum am o secretie fff abundenta alba. nu ma mananca nu ma deranjeaza. sa repet tratam? stiti cv care dureaza mai putin?

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-07-28 20:11:33

corimighiu
Membru
Inregistrat: 2011-07-28

Buna ma numesc Corina si vreau sa-mi interpretati rezulatatele de la analiza Papanicolau. -Fortiu conventional/coloratie Papanicolau ,,adecvat" -Modificari celulare benigne ,,bacterii" - Caracterizare generala ,,modificari celulare benigne" - Diagnostic citologic FCD de tip inflamator-Descriere citologica ,, celule exocervicale superficiale si intermediare. modificari citologice reactive inflamator/degenerative, unele cu halou perinuclear, si modificari nucleare minore (suspiciune HPV),meteplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endorcervicale dispuse in placarde exudat inflamator fibrino- leucocitar moderat, flora coco-bacilara
Recomandari: de urmarit evolutia si colposcopie
Multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.