|
Nu esti logat.
Examen secretie vaginala#1 2010-02-03 20:00:45
Examen secretie vaginalaBuna! mi-am facut un examen de secrete vaginala pe care inca nu l-am prezentat medicului, pentru ca dureaza foarte mult pana obtin o programare. de aceea, sper sa ma ajutati sa descifrez cat de cat rezultatul, pana la intalnirea cu ginecologul...pe analizele mele scrie asa: flora microbiana tip 3, cu bacili gram negativi, rare PMN, relativ frecvente filamente miceliene. mentionez ca am facut si un lung tratament cu metronidazol oral si ovule, macmiror si fleminella vagi c, in urma unei infectii cu gardnerella. multumesc anticipat pentru ajutor! Offline #2 2010-02-05 17:00:48
Re: Examen secretie vaginalainfectia cu gardnerella e inca acolo si impreuna cu ea si o candidoza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-02-15 21:10:19
Re: Examen secretie vaginalaMultumesc pentru raspuns. sunt total descumpanita...tratamentul a durat vreo luna, am luat 3 feluri de ovule...ce pot sa mai fac ca sa treaca infectia? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|