homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac

#1 2010-02-02 13:01:54

xutzu
New member
Inregistrat: 2009-03-06

nu stiu ce sa fac

Buna!Am o mica mare problema cu partenerul meu in ceea ce priveste viata sexuala.Suntem de 4 ani impreuna,la inceput a fost frumos,bineinteles,ca la inceput,dar s-a schimbat mult in ceea ce priveste relatiile sexuale.Sunt foarte rare si nu am reusit sa ajung niciodata la orgasm.In  primul rand,cred k nu stie,pt k am fost singura din viata lui,si nu stiu cum ar trebui sa vb cu el,mai degraba i-as da sa citeasca,dar nu stiu ce anume,sa se informeze.Eu am ajuns la concluzia ca nu ii mai place sa facem dragoste,el zice k oboseste,poate ar trebui sa fac eu mai multe,dar nici asta nu stiu cum sa fac...Suntem amandoi neexperimentati si nu stiu cum ne-am putea informa.El ma pune in niste pozitii in care pur si simplu nu pot sa fac nimic.De discutat ne vine greu amandurora sa discutam despre asta.M-ati putea ajuta in vreun fel?

#2 2010-02-02 13:10:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: nu stiu ce sa fac

ce a fost frumos la inceput? de ce nu puteti reveni la ce faceati atunci, ca sa fie din nou placut? poate v-a lovit monotonia, poate tb sa mai condimentati cu ceva (locuri, pozitii, lenjerie noua)...

#3 2010-02-02 13:51:06

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Incearca sa il astepti in niste lenjerie sexy...sa mai schimbati ceva...sa dati monotonia la o parte...luati niste afrodisiace,lubrifiant...diferite chestii placute ,si cred ca va fi bine...fa-i o surpriza asteptandu-l intr-o lenjerie foarte sexy...fa-i un striptease...si isi va reveni :Pregateste o cina romantica...ia niste lumanarele parfumate...imprastie niste petale de trandafir ceva pe pat...pune o muzica frumoasa si va fi ok zic eu! partydance

Ultima oara a fost editat de mary_micutzadiva (2010-02-02 13:54:18)

#4 2010-02-02 13:54:12

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

xutzu, nici la mine nu mai este la fel. el oboseste repede, nu mai este ca acum 3 ani. eu reusesc sa am orgasm doar in vreo 2 pozitii. dar diversificam oricum si ne simtim bine impreuna. trebuie sa vorbesti cu el. sa ii spui ce iti place si mai ales ce nu. daca e mai simplu sa ii transmiti indirect (desi nu ar trebui), da-i niste linkuri. cauti pe net articole si ii trimiti. dar inainte de asta ar trebui sa existe o discutie, sa nu fie nepregatit. in plus, nu il face sa se simta vinovat sau slab in pat. ii va lovi orgoliul si nu va fi dispus sa asuculte, se va inchide in el.
spune-i ca ti se pare ca nu ii mai face placere sa faca amor cu tine. iti va spune el daca e asa sau nu. iar eu cred ca iti poti da seama daca e sincer sau nu. spune-i ca vrei sa vorbiti despre viata voastra intima.
eu as deschide discutia intr-un moment in care e bine dispus, in care am sta noi singurei si ne-am alinta, am vorbi... i-as pune ca mi-ar placea sa schimbam cate ceva, sa incercam cate ceva...

#5 2010-02-02 21:23:19

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

xutzu a scris:

El ma pune in niste pozitii in care pur si simplu nu pot sa fac nimic.De discutat ne vine greu amandurora sa discutam despre asta.M-ati putea ajuta in vreun fel?

pai.. in primul rand, spune-i ca vrei sa vorbiti deschis si fara rusine despre ce se intampla intre voi. doar sunteti de atata timp impreuna si ati trecut banuiesc prin multe, acum va poticniti la o problema de genul asta?
pe urma,nu aborda discutia pe un ton foarte serios, gen "trebuie sa vorbim". probabil va crede ca vrei sa ii reprosezi ceva si va avea o atitudine defensiva.
fii vesela, sau cel putin cu o atitudine pozitiva. nu ii spune ce nu merge, spune-i sincer ca poate nu esti tu vreo experta in ale sexului, dar chiar vrei sa il faci fericit, sa fiti amandoi fericiti de fapt, si vrei, cu ajutorul lui, sa iti imbunatatesti tehnicile, incat sa fiti amandoi satisfacuti.
pe urma, diversificati. dupa ce te pune el intr-o pozite in care nu poti sa faci nimic, stai tu deasupra, astfel incat el sa se poata relaxa.
preludiul : poti incepe prin a-i face sex oral, banuiesc ca o sa ii vina cheful numaidecat smile, saruta-l pe tot corpul, mangaie-l. mai pe scurt: poti sa fii si tu activa, chiar daca in cele mai multe pozitii el e cel care domina. jucati-va, imbraca-te diferit, surprinde-l cu o lenjerie mai sexy.
pe urma, totul va veni de la sine...

Publicitate

loading...

#6 2010-02-04 18:56:17

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

Pauza, iesi cu alti tipi si informeaza-te asa. O sa vezi cat de mult poate sa conteze, altfel pierzi. Sau il iubesti? Nu va mai apucati de iubit daca nu sunteti satisfacute. Ajungeti sa va intrebati peste cativa ani ce nu e bine.

#7 2010-02-04 22:27:00

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

cum era el de fapt la inceput?
asa cum au zis si ceilalti membrii, incearca sa mai schimbati cate cv, nu lasati monotonia sa se instaleze intre voi. eu zic k cel mai bn ar fii sa vorbiti pt k asa se rezolva totul cel mai bn.. fara comunicare NU E NIMIC smile
asculta sfaturile noastre si anunta-ne dak s-a schimbat cv wink

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#8 2010-02-04 22:36:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu nu inteleg de ce toti se plang ca o data cu trecerea timpului sexul devine din ce in ce mai plictisitor/rar/etc... n-ar trebui sa fie din ce in ce mai frumos, sa va uneasca din ce in ce mai mult ca ajungeti sa va cunoasteti din ce in ce mai bine? nustiu
adica nush`.. sper sa nu patesc si eu asa vreodata neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.