homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Formula Candida-3

#39 2010-10-20 15:56:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Formula Candida

eu nu prea le am cu chimia, dar nu prea vad cum ar putea interactiona, e un biet acid gras, se gaseste si in alimente...
http://en.wikipedia.org/wiki/Caprylic_acid

#40 2010-10-20 15:58:51

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

True heim...asa m-am gandit si eu...am editat si mai sus si chiar as fi vrut sa o intreb: daca acizii interactioneaza inseamna si ca aspirina scade efectul nu? dar am zis ca poate asta e vreo minunatie de acid si o interactiona el cumva...nu stiu ce sa cred nustiu
saru'mana de raspuns! puss

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#41 2010-10-20 18:07:02

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Ynna  formula candida si pau d'arco sunt pastile , ovule ..ce anume ? si unde le gasesc  puss

Ultima oara a fost editat de You_and_Me (2010-10-20 18:07:21)

..be the best ...fuck the rest smile))

#42 2010-10-20 18:29:57

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Si eu le-am luat pe ambele si n-au fost probleme. Sunt substante naturale (cum s-a zis mai sus acizii grasi se gasesc si in alimente si din cate stiu sunt si constituenti ai corpului uman -cel putin unii) iar procentul acela de seminte de grapefruit e mult prea mic ca sa puna probleme. EXCESUL de grapefruit prezinta riscuri dar 50 mg e a 20-a parte dintr-un gram. O sursa unde le poti gasi este farmacieverde.ro dar probabil ca mai sunt si in alta parte

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#43 2010-10-20 18:35:16

x_ynna
Addicted member

East deci tu iei AC.uri si nu au fost pb cu protectia sa inteleg nu?
you eu le-am luat de pe farmacieverde asa cum spunea si east, sunt pastile naturiste, pt imunitate si formula candida in special pentru candidoza (desi cred ca e buna ptr mai multe daca eu pana in prezent am fost cea mai putin afectata de boala pisicii)...am dat 135 ron cu tot cu transport...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-10-20 18:35:37)

Publicitate

loading...

#44 2010-10-21 09:54:52

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Da, x_ynna iau ac si n-a fost nici o problema smile ba chiar am facut tratamentul de 3 ori / an (o data la 4 luni) preventiv ca rau n-are ce sa faca, sunt naturale nu chimice...procentul ala de seminte de grapeftuit dintr-o pastila e chiar insignifiant iar pau d'arco e un antifungic cu spectru larg rezolva si alte tipuri de ciuperci, chiar si din cele mai rezistente (insa pt astfel de cazuri tb luat constsnt mai multe luni la rand) Cam asa e cu produsele naturiste, dezavantajul lor e ca actioneaza lent insa pe mine personal nu ma deranjeaza daca ma gandesc la avantajele pe care le au, anume de a nu introduce in organism substante chimice. Iar efectul obtinut cu ele (naturistele in general) e si el de durata fiindca ele practic readuc la normalitate o anumita situatie (ceea ce necesita timp, dar si dezechilibrul respectiv tot in timp s-a produs), nu doar "adorm" instantaneu o problema suparatoare fara insa sa o rezolve...asa cum fac de multe ori "chimicalele" wink

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#45 2010-10-21 12:21:07

x_ynna
Addicted member

am inteles east...ai explicat foarte bine...si mie mi se par eficiente in sensul ca, uite acum eu si colegele mele am luat o ciuperca de la pisica, doar ca ele is pline de "bube", mari si le mananca pielea, iar eu am doar 3 bubite mici, ca niste piscaturi de tantar si nu ma mananca deloc...cred ca e de la aceste pastile desi le iau doar de o saptamana, altfel nu imi explic nustiu
saru'mana de raspuns! puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.