|
Nu esti logat.
Unghie incarnata, craiova#1 2010-02-02 10:27:11
unghie incarnata, craiovade vreo 2 luni am avut o unghie incarnata, ma durea dar am protejat-o si am last-o sa creasca. pt a putea iesi colturile. intre timp pe laterale a crescut piele peste unghie, nu e lipita, se poate ridica. dar este moale. degetul este si cam rosu si supureaza de la pielea asta crescuta. nu vreau sa merg la chirurg deocamdata. imi palpita inima rau doar cand ma gindesc si mi-e tare frica. credeti ca pot arde cu ceva pielea asta, sa se usuce? cu criopharma pt negi de fac reclama la tv? contine nitrogen. mi-e foarte rau cand ma gandesc la operatie. mai ales ca in craiova nu stiu un medic bun si care sa fie si atent? Ultima oara a fost editat de rayuela (2010-02-02 15:55:39) iubind dincolo de moarte Offline #2 2010-02-02 15:55:11
Re: unghie incarnata, craiovanu a mai trecut prin asta? si daca da, macar o recomandare de tratament sau medic care lucreaza bine?in craiova....merci! iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|