|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2010-02-02 11:43:55
intrebaredupa o pardida de sex oral prietena mea si a atins zona intima ..imi fac griji din cauza lichidului preejaculator stiu k ar contine spermatozoizi(ea este virgina,si in perioada de dupa menstruatie)ar trebui sa ne facem probleme ?sunt km ingrijorat.ast raspuns.multumesc Offline #2 2010-02-02 11:45:18
Re: intrebarenu va faceti probleme "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-02-02 11:45:43
Re: intrebareca sa ramana insarcinata trebuie sa existe penetrare ! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2010-02-02 11:48:53
Re: intrebareda asa e... poti sta linistit. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #5 2010-02-02 13:28:55
Re: intrebarenu ai de ce sa te sperii.nu are cum sa ramana insarcinata. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|