homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-4

#58 2010-02-01 23:40:54

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

Wildhoney a scris:

blackberry a scris:

kathrynn a scris:

Incep eu:
- nu imi place sa impart patura cu cineva cand dorm (cand dorm cu prietenul meu, avem fiecare patura / plapuma lui ca altfel ne descoperim unul pe altul toata noaptea)
.

hai mai, unde mai e farmecul hjarta

si la noi e la fel pentru ca e frustrant k unul dintre cei doi sa fure tot timpul patura (asta fiind eu) si celalalt sa dardaie sau sa trezeasca partenerul de 100 de ori pe noapte

adaug si eu ce am citit la voi, nu imi place sa ma tina nimeni in brate strans cand dorm, nici macar iubi, imi place sa stea asa cu o mana pe mine dar mai departe k nu pot sa respir

ce circ lol al meu nu ma dezveleste niciodata, nici eu pe el. dar mi s-a intamplat o data sau de 2 ori sa traga pilota si am tipat la el : INVELESTE-MA si s-a rezolvat rotfl2 eu nu pot sa dorm daca nu ma tine strans in brate si nu pot sa adorm decat cu el in spatele meu si cu mana lui pe un san rotfl2 nu l-am pus eu, asa doarme el de cand il stiu si asa m-am obisnuit si eu nustiu big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#59 2010-02-01 23:41:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu as putea sa dorm cu patura diferita. Am incercta miscarea ca i se parea ca il dezvelesc, dar nu a prins, a doua seara am revenit la o singura plapuma. Cat depsre sosete, si eu am tot timpul sosete in picioare. Si vara, la 40 de grade, ca am picioarele sloi. Numai ca in pat in nici un caz nu stau cu ele. Vai, tin minte cand raceam si eram mica imi punea mama sosete cu otet in picioare. Grrr... cum pleca din casa cum le dadeam jos. Senzatie mai aiurea ca aia nici ca exista.

#60 2010-02-01 23:42:26

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

blackberry a scris:

yikes eu niciodata nu stau fara soseteeeee lol NICIODATA !! lol

Ma simt ... goala lol

Sa nu intelegi gresit: cand ma pun in pat, imi iau sosete curate, nu alea cu care am stat prin casa :">

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-02-01 23:43:57)

#61 2010-02-01 23:43:05

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

-miros orice mancare sau bautura inainte sa o bag in gura
-nu mananc carne de miel, oaie, iepure, porumbel si ciudatenii d-astea
-nu mananc cartbos, sangerete, toba, drob, limba, creier, fructe de mare, calamari, etc..
-nu mananc mancare despre care nu stiu de cand e in frigider. poate sa fie si de ieri, daca eu nu stiu sigur ca e de ieri, nu o mananc (oua, etc)
-imi dau ochii peste cap fara sa-mi dau seama ca o fac evident lol
-nu beau apa dupa altcineva (exceptie: mama, prietenu`) pt ca am impresia ca cine a mai baut de acolo si-a lasat saliva prin sticla/pahar  acklad
-nu dansez.
-nu suport barba nearanjata la barbati. ori barbieriti, ori sa aiba aceeasi lungime uniforma
-nu suport sa stau zile intregi cu cineva non-stop. am nevoie fie si de macar o ora in care sa fiu eu cu mine
-nu suporttt sa fiu neepilata..am impresia ca-s murdara si urata si mi-e scarba, parca as avea o pancarda pe frunte pe care scrie "nu`s epilata" roll
-nu prea pot sa dorm cu maneca lunga sau sosete, oricat de frig ar fi
-adorm foarte foarte greu singura, si doar cand pic de somn, si doar cu fata la usa si cu ceva lumina si zgomot
-nu`mi place deloc sa adorm cu tv, lumina sau zgomot (de aia si adorm tare nasol cand sunt singura)
-nu suport sa ma pun pe pat imbracata in hainele de oras, sau altcineva sa se puna asa la mine in pat
-nu`mi place sa stau pe acasa in hainele de oras, stau stresata sa nu ma murdaresc/sifonez
-nu suport sa dorm cu fata la persoana cu care dorm
-nu`mi place sa vina cineva la mine fara sa sune inainte
-nu raspund la telefon daca e un nr pe care nu il cunosc
-nu`mi place sa vorbesc la telefon cu persoane care nu-s foarte apropiate..mi-e efectiv groaza..
-mi se pare super scarbos sexul cu sosete in picioare rotfl

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-02-01 23:45:13)

hjarta

#62 2010-02-01 23:43:44

blackberry
Insomniac member

apropo de asta, a dormit o data la camin la un prieten (in pat cu el din lipsa de locuri). si cica a doua zi a facut spume ala ca il lua mereu in brate si il apasa pe tzatze, el ii dadea mana la o parte si el o punea la loc rotfl2

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#63 2010-02-01 23:43:55

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

aaaa, si inca o chestie, daca aflu ca cineva doarme fara chiloti (am inteles ca multe fete si baieti fac asta, pun pijamaua fara chilot dedesubt) eu nu ma asez pe patul ala decat daca are cuvertura lol

#64 2010-02-01 23:45:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

blackberry a scris:

kathrynn a scris:

Incep eu:
- nu imi place sa impart patura cu cineva cand dorm (cand dorm cu prietenul meu, avem fiecare patura / plapuma lui ca altfel ne descoperim unul pe altul toata noaptea)
.

hai mai, unde mai e farmecul hjarta

"Farmecul" e inainte de a adormi, daca avem chef de cuddling, dam una din ele la o parte. Da apoi, tre sa iau pozitia de somn. Eu am obiceiul de a lua plapuma in brate si de a ma infasura partial in ea. Dupa care poate ma intorc pe partea cealalta si am nevoie de latura cealalta a ei care ar fi la el. Ala n-ar mai fi somn, ar fi wrestling.  styrka A, si sa vezi ce interesant e daca il apuca pe el sa isi ia plapuma in brate sau sa se infasoare in ea, ca e si vreo 2 ori cat mine si o "consuma" pe toata dintr-o singura rasucire.  chicot

Am mai gasit o chestie pe care n-o suport da deloc: sa-mi sufle cineva in ceafa (la figurat, sau nu intotdeauna) cand stau la o coada. Simt ca imi creste tensiunea cand se inghesuie cineva in spatele meu de parca asa ar ajunge mai repede, de parca nu tot atatea persoane ar fi in fata.  box  Intr-o zi n-o sa ma mai abtin si o sa le spun sa faca un pas in spate.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#65 2010-02-01 23:45:13

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

PillBlast a scris:

aaaa, si inca o chestie, daca aflu ca cineva doarme fara chiloti (am inteles ca multe fete si baieti fac asta, pun pijamaua fara chilot dedesubt) eu nu ma asez pe patul ala decat daca are cuvertura lol

Nici eu nu dorm cu chiloti lol

Mi se pare ca nu ma aerisesc lol

#66 2010-02-01 23:52:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Aaaa, ceva foarte important big_smile Nu pot sa dorm fara perna pe ureche. Am ani de zile de cand dorm asa ! Zice al meu ca intr-o zi o sa ma sufoc lol Si oricat ar fi de cald trebuie sa am macar un cearceaf pe mine.

#67 2010-02-01 23:53:34

blackberry
Insomniac member

niciodata nu dorm fara chiloti
nu fac sex fara sa fac baie inainte, decat fffff rar
nu-l suport pe al meu cand mananca seminte, ma racaie pe creier, in schimb daca mananc si eu cu el, n-am nicio problema lol
nu suport sa doarma cu spatele la mine, nici el nu doarme asa insa daca se intampla il trezesc si-i spun sa ma ia-n brate big_smile
nu pot sa dorm decat pe perna lui
il urasc cand il intreb ce vrea de la Mc, imi spune ca nu vrea cartofi, vrea altceva, imi cumpar eu cartofi si mananca din ai mei  skitarg

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-02-01 23:54:19)

#68 2010-02-01 23:55:01

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu dorm cu sosete iarna, toamna si primavara
imi bag plapuma/patura sub mine
nu dorm NICIODATA dezvelita
si cand sunt 40 de grade am un cearsaf pe care il tin pe mine

~de cate ori prind o oglinda, ma uit in ea
  daca ma culc cu parul ud, imi pun caciula rotfl
  spun mereu "noapte buna" inainte sa ma bag in pat, chiar daca sor-mea doarme sau sunt singura in camera hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#69 2010-02-01 23:56:13

_Summer_
Platinum member

carmen  rock cearceaful e baza lol

#70 2010-02-01 23:56:18

blackberry
Insomniac member

carmen_21 a scris:

si eu dorm cu sosete iarna, toamna si primavara
imi bag plapuma/patura sub mine
nu dorm NICIODATA dezvelita
si cand sunt 40 de grade am un cearsaf pe care il tin pe mine

~de cate ori prind o oglinda, ma uit in ea
  daca ma culc cu parul ud, imi pun caciula rotfl
spun mereu "noapte buna" inainte sa ma bag in pat, chiar daca sor-mea doarme sau sunt singura in camera hmm

rotfl  rotfl  rotfl

#71 2010-02-01 23:57:24

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

blackberry a scris:

carmen_21 a scris:

rotfl  rotfl  rotfl

asta chiar e tare rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl2

hjarta

#72 2010-02-01 23:58:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

chicot da stiu .... rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#73 2010-02-01 23:59:56

blackberry
Insomniac member

cand sunt acasa si nu dorm cu iubi, am un caine mare de plus, foarte flexibil lol pe care mi-l pun in spate si-i pun labele ca si cum m-ar lua in brate lol bineinteles ca il asez asa de cate ori ma mut eu lol

#74 2010-02-02 00:13:48

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

-nici eu nu puteam sa dorm cu iubitul meu decat in pozitia descrisa de blackberry, el in spatele meu, lipit de mine.
-legat de sosete, mi le dau jos noaptea, le gasesc prin pat.
-vara dorm in chiloti si eventual un maieu. imi iau pijama decat daca am musafiri care stau peste noapte.
-daca nu ma imbrac cum vreau, sau daca nu gasesc combinatia de haine care imi place, parca sunt handicapata toata ziua.
-nici eu nu prea ies fara fond de ten si rimel din casa
-dorm mai bine daca e tv`ul aprins
-imi tai unghiile foarte des. si cuticulele. daca s-ar putea sa imi creasca considerabil in fiecare zi, ca sa am ce taia, ar fi minunat big_smile

si: nici bunicii mei nu sunt jegosi lol doamne. pur si simplu nu imi place cand ma gandesc ca mancarea a fost facuta de un om de 70 de ani.

#75 2010-02-02 00:19:49

blackberry
Insomniac member

hai mai ca eu stiu ca-s jegosi rotfl2

#76 2010-02-02 00:20:27

_Summer_
Platinum member

Pai iti dai seama cata experienta are bunica ta de 70 de ani ? Probabil gateste divin drool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.