homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu prezervativul-2

#20 2010-02-16 19:03:40

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: probleme cu prezervativul

daca ai luat postinor...stai linistita... smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#21 2010-02-16 19:10:32

NeBuNiKa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-22
Site

pai postinorul poate opri asa repede spermatozoizii sa fecundeze chiar daca l-am luat dupa 20 de minute?sunt foarte agitata si pana vine stopul mai e mult..abea suntem in 16 ce fac pana pe 28 sau cand o veni:(?off..multumesc de raspuns..mai astept niste raspunsuri daca se poate..sa am mai multe pareri..va multumesc

Ultima oara a fost editat de NeBuNiKa (2010-02-16 19:12:22)

"Just Breathe"

#22 2010-02-16 19:18:08

YoHanna
Insomniac member

postinor are efect daca il iei in 72 de ore...iar daca tu l-ai luat dupa 20 de minute e chiar ffff bine smile
dupa fecundare...exista procesul de nidatie (prin care ovulul se implanteaza in mucoasa uterina)...si toate astea dureaza cateva zile smile
deci...eu zic sa nu te stresezi k va fi bine smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#23 2010-02-16 19:19:54

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

NeBuNiKa a scris:

pai..in primul rand..iubitul meu knd s-a dus la baie a descoperit k e rupt prezervativul..banuiesc k a ejaculat in mine ca imi zicea ca a mai ramas un pic si in prezervativ..in al doilea rand..menstruatia mi-a venit pe 1 februarie..si in mod normal ar trebui sa vina pe 28 februarie..dar de obicei in ultima vreme intarzie 1-2-3 zile,mi-am calculat perioada fertila si imi iese k ar fi intre 11 si 22 februarie si mentionez ca postinorul l-am luat la maxim 20 de minute dupa intamplare..o sa mai iau a doua pastila dupa 12 ore ca imi voi pune ceasul sa sune si mai mentionez ca suntem sanatosi amandoi(dupa analize)..ce pot sa mai fac in afara sa astept stopul sa vina:(?pana vine cred ca innebunesc imi e asa frica..astept raspunsuri ms

Ai intrebat daca exista o sansa, eu ti-am raspuns ca exista totusi o sansa. Esti intr-o perioada cam fertila, dar daca ai luat postinorul, intr-adevar nu ai de ce sa iti faci griji. E un eveniment neplacut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti traiesti urmatoarele 2 saptamani in stres si sa fii panicata. Te poti astepta la niste sangerari minime pana sa iti vina ciclul si la mici dereglari ale datei la care ar trebui sa iti vina, fie in plus, fie in minus.

Asteptam vesti si intre timp stai calma, nu dispera, urmezi procedeul corect si eu cred ca o sa fie bine.

ps. poate poate l-a agatat el cu ceva dupa ce s-a terminat actul sexual, cu vreun inel sau eu stiu, a mai fost un baiat pe forum cu o problema similara cu a voastra si a explicat ca un barbat simte cand se rupe prezervativul, de unde eu deduc ca poate ar fi simtit si prietenul tau daca s-ar fi rupt in timpul actului sexual.

Oricum, fii optimista si ai rabdare!

ps1. postinorul nu impiedica fecundarea ovulului ca atare, ci atasarea produsului de conceptie la mucoasa uterina, mai ales prin cresterea vascozitatii la nivelul mucoasei. vezi ca acum mi-am amintit, un efect advers al medicamentului e tensiunea in sani, pe care tu o vei atribui sarcinii si o sa te panichezi, iti zic de acum ca e posibil sa apara de la medicament.

Calmeaza-te.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-16 19:22:43)

#24 2010-02-16 19:54:50

NeBuNiKa
Full member
Site

eu zic ca s-a rupt de prima oara cand l-am bagat pentru ca eu am simtit ca o pocnitura..l-a scos..l-a pipait si nu parea rupt(mentionez ca era intuneric si nu vedeam nimic) si pe urma am continuat asa..acum nu stiu ce sa zic..eu sper sa isi faca efectul si sa nu ma trezesc cu vreo "surpriza"..trebuia sa ne oprim de cand mi-am dat seama..dar am fost fraiera..si acum regret..of..aa si inca o intrebare..am o scurgere albicioasa si ca o mucozitate intr'o cantitate destul de mare dupa parerea mea..ce poate fi?

"Just Breathe"

Publicitate

loading...

#25 2010-02-16 20:04:00

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

NeBuNiKa a scris:

eu zic ca s-a rupt de prima oara cand l-am bagat pentru ca eu am simtit ca o pocnitura..l-a scos..l-a pipait si nu parea rupt(mentionez ca era intuneric si nu vedeam nimic) si pe urma am continuat asa..acum nu stiu ce sa zic..eu sper sa isi faca efectul si sa nu ma trezesc cu vreo "surpriza"..trebuia sa ne oprim de cand mi-am dat seama..dar am fost fraiera..si acum regret..of..aa si inca o intrebare..am o scurgere albicioasa si ca o mucozitate intr'o cantitate destul de mare dupa parerea mea..ce poate fi?

nu trebuie sa gandesti asa, nu ai fost fraiera si nu e bine sa ai regrete. ce a fost, a fost si o sa fie ok.

la intrebarea asta chiar nu pot sa iti raspund, poate fi orice de la normal la candida etc, pentru asta ar trebui sa faci un control, care chiar e binevenit si in contextul a ceea ce ai patit.

succes.

#26 2010-02-16 20:09:32

NeBuNiKa
Full member
Site

aha..mersi de raspunsuri..o sa imi fac o programare dupa ce imi vine si imi trece stopul..deci sa inteleg ca ar fi bine sa ma calmez ca daca am luat postinor nu voi ramane insarcinata..multumesc

"Just Breathe"

#27 2010-02-16 23:24:10

NeBuNiKa
Full member
Site

fetelee..o problema..eu sunt cam racita..si am luat un coldrex max grip pastila dupa ce am luat prima pastiluta de postinor..e vreo problema?isi mai face efect postinorul?off iar incep sa ma agit:((astept raspunsuri..multumesc

"Just Breathe"

#28 2010-02-16 23:26:47

YoHanna
Insomniac member

nu interactioneaza smile

#29 2010-02-17 21:24:13

florin2005840
New member
Inregistrat: 2010-01-04

am si eu o intrebare, desi probabil s-a vorbit despre asta in commenturile anterioare , dar vreau sa fiu sigur. am facut sex cu prietena mea, si la sfarsit (ejaculasem deja) cand am  retras penisul am uitat sa tin de prezervativ, astfel ca mi-a iesit penisul din el,dar  inelul prezervativului era vreo 5-6 cm in afara. Deci din continut nu s-a scurs nimic in vagin. Insa cand a iesit penisul din prezervativ, au picat vreo 3 picaturi de sperma pe jos. Sper ca nu au atins si vaginul. In cazul asta e  vreun risc de sarcina (in cazul in care  a  picat vreun strop  la intrarea  in vagin) ? Astept raspunsurile  voastre pls!

#30 2010-02-17 22:53:24

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

daca zici ca nu a ramas prezervativul cu totul in vagin ma gandesc ca nu prea avea cum sa curga in apropierea lui cand tu te-ai retras! spune-i totusi prietenei tale sa-si calculeze perioada fertila!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#31 2010-02-17 23:36:47

YoHanna
Insomniac member

NU e absolut nici un risc...daca lucrurile s-au int asa cum zici tu smile
chiar daca penisul a iesit din prezervativ...imp e sa fi fost inelul prezervativului in exterior smile
si chiar daca sperma ar fi atins-o la intrarea in vagin... nu reprezinta nici un pericol.

#32 2010-02-18 19:42:29

florin2005840
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Ok multumesc mult de raspunsuri!
Off topic: de ce trebuie sa fie sexul atat de complex? Trebuie sa ai un bagaj mare de cunostinte in materie de sex pentru a putea face fara griji si sa-i asiguri si partenerei orgasm de fiecare data! FFFF complicat.

#33 2010-02-18 22:16:01

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere smile
offtopic nu doar sexul e asa... smile
cam in toate trebuie putina documentatie...si practica wink insa dupa ce prinzi putina experienta....le faci din reflex... lol
ca si cu condusul de exemplu... la inceput abia reusesti sa te concentrezi si la semne si la schimbator si la toate...dar dupa o perioada de practica...ajungi sa le faci fara nici un efort wink

#34 2010-02-19 01:05:30

Gabriel1988
New member
Inregistrat: 2010-02-17

d3vildelia a scris:

aq juma de ora am facut sex cu prietenul si a aparut o problema....in timpul contactului penisul a iesit din me si atunci prietenul a observat ca nu mai are prezervativul , acesta ramasese in me....nu era bagat tot in mine (raamasese o parte mica in afara)....el nu ejaculase inca (in prezervativ era doar acel lichid pre-ejaculator)...ar trebui sami fac griji?ce sa fac?
pls raspundeti urgent sunt cam stresata

Spunei prietenului sa isi gaseasca un prezervativ pe masura!Treaba cu iesitu nu se intampla decat daca balonul e prea larg ceea ce nu e deloc bine-nici la chestia cu iesitul nici pentru placerea voastra.

TU ti-ai da viata pentru ea?Eu da!Ca merita!

#35 2010-03-23 21:02:55

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

buna ...iar eu ...si iar putin speriata...
sa va povestesc:azi am facurt dragoste cu iubi si dupa ce s-a terminat tot m-am ridicat de pe el(el spune k cica nu si-a dat drumul in me),Noi folosim prezervativ si acum , cand a vrut sa se ridice sa il arunce , in locul unde era prezervativul , pe piele , a observat o pata alba.M-am speriat si lam pus sa il verifice dak este sau nu este spart si totul era ok cu prezervativul.Eu mam gandit k ar putea fi de la me pata aia care se acumulase pe prezervativ in timpul actului sexual si dupa se se fi prelins de pe prezervativ pe pielea lui.
nu as fi fost asa stresata dak nu era el stresat..
va rog un raspuns/o parere..e totul ok?e asa cum am spus eu?sau e altcv?
va rog un ajutor!!!

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#36 2010-03-23 23:51:43

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

E de la tine sigur. smile

Daca inelul prezervativului inca era strans la baza penisului, e de la tine.

Eu am lasat destul de multe urme cand am stat deasupra lol

#37 2010-03-28 10:44:38

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

stiu k e in afara subiectului dar nu mai deschid o alta tema
am observat k la baza capului penisului ,iubi meu, are niste puncte mici albe...ce pot fi ?
ar putea fi puncte de grasime sau e cv mai grav?
pls un rasp:*

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#38 2010-03-28 11:15:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu,nu sunt puncte de grasime. Hmm...ai avut vreodata curiozitatea sa-ti studiezi putin partea de jos? Si noi avem puncte albe,ceva mai mari decat le au ei. Sunt,cred eu,niste glande. Cele care secreta substanta aceea alba,cu consistenta mai branzoasa,urat mirositoare,cand evitam dusul ceva mai mult timp.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-03-28 11:15:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.