homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Miros neplacut al organelor genitale!

#1 2010-01-30 00:07:29

eVa1082
Membru
Inregistrat: 2009-10-04

Miros neplacut al organelor genitale!

Am tot citit pe forum despre probleme asemanatoare, dar niciuna exact ca a mea!
Dupa infectie urinara de 6 luni si dupa multe tratamente cu antibiotice si ovule, m-am ales cu un miros neplacut in zona genitala, la fel si prietenul meu!Am facut mai multe examene de secretie, toate cu rezultat negativ!Secretia nu miroase, mirosul este doar la nivelul organelor si apare la cateva ore dupa dus!Alte probleme n-ar mai fi, decat una de lubrifiere!

Multumesc anticipat!

#2 2010-01-30 00:42:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Miros neplacut al organelor genitale!

eVa1082 a scris:

Am tot citit pe forum despre probleme asemanatoare, dar niciuna exact ca a mea!
Dupa infectie urinara de 6 luni si dupa multe tratamente cu antibiotice si ovule, m-am ales cu un miros neplacut in zona genitala, la fel si prietenul meu!Am facut mai multe examene de secretie, toate cu rezultat negativ!Secretia nu miroase, mirosul este doar la nivelul organelor si apare la cateva ore dupa dus!Alte probleme n-ar mai fi, decat una de lubrifiere!

Multumesc anticipat!

O patesc si eu de fiecare data dupa un tratament cu antibiotice, pentru ca ma "usuc".

Mie mi s-a zis ca este o dereglare de flora vaginala - nu e infectie, nu nimic. Dar la tine banuiesc ca e altceva.

Incearca o cultura de secretie. Ca poate iese o infectie.

#3 2010-01-30 13:01:43

eVa1082
Membru
Inregistrat: 2009-10-04

Exact acelasi lucru mi s-a spus si mie, doar ca nu am mai mentionat in post!Nenumaratele examene de secretie au iesit toate negative!

#4 2010-01-30 13:10:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca e vorba doar de o dereglare, nu cred ca iese la analiza. Incearca bioclin gel poate te ajuta.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.