|
Nu esti logat.
Rana la contact sexual#1 2010-01-31 23:11:45
Rana la contact sexualAm avut in urma cu o luna contacte sexuale repetate cu partenerul meu si m-am trezit cu o rana la intrarea in vagin, rana care a trecut destul de greu. Am fost la ginecolog si aveam o infectie pe care am tratat-o cu ovule si cu pastile, dar si cu spalaturi interne si de atunci rana s-a inchis incet incet (am tratat-o si cu crema de galbenele). In urma cu cateva zile am avut iar contact sexual protejat si rana s-a redeschis, usturandu-ma la urinare, ca si prima data. Ce as putea face si care ar fi solutia? Ginecologul mi-a zis ca s-a dus pielea si ca va trece, dar nu as vrea sa patesc asta la fiecare contact sexual si sa astept cate doua saptamani. Mentionez ca am relatii sexuale de doi ani si nu mi s-a intamplat niciodata asta pana luna trecuta. Multumesc mult. Offline #2 2010-02-01 00:01:17
Re: Rana la contact sexualbrunetica ar trebui sa faci din nou tratament ca sa o dezinfectezi si sa o ajuti sa se inchida si sa astepti cu sexul pana acea rana dispare de tot...nu inchis, nu cicatrizat...disparut... multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-02-01 22:05:10
Re: Rana la contact sexualTratamentul il facusem pt un stafilococ pe care mi-l depistase. Doctorita a spus ca pentru rana doar sa ma spal cu Saphorelle, sa fac spalaturi interne, sa dispara infectia din interior care mentinea rana deschisa (infectie care mentionez ca a trecut) si sa ma ung cu crema de galbenele si sunatoare. Acum observ ca nu ma mai ustura cand urinez, semn ca se vindeca, dar nu stiu exact cand inseamna ca a disparut...pentru ca asta era senzatia mea ultima data, altfel nu as fi avut un contact sexual. Sa fie oare de la lipsa de lubrifiere? Imi fac destule probleme pentru ca decamdata ma incomodeaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|