|
Nu esti logat.
Probleme cu prezervativul-2#20 2010-02-16 19:03:40
Re: probleme cu prezervativuldaca ai luat postinor...stai linistita... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2010-02-16 19:10:32Re: probleme cu prezervativulpai postinorul poate opri asa repede spermatozoizii sa fecundeze chiar daca l-am luat dupa 20 de minute?sunt foarte agitata si pana vine stopul mai e mult..abea suntem in 16 ce fac pana pe 28 sau cand o veni:(?off..multumesc de raspuns..mai astept niste raspunsuri daca se poate..sa am mai multe pareri..va multumesc Ultima oara a fost editat de NeBuNiKa (2010-02-16 19:12:22) "Just Breathe" Offline #22 2010-02-16 19:18:08
Re: probleme cu prezervativulpostinor are efect daca il iei in 72 de ore...iar daca tu l-ai luat dupa 20 de minute e chiar ffff bine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #23 2010-02-16 19:19:54
Re: probleme cu prezervativul
Ai intrebat daca exista o sansa, eu ti-am raspuns ca exista totusi o sansa. Esti intr-o perioada cam fertila, dar daca ai luat postinorul, intr-adevar nu ai de ce sa iti faci griji. E un eveniment neplacut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti traiesti urmatoarele 2 saptamani in stres si sa fii panicata. Te poti astepta la niste sangerari minime pana sa iti vina ciclul si la mici dereglari ale datei la care ar trebui sa iti vina, fie in plus, fie in minus. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-16 19:22:43) Offline #24 2010-02-16 19:54:50Re: probleme cu prezervativuleu zic ca s-a rupt de prima oara cand l-am bagat pentru ca eu am simtit ca o pocnitura..l-a scos..l-a pipait si nu parea rupt(mentionez ca era intuneric si nu vedeam nimic) si pe urma am continuat asa..acum nu stiu ce sa zic..eu sper sa isi faca efectul si sa nu ma trezesc cu vreo "surpriza"..trebuia sa ne oprim de cand mi-am dat seama..dar am fost fraiera..si acum regret..of..aa si inca o intrebare..am o scurgere albicioasa si ca o mucozitate intr'o cantitate destul de mare dupa parerea mea..ce poate fi? "Just Breathe" Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-16 20:04:00
nu trebuie sa gandesti asa, nu ai fost fraiera si nu e bine sa ai regrete. ce a fost, a fost si o sa fie ok. Offline #26 2010-02-16 20:09:32Re: probleme cu prezervativulaha..mersi de raspunsuri..o sa imi fac o programare dupa ce imi vine si imi trece stopul..deci sa inteleg ca ar fi bine sa ma calmez ca daca am luat postinor nu voi ramane insarcinata..multumesc "Just Breathe" Offline #27 2010-02-16 23:24:10Re: probleme cu prezervativulfetelee..o problema..eu sunt cam racita..si am luat un coldrex max grip pastila dupa ce am luat prima pastiluta de postinor..e vreo problema?isi mai face efect postinorul?off iar incep sa ma agit:((astept raspunsuri..multumesc "Just Breathe" Offline #28 2010-02-16 23:26:47
Re: probleme cu prezervativulnu interactioneaza "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #29 2010-02-17 21:24:13
Re: probleme cu prezervativulam si eu o intrebare, desi probabil s-a vorbit despre asta in commenturile anterioare , dar vreau sa fiu sigur. am facut sex cu prietena mea, si la sfarsit (ejaculasem deja) cand am retras penisul am uitat sa tin de prezervativ, astfel ca mi-a iesit penisul din el,dar inelul prezervativului era vreo 5-6 cm in afara. Deci din continut nu s-a scurs nimic in vagin. Insa cand a iesit penisul din prezervativ, au picat vreo 3 picaturi de sperma pe jos. Sper ca nu au atins si vaginul. In cazul asta e vreun risc de sarcina (in cazul in care a picat vreun strop la intrarea in vagin) ? Astept raspunsurile voastre pls! Offline #30 2010-02-17 22:53:24
Re: probleme cu prezervativuldaca zici ca nu a ramas prezervativul cu totul in vagin ma gandesc ca nu prea avea cum sa curga in apropierea lui cand tu te-ai retras! spune-i totusi prietenei tale sa-si calculeze perioada fertila! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #31 2010-02-17 23:36:47
Re: probleme cu prezervativulNU e absolut nici un risc...daca lucrurile s-au int asa cum zici tu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2010-02-18 19:42:29
Re: probleme cu prezervativulOk multumesc mult de raspunsuri! Offline #33 2010-02-18 22:16:01
Re: probleme cu prezervativulcu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #34 2010-02-19 01:05:30
Spunei prietenului sa isi gaseasca un prezervativ pe masura!Treaba cu iesitu nu se intampla decat daca balonul e prea larg ceea ce nu e deloc bine-nici la chestia cu iesitul nici pentru placerea voastra. TU ti-ai da viata pentru ea?Eu da!Ca merita! Offline #35 2010-03-23 21:02:55
Re: probleme cu prezervativulbuna ...iar eu ...si iar putin speriata... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #36 2010-03-23 23:51:43
Re: probleme cu prezervativulE de la tine sigur. Offline #37 2010-03-28 10:44:38
Re: probleme cu prezervativulstiu k e in afara subiectului dar nu mai deschid o alta tema Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #38 2010-03-28 11:15:02
Re: probleme cu prezervativulNu,nu sunt puncte de grasime. Hmm...ai avut vreodata curiozitatea sa-ti studiezi putin partea de jos? Si noi avem puncte albe,ceva mai mari decat le au ei. Sunt,cred eu,niste glande. Cele care secreta substanta aceea alba,cu consistenta mai branzoasa,urat mirositoare,cand evitam dusul ceva mai mult timp. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-03-28 11:15:38) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|