homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17-12

#210 2010-02-05 12:20:05

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17

Andre te pup. Doatorita mi-a dat arefam doar 14 zile si dupa poate nu mai tre sa iau...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#211 2010-02-05 12:21:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alina, poate nu e suficienta cantitatea de utrogestan pe care o iei. vorbeste cu medicul tau.

printesica, bine ca a trecut.... te asteptam cu test pozitiv cat mai repede dupa perioada de refacere kram

almi, eu inclin sa cred ca nu ai ovulat... poate se intampla, dat fiind ca aveai egg si OPK + , daca nu luai duphastonul. asa, cred ca duphastonul este responsabil de mica crestere de temperatura, nu ovulatia.
scuza-ma ca mi-am spus parerea fara sa mi-o ceri, ma abtin de cateva zile si n-am mai putut  bang

#212 2010-02-05 12:24:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

smile garga... pai ce sa mai cred... zilele trecute mi-ai zis ca nu imi este influentata ovulatia de duphaston... acum ceva vreme mi-ai zis ca este... azi iar zici k mi-o influenteaza? rotfl2
eu cred ca am ovulat smile

puss nu-i bai k iti zici parerea kram

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#213 2010-02-05 12:27:55

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

multumesc garga  par

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#214 2010-02-05 12:37:44

gargarita
Moderator

Almi Ingerash a scris:

smile garga... pai ce sa mai cred... zilele trecute mi-ai zis ca nu imi este influentata ovulatia de duphaston... acum ceva vreme mi-ai zis ca este... azi iar zici k mi-o influenteaza? rotfl2
eu cred ca am ovulat smile

puss nu-i bai k iti zici parerea kram

va  pe cuvant ca nu mi-am schimbat parerea referitor la suplimentele cu progesteron. nu cumva ti-am zis ca testele de ovulatie nu sunt influentate de duphaston? nu e acelasi lucru...

Publicitate

loading...

#215 2010-02-05 12:42:02

Almi Ingerash
Addicted member

pai da mai garga... daca nu sunt influentate de duphaston, de ce au iesit pozitive? tu ai zis k nu am ovulat putin mai sus, nu? atunci daca testele de ovulatie nu sunt influentate de duphaston si au iesit pozitive, apoi am avut test negativ, ce rezulta? ca nu am ovulat?? k nu mai inteleg nimic dumbom explica-mi te rog si mie k poate ma luminez...  bang  bang

nu vreau sa te superi pe mine dar eu asta inteleg.. sad

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-05 12:49:35)

#216 2010-02-05 12:51:18

gargarita
Moderator

almi, un test de ovulatie pozitiv nu reprezinta garantia faptului ca vei ovula. el se pozitiveaza ca urmare a cresterii nivelului de LH, hormon care produce ruptura folicului si permite eliberarea ovulului. numai ca uneori, desi are loc cresterea de LH ( test de ovulatie pozitiv), ovulatia nu se produce...

#217 2010-02-05 12:51:55

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Printe, imi pare tare rau...dar poate pana la urma tot raul spre bine...O sa ai si tu bb, ai sa vezi...Sa faci analizele si apoi tratezi ce e si vine el si bebele...puss
Eu i-as lua cadou o iconita de argint...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#218 2010-02-05 12:54:35

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

imi place ideea ta buck pt cadou, oare de unde as putea sa cumpar? la mitropolie gasesc?

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#219 2010-02-05 12:58:29

Almi Ingerash
Addicted member

aha.. am inteles garga... ms pt iluminare puss si scuze daca am parut putin rea... cesafac
da` eu tot cred ca am ovulat rotfl2 vreau eu sa fiu optimista big_smile big_smile big_smile

printesica, poti gasi iconite de argint si la carrefour... noi la carrefour constanta avem magazin cu multe chestii din argint, si au si iconite de toate marimile smile chiar idee super puss

#220 2010-02-05 12:59:54

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Nu stiu, Printe, ca sunt din Cta...gasesti la magazinele cu argint...una mai micuta e in jur de cateva sute de mii...si sunt fff cool de cadou...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#221 2010-02-05 13:01:14

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele

printesica , suntem alaturi de tine, capul sus ca o sa fie bine in final, si eu am patit ceva asemanator numai ca eu am eliminat-o singura nu a fost nevoie de chiuretaj, dupa 4 luni am ramas iara si uite-ma acum la aproape 18 sapt pe care le fac maine....asa ca , cineva acolo sus te iubeste si pe tine si iti va trimite pruncul mult dorit.

O iconita de argint e un cadou frumos, la fel si o caseta de bihuterii tot asa cu o insertie de argint, sunt lucuri mai scumpe ,dar de valoare.

9 ani de copilarie ....

#222 2010-02-05 13:01:25

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaaa  wave

Am intrat doar sa va salut si sa va imbratisez si sa va pup muuult de tot. Am si citit din urma  visslar ....
Priga, acum ma intelegi si pe mine cand nu am mai facut nimic in ziua ovulatiei cu toate ca stiam clar ca in ziua aia ovulez. Pur si simplu nu ne-a mai venit si decat asa, mai bine nu... M-am saturat sa fugaresc eu ovulatie, sa ma mai prinda si ea pe mine  lol Felicitari pentru un super out de Z16  majoreta  majoreta  majoreta , si sa fie si cu ochisori daca tot s-a hotarat sa vina in timp regulamentar  goodluck 

Almi, ma bag si eu in discutie ca musca in lapte si nu vreau sa intrepretezi gresit dar nou pur si simplu ne dam cu parerea (chi ca nu ne-o cere nimeni big_smile ). Luna trecuta ai avut si atunci OPK-uri pozitive si sigur nu ai avut ovulatie (temperatura spune asta). E 100% imposibil(recunosti replica ,daaa?) sa fi ovulat atunci pentru ca o secretie de progesteron duce la cresterea temperaturii, ceea ce tu nu ai avut... Luna asta tind sa-i dau dreptate Gargaritei noastre, dar de data asta nu mai sunt 100% ci doar 90% pentru ca ai o oarecare crestere...dar nu foarte evidenta, dar este...Opk -ul poate fi pozitiv (adica cresterea LHului poate fi la limita detectabila de test dar outul nu a musai sa se desprinda de ovar (na,  c-am zis bine de data asta) De ce nu incerci tu o monitorizare in cazul in care nu este deja borto  tummenupp
Ai vazut, intrase mai devreme Alina_O2006careia i s-a prescris progesteron dupa ovulatia confirmata prin monitorizare si pentru a putea sustine o eventuala sarcina (de fapt asta e rolul lui). Asa mi se pare corect sa-ti fi dat si tie, dar daca dr. s-a gandit ca toata lumea ovuleaza in Z14, atunci e normal sa-ti fi dat schema asta.... Uite-te si la Nera, dr. i-a prescris progesteron dupa ovulatie. De nu incerci sa iei duphastonul dupa ce ai opk+ si o crestere mica de temp. Eu cred ca va fi muult mai bine asa. Repet, e doar o umila parere, nu un sfat sau altceva. Te pup si sa stii ca-ti spun aste deoarece chiar imi pasa de tine si vreau sa fie bine si sa vina BBle repede

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-02-05 13:16:01)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#223 2010-02-05 13:02:22

gargarita
Moderator

n-ai dc sa-ti ceri scuze  puss  si eu sper sa fi ovulat desi  nu vad asta in graficul tau, dar posibil sa ma insel  smile

#224 2010-02-05 13:04:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Printe, e buna ideea cu icoana de argint, sigur ii va placea si e o amintire frumoasa.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#225 2010-02-05 13:05:50

cocof
Insomniac member

Printe, acum am vazut grater .... Sa dea DD sa te refaci repede, ca de ramas din nou, sigur se va intampla imediat dupa ce te reapuci de BB  goodluck
Dana, se contureaza frumos graficul tau  goodluck  goodluck  goodluck hmmm, imi place....

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-02-05 13:08:14)

#226 2010-02-05 13:08:27

gargarita
Moderator

adinuta, 18 sapt a facut mogaldeata ta  ...  ma mir pt a suta oara ce trece timpul  lol  pupici  puss  kram

coco  puss

sunt asa nerabdatoare sa-mi vina ciclonul... uoffff...

#227 2010-02-05 13:12:26

cocof
Insomniac member

Garga, si dupa ce iti vine ciclonul, luna viitoare esti "pe cai"??? Eu zic ca este momentul sa ramai si tu  gravida , GATAAAA!!!

#228 2010-02-05 13:17:23

Almi Ingerash
Addicted member

kram cocofanule si eu nu le iau ca si pareri, ci ca sfaturi... garga` kram si e valabil si pt tine...

ma gandesc ca daca la graficul asta e vb de 90% siguranta, poate la graficul urmator (daca nu sunt borto`) o sa scada siguranta ca nu am ovulat...

nu m-as simti dezamagita daca nu as fi gravi` pentru ca sunt in a doua luna de incercari si ma gandesc ca pe de o parte este mai bine, avand in vedere faptul ca am luat atata timp ac... ma tem de foarte multe in perioada asta... povestile cu sarcinile oprite din evolutie (aici ma gandesc serios k poate ar fi fost nevoie de o perioada de pauza intre ac si bebe ca sa nu fi existat problemele) si alte probleme cu kestii ce ies la analize m-au cam pus serios pe ganduri...
am mai zis si ma repet: nu tin neaparat sa raman luna asta, dar exista o speranta, asa cum e la fiecare fata de aici... astept sa vina monstrii.. daca vin bine, daca nu (si se termina cu test +) o sa fiu cea mai fericita... in oricare din situatii voi merge la analize...
dupa analizele de luna viitoare (daca nu sunt gravida ) las sa treaca si ciclul respectiv tot cu acest gen de tratament si daca nu raman nici atunci in a patra luna voi vedea ce o sa fac.. cu siguranta voi lua masuri (mers la doctor, monitorizat...nush... ceva voi face)..

nu ma supar pe niciuna dintre voi... am intrat aici pentru ca vreau sa invat, si am invatat destul de multe lucruri zic eu... si am ajuns sa tin la fiecare dintre voi...
cocofanu` cel putin e febletea mea pe forum, urmata de gargarita.. deci pe voi KIAR nu am cum sa ma supar kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.