homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-7

#115 2010-02-02 14:09:57

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

Nu m-am dus la un examen pentru ca nu-mi placea cum imi sta parul.

qed

#116 2010-02-02 14:10:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

io m`am certat urat de revel cu iubi...
adica la un moment dat i`am zis...daca vrei sa`mi strici seara, mai intreaba`ma mult daca dansez..imi venea sa plang de nervi

hjarta

#117 2010-02-02 14:13:19

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

rogvaiv a scris:

wow  va
eu nu mi-am permis niciodata chestia asta cu lipsa de la examene , desi tin minte ca intr-o dimineata mi-a picat o veioza pe fata cand m-am trezit si aveam jumatate de fata umflata , si tot m-am dus , si nici macar nu mai stiu daca l-am luat sau nu  sad

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#118 2010-02-02 14:24:27

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

whitneyfree a scris:

rogvaiv a scris:

wow  va
eu nu mi-am permis niciodata chestia asta cu lipsa de la examene , desi tin minte ca intr-o dimineata mi-a picat o veioza pe fata cand m-am trezit si aveam jumatate de fata umflata , si tot m-am dus , si nici macar nu mai stiu daca l-am luat sau nu  sad

Atunci pt ce s-a inventat sesiunea de restante si mariri?  lol
on-topic: nu ies din casa fara mp3-player, ma obosesc discutiile de prin tramvai. nu le suport. imi vine sa spanzur catele care poarta conversatii de doi lei prin mijloacele de transport in comun.

qed

#119 2010-02-02 14:32:28

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

rogvaiv a scris:

asta hai ca-i buna lol eu nu as putea sa fac asa ceva. Cand am un examen nici macar nu imi pasa cum arat forgetit sunt prea stresata sa ma gandesc la aspectul fizic rotfl2

Publicitate

loading...

#120 2010-02-02 16:56:24

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

rogvaiv a scris:

whitneyfree a scris:

rogvaiv a scris:

wow  va

Atunci pt ce s-a inventat sesiunea de restante si mariri?  lol
on-topic: nu ies din casa fara mp3-player, ma obosesc discutiile de prin tramvai. nu le suport. imi vine sa spanzur catele care poarta conversatii de doi lei prin mijloacele de transport in comun.

exact  skitarg  skitarg

azi am mers cu tramvaiul si era cam plin, mult mai plin ca de obicei. in stanga mea un tigan jegos, nespalat cu anii si in fata lui o fata. am zis ca moooor.. a stranutat ala o data fix pe fata lu` aia, a umplut-o pe bale, nici macar n-a pus mana la gura sau sa-si ceara scuze, ceva.  acklad  acklad  acklad cred ca turbam daca eram in locul ei, stiti cu ce sila se stergea?  mad

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-02-02 16:57:03)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#121 2010-02-02 17:04:32

puffball
Sr. member

omg !!!! absolut scarbos. Eu direct as fi vomitat + ca i-as fi zis lu` ala niste vorbe de Doamne ajuta yikes scarbosul! saraca fata neutral ce penibil sa patesti asa ceva

#122 2010-02-02 17:09:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

happydance nu sunt singuraaa! nici mie nu-mi place sa dansez lol nici in club, nici la nunta, nici la botez, nici la zi de nastere, niciundeee diablo am fost recent la un botez cu ai mei, iar eu cu mama nu ne-am miscat de pe scaun lol tata saracu' a dansat putin ca deh, eram nasi, a incercat si el sa "salveze" lucrurile. bineinteles ca jumate din invitati cand ajungeau in dreptul mesei unde stateam cu mama "dar de ce nu dansati? o sa credem ca nu va place de noi"...bine, asa si era, dar nici daca ne placea tot n-am fi dansat lol

bebe V., soarele si luna

#123 2010-02-02 17:17:57

puffball
Sr. member

april sunset a scris:

happydance nu sunt singuraaa! nici mie nu-mi place sa dansez lol nici in club, nici la nunta, nici la botez, nici la zi de nastere, niciundeee diablo am fost recent la un botez cu ai mei, iar eu cu mama nu ne-am miscat de pe scaun lol tata saracu' a dansat putin ca deh, eram nasi, a incercat si el sa "salveze" lucrurile. bineinteles ca jumate din invitati cand ajungeau in dreptul mesei unde stateam cu mama "dar de ce nu dansati? o sa credem ca nu va place de noi"...bine, asa si era, dar nici daca ne placea tot n-am fi dansat lol

rotfl2 rotfl
deci suntem 5 pana la urma carora nu le place dansul? lol

#124 2010-02-02 17:19:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

cred ca da lol

#125 2010-02-02 17:19:48

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

@blackberry

hahahahahaha smile))))))))
O fi scarboasa dar e haioasa rau big_smilebig_smile
Bine ca nu a vomitat duduia pe el lol Se golea tramvaiul instantaneu din cauza duhorii lol

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#126 2010-02-02 17:24:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

wow... ce de persoane care nu danseaza
eu nu concep sa merg undeva si sa nu dansez chicot n-as putea sa ma distrez altfel hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#127 2010-02-02 17:38:21

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

cred ca suntem 6 care nu danseaza chicot   
eu nu dansez decat foarte rar,ma b?tz?i putin eventual. sa va spun de ce... pentru ca de la gradinita pana in cls 2 ai mei m-au obligat sa fac dans sportiv ca sa aiba sora-mea partener bang  bang  bang  bang  bang

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#128 2010-02-02 17:41:31

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

rotfl rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl Pako

They can because they think they can.

#129 2010-02-02 17:41:51

blackberry
Insomniac member

pavel, mie nu mi se pare deloc haios acklad

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#130 2010-02-02 17:49:04

PaveLL
Full member

Tie nu ti se pare amuzant ca esti o domnisoara dar eu cum sunt lipsit de scrupule cred ca stergeam pe jos cu spatele de atata ras daca eram la fata locului big_smile

#131 2010-02-02 17:54:06

blackberry
Insomniac member

si daca te umplea pe tine de bale infecte, tot la fel radeai, nu ? rotfl2

#132 2010-02-02 18:01:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-am absolut nicio jena cu mancarea (mananc de oriunde, am mancat mamaliga direct de pe masa cu ciobanii si e suuuper). la fel dorm/ma asez oriunde, indiferent de nivelul de jeg...

cred ca s-ar incadra aici:
- nu suport sa mi se ia un lucru fara sa mi se zica (a se citi nu pune mana pe radiera mea fara sa imi zici "bre, iau si eu asta") - cu fazele astea aveam pb serioase la scoala lol
- nu mananc chestii cu "e-uri" (decat daca e de viata si moarte, de ex, conserve la munte)... si ceapa cruda
- haine nu imprumut pt ca... n-am solicitari lol daca as face-o, as spala hainele dupa. desi...... tot eu probez fara jena in sh-uri lol

mai citesc si imi mai amintesc, cred....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#133 2010-02-02 18:07:45

PaveLL
Full member

blackberry a scris:

si daca te umplea pe tine de bale infecte, tot la fel radeai, nu ? rotfl2

Pai nu cred ca la baieti ar face asa ceva ca sigur s-ar trezi cu un cap in gura  box

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.