|
Nu esti logat.
Dilema#1 2010-01-31 20:42:43
dilemabuna ,am si eu o poveste parca sunt in telenovele.. sa va spun . am o relatie de destul de mult timp....la inceputul relatiei am cunoscut un baiat la care in cele din urma am renuntat pentru actualul desi el imi propusese sa avem o rel ...si fara sa vreau mi-a intrat in suflet...in fine am uitat cu timpul de el si nu mai vorbisem de 1 an stiu f bine k are o prietena de 1 an jumatate doar k de vreo 2 3 luni a inceput sa ma caute..am acceptat sa ma intalnesc o data cu el si rau am facut.. perioada urmatoare am fost numai cu capul in nori si ma simt k la prima dragoste el cu siguranta nu ar inkeia relatia cu actuala si probabil k ar fi doar o "aventura"...dar mie numai la el imi sta gandul:(nush ce sa fac sa revin la stare dinainte sa apara iar Offline #3 2010-02-01 15:20:30
Re: dilemagandeste te numai si la fata cu care e el... Ultima oara a fost editat de ioana.cristina83 (2010-02-01 15:21:17) one day we're gonna get somehow... Offline #4 2010-02-01 21:47:37
Re: dilemastiu k nu mi-ar place dar de...ce bine ar fi daca as spune gata de maine nu ma mai gandesc la tine..partea rea e k parca nu il mai suport pe prietenul meu, ma irita prezenta lui acum Offline #5 2010-02-02 12:10:02
Re: dilemaeh... actualu a fost bun pana acum, nu? Ultima oara a fost editat de mrn (2010-02-02 12:10:54) Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-02 12:19:24
Re: dilemaProbabil o sa uiti de el asa cum te-au sfatuit fetele..dar gandeste-te ca ceva scartaie in relatia actuala.Poate o sa mai fie "ocazii" din astea si pana la urma o sa cedezi uneia dintre ele.Mai bine vezi ce nu merge cu prietenul tau Offline #7 2010-02-02 12:55:55
Re: dilema
dude .. avatarul tau e sick "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|