homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie foarte ciudata

#1 2010-01-31 23:17:46

blondutzik
New member
Inregistrat: 2007-03-16

menstruatie foarte ciudata

Hey...ma tot macina de aproape 3 luni o problema...Eu iau Yaz de vreo 8 luni, inainte de asta luam alte anticonceptionale, deci sunt obisnuita cu ele. In primele luni de yaz nu imi aduc aminte sa fi avut probleme cu menstruatia(poate doar ca era putin cantitativ, dar asta mi s-a parut intotdeauna ca e ciudat) , insa ultimele 2 menstruatii au fost de o culoare ciudata si exagerat(zic eu) de putin(cantitativ)...gen daca le adunam nu cred ca umpleam un absorbant . Am facut acum 2 sapt si un test si a iesit negativ , insa tot nu pot sa stau linistita. am devenit chiar paranoia : sapt trecuta ma dureau sanii si nu trebuia sa imi vina si deja ma gandeam ca poate sa fie vreo sarcina sad Si ma tot gandesc si nu gasesc o explicatie...am uitat intr-o seara o pastila acum vreo 3 luni dar la yaz scrie in interiorul foliei ca daca pastila e din a2a sapt nu e problema(sau ma rog ceva de genu) si am luat urmatoarea seara 2 pastile. Chiar si asa, am facut test si e negativ. Alt motiv sa am menstruatia asa?

#2 2010-02-03 08:26:32

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: menstruatie foarte ciudata

daca le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji de sarcina. e normal sa se reduca cantitativ, chiar daca iei de 8 luni si e prima oara cand iti vine asa putin. daca totusi nu isi revine si menstruatia ta e aproape inexistenta, du-te la doctor.
parca mai era un post la fel in alta parte.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.