homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-6

#96 2010-02-02 12:38:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

mi-am mai adus aminte una:
*cateodata seara ma gandesc ca intr-o zi n-or sa mai fie bunicii si parintii si plang k proasta
*sunt foarte miloasa din fire, de exemplu daca ma duc la cineva si me serveste cu ceva mananc pentru ca mi-e mila de persoana respectiva ca s-a chinuit...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#97 2010-02-02 12:40:18

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

puffball a scris:

*dorm numai si numai cu sosete (exceptie vara)
*ma fac pe fata de vreo 10 ori pe zi cu lotiune tonica
*nu suport sa-mi bage cineva mana in par, decat daca imi face vreo freza lol
*urasc sa ma laude cineva, sau cand port ceva nou sa se tot smiorcaie acolo ca "vaaaaaaaaaaaai ce frumos iti sta" disperat
*disper cand spun cuiva un lucru, iar apoi persoana respectiva uita si dupa un timp ma intreaba din nou yikes
*mi se par dizgratioase persoanele cu parul cleios
*nu suport persoanele care repeta de n-spe mii de ori acelasi cuvant intr-un minut
*urasc cand cei din sud ne numesc pe noi cei din ardeal provinciali, de parca am fi ultimii tarani box
*cand iau o carte in mana mai intai o miros
*cand merg in discoteci, cluburi etc. nu dansez, stau la masa doar si rad de pitzipoance diablo  big_smile
*nu imi place sa se fumeze langa mine, pt ca eu nu sunt fumatoare smoke2
*urasc sa doarma altcineva in cearsafurile mele, apoi nu mai pot dormi in ele. Acolo dorm doar eu si al meu, ATAT!
*imi vine sa pocnesc persoanele pe care le vad scuipand pe strada, e absolut scarbos!
*detest fanaticii religiosi

si ar mai fi atatea de spus lol dar ajunge deocamdata  wave

credeam ca sunt singura "ciudata" care nu danseaza niciodata in club
si nu te intreaba mereu toata lumea "dar de ce nu dansezi"? "dar ce ai" faze din astea enervante  skitarg

#98 2010-02-02 12:42:11

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Wildhoney a scris:

mi-am mai adus aminte una:
*cateodata seara ma gandesc ca intr-o zi n-or sa mai fie bunicii si parintii si plang k proasta
*sunt foarte miloasa din fire, de exemplu daca ma duc la cineva si me serveste cu ceva mananc pentru ca mi-e mila de persoana respectiva ca s-a chinuit...

eu care credeam k sunt singura...la ambele

#99 2010-02-02 12:46:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

suntem 2 ciudate

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#100 2010-02-02 13:05:53

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

si eu sad plang rau cand ma gandesc la asta .... grater

Publicitate

loading...

#101 2010-02-02 13:20:41

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ioana_4 a scris:

si nu te intreaba mereu toata lumea "dar de ce nu dansezi"? "dar ce ai" faze din astea enervante  skitarg

ba da, normal ca ma intreaba smile)lumea crede ca am figuri si de-aia nu dansez sau ca-s incuiata, ceea ce nu-i adevarat. Nu dansez pt ca nu ma simt in largul meu pe ringul de dans chicot  imi place sa stau si sa privesc, nu sa fiu privita diablo Stii care-i faza? Exact asa face toata lumea cum fac si eu...ma uit la altele si rad de ele in ce hal danseaza sau cum se dau in spectacol si am impresia ca daca merg la dans asa sunt si eu ca si ele lol

#102 2010-02-02 13:30:03

ioana_4
Diamond member

si eu in lipsa de activitate si ca sa nu ma plictisesc ma uit la cei care danseaza, la animatoare, ce gasesc si eu pe acolo lol
sunt sigura ca la fel zic si de mine ca "uite-o si pe aia cum sta in impresii si nu danseaza" dar nu-mi pasaaaa  diablo  nails

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-02-02 13:30:25)

#103 2010-02-02 13:35:26

puffball
Sr. member

ioana_4 a scris:

si eu in lipsa de activitate si ca sa nu ma plictisesc ma uit la cei care danseaza, la animatoare, ce gasesc si eu pe acolo lol
sunt sigura ca la fel zic si de mine ca "uite-o si pe aia cum sta in impresii si nu danseaza" dar nu-mi pasaaaa  diablo  nails

nici mie nu imi pasa absolut deloc lol pt ca eu de fapt privesc "spectacolul" si nu ma plictisesc la cate pitzipoance sunt forgetit rotfl stau linistita la masa, beau suc si imi delectez privirea cu tot felul de fenomene rotfl2

#104 2010-02-02 13:43:11

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

dragut topic smile
-mi-e foarte sila de orice firicel de par pe care il gasesc in mancare
-nu suport sa beau apa dupa altcineva , nici macar dupa mine , trebuie sa fie mereu curat paharul , altfel nu pun gura
-nu imi place sa plec cu juma de casa dupa mine si nici nu imi place sa calatoresc cu persoane care fac asta
-nu plec de acasa fara ustensile minime pentru machiat
-imi place sa ma duc la cumparaturi singura
-nu-mi place cand se murdareste telefonul de fond de ten sau sebum de pe fata dupa ce vb la el
-nu pot dormi fara sa fiu invelita macar peste picioare
-nu suport sa port bratari si inele , port doar doua inele , din obligatie smile
-am o mare colectie de ceasuri , brose si mai ales esarfe pe care le-as purta si la 40 grade daca se poate

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#105 2010-02-02 13:45:45

ioana_4
Diamond member

eu trebuie sa adaug ca port numai bijuterii din aur, nu dau niciodata jos cruciulita de la gat si bratara de la mana si nu plec fara inele, cercei si ceas.. ma simt incompleta fara bijuteriile mele

#106 2010-02-02 13:51:33

puffball
Sr. member

puffball a scris:

*dorm numai si numai cu sosete (exceptie vara)
*ma fac pe fata de vreo 10 ori pe zi cu lotiune tonica
*nu suport sa-mi bage cineva mana in par, decat daca imi face vreo freza lol
*urasc sa ma laude cineva, sau cand port ceva nou sa se tot smiorcaie acolo ca "vaaaaaaaaaaaai ce frumos iti sta" disperat
*disper cand spun cuiva un lucru, iar apoi persoana respectiva uita si dupa un timp ma intreaba din nou yikes
*mi se par dizgratioase persoanele cu parul cleios
*nu suport persoanele care repeta de n-spe mii de ori acelasi cuvant intr-un minut
*urasc cand cei din sud ne numesc pe noi cei din ardeal provinciali, de parca am fi ultimii tarani box
*cand iau o carte in mana mai intai o miros
*cand merg in discoteci, cluburi etc. nu dansez, stau la masa doar si rad de pitzipoance diablo  big_smile
*nu imi place sa se fumeze langa mine, pt ca eu nu sunt fumatoare smoke2
*urasc sa doarma altcineva in cearsafurile mele, apoi nu mai pot dormi in ele. Acolo dorm doar eu si al meu, ATAT!
*imi vine sa pocnesc persoanele pe care le vad scuipand pe strada, e absolut scarbos!
*detest fanaticii religiosi

si ar mai fi atatea de spus lol dar ajunge deocamdata  wave

*nu pot sa beau ce ramane pe fundul sticlei (suc, apa..) daca nu beau tot dintr-o data, ceea ce ramane devine aruncat

#107 2010-02-02 13:55:20

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ioana_4 a scris:

credeam ca sunt singura "ciudata" care nu danseaza niciodata in club

si eu ma includ la categoria asta ... mi s`a zis ca sunt prea increzuta si aroganta, cica asa par la prima vedere  rotfl2

#108 2010-02-02 13:56:31

ioana_4
Diamond member

aoleu, alta lol eu la faza asta chiar credeam ca sunt singura ciudata lol

#109 2010-02-02 13:59:26

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

a, nici eu nu dansez, ioana. niciodata!
am dansat doar la nunta mea
a, si mi-am mai amintit ceva: miros orice lucru nou, orice beau sau mananc lol

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-02-02 14:02:48)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#110 2010-02-02 14:00:58

ioana_4
Diamond member

opaaaa.. na ca suntem deja 4 lol nu ma asteptam... bine, nici heimdall nu danseaza, deci cred ca pot sa o trec si pe ea pe lista lol

sophie, dar tu in alte locuri decat cluburi, dansezi, petreceri, etc?

alinda, iar la alte nunti , botezuri sau la petreceri cand ceilalti danseaza nu incearca lumea sa te convinga si pe tine? ca eu asa m-am saturat sa dau explicatii mereu sau sa se comenteze pe tema asta  mad

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-02-02 14:02:40)

#111 2010-02-02 14:02:26

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

"ciudatelorrrr" cum sa nu dansati in club  partydance  dance  happydance  ....shake your boom  partydance  dance  happydance
*mie nu-mi place sa dansez cu cineva, cum danseaza astia de-acum, fund in fund, calare pe ele, se freaca pe la spate...mie-mi place singura, sa pot sa ma misc lol

#112 2010-02-02 14:05:13

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ioana_4 a scris:

alinda, iar la alte nunti , botezuri sau la petreceri cand ceilalti danseaza nu incearca lumea sa te convinga si pe tine? ca eu asa m-am saturat sa dau explicatii mereu sau sa se comenteze pe tema asta  mad

nici al meu nu danseaza, desi, spre deosebire de mine, stie sa danseze. asa ca stam impreuna la masa, mai comentam, mai una-alta  chicot
in general nu ma mai streseaza nimeni ca stie mai toata lumea ca nu-mi place sa dansez.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#113 2010-02-02 14:05:30

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ioana_4 a scris:

opaaaa.. na ca suntem deja 4 lol nu ma asteptam... bine, nici heimdall nu danseaza, deci cred ca pot sa o trec si pe ea pe lista lol

sophie, dar tu in alte locuri decat cluburi, dansezi, petreceri, etc?

NU big_smile poate o sa dansez la nunta mea; ma rog, acolo o sa fiu obligata ... dar in rest nu smile

#114 2010-02-02 14:08:58

ioana_4
Diamond member

am inteles alinda, e bine asa, al meu cand se pileste danseaza si raman de una singura
dar nu as avea nimic impotriva daca nu ar mai comenta ceilalti diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.