homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17-17

#305 2010-02-05 17:05:30

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17

Alina puss
Georgy puss Cum te mai simti?Mai ai sangerare?
Printe, e f bine daca nu sangerezi tare...teoretic tre sa vina putin, dar sa treaca intr-o zi sau doua...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#306 2010-02-05 17:05:51

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

fetelor big_smile ce dooor mi-a fost de voi ...

eu am facut o pauza cu forumul, nu am mai intrat de cand am auzit de sarcini oprite din evoluite, pentru ca imi faceau mult prea rau astfel de vesti ... si o luam eu razna. acum cand am zis ca ma reapuc de forum, nu mai am voie la serv sa stau pe net sad deci slabe sanse sa va mai citesc ... o sa mai intru sa va mai scriu ce fac, oricum pe mess putem sa ne auzim mai repede decat pe forum.
am fost ieri in sfarsit pentru confirmarea sarciii ... ESTE ACOLO big_smile big_smile sarcina este putin mai micuta decat in mod normal, DAR pentru ca am avut ovulatia mai tarzie. in mod normal trebuia sa am 6 saptamani si sarcina este de 5 sapt si putin. mi-a facut eco transvaginala si am vazut "fasolica" rotfl2 rotfl2 mi-a zambit si mi-a facut cu ochiul rotfl2 a depistat chiar si activitate cardiaca hjarta mi-a zis sa continui cu acifolul pana pe la sf lu martie si sa iau centrum materna pana la sf sarcinii.

azi dimineata am fost sa imi fac analizele, si astept rasp in doua sapt. la clamydia sunt doua tiputi de analize si nu a putut decat IGG sa mi-l faca ... o sa intreb la medicul de fam ce e de facut. in rest am facut tot tot big_smile

sper sa revin cat de curand cu vesti bune, va pup si va multumesc ca v-ati gandit si la prostuta de mine puss puss puss

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#307 2010-02-05 17:12:38

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

vai, e o stire acum la protv...o femeie a vrut sa-si provoace singura avortul si a baut o sticla de otet...
doamne....unele raman asa usor si fara nici o remuscare renunta la el..mai recurg si la leacuri babesti...ma ingrozesc

cred ca mi-a ajuns pe azi cate am vazut...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#308 2010-02-05 17:13:16

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Sandrutz!!!!!!! ma ce dor ne-a fost de tine! merg sa vad ce ai scris puss  puss ce bine ca esti bine!!!si ca si fasolica e bine!!un pup mare de la mine!!! puss  puss  happydance
buck de fiecare data cand scrii un post  stau si ma uit iar 2 minute la poza ta!adica al lui eric hjarta

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-05 17:18:14)

#309 2010-02-05 17:18:08

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

bucklu puss merci de intrebare.mai am  o sangerare rozalie,prea putina. in rest ma simt bine, dar nu pot sta prea mul in picioare, ca incepe sa-mi fie rau. offtopic ma tine sotul meu numai in pat.el spala vase, face curatenie, gateste...etc.toate lucrurile acestea pentru el sunt o noutate. in 11 ani nu a spalat o ceasca sau sa bage aspiratorul..ma surprins, dar isi doreste enorm de mult un copil si se gandeste ca daca as depune eu efort sau as raci numai putem face fertizare in martie...ne iubeam si inainte de operatie...dar acum totul s-a schimbat...o poveste frumoasa...

sandrutz  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#310 2010-02-05 17:19:39

bucklucica
Hero member

Sandrutz, sa-ti traiasca fasolica si sa se faca ditamai vrejul...rotfl2 Sa ai sarcina usoara!
Bravo, Georgy, ma bucur ca esti mai bine!Si profita de sot si lasa-l sa invete sa te ajute ca vei avea nevoie cu bebe...
Danaaaa...esti lost, indragostita pana la urechi, vad io...rotfl2

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2010-02-05 17:21:35)

Eric 3 ani si 7 luni

#311 2010-02-05 17:21:10

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

printe,o sa mai sangerezi 2-3 zile pt k e normal..nu trebuie sa fie abundenta .in felul asta se curata uterul.e bine k iei si un antibiotic...cateva zile vei mai avea pete din ce in ce mai rozalii si apoi deloc..asa trebuie..iar burta nu are voie sa te doara.acuma vezi si tu noiste crampe acolo e normal.dar durere sau intepaturi sau febra frisoane sunt semn k e in neregula
la tine nu are de ce.sa te faci bine repede puss

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#312 2010-02-05 17:39:28

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

mai, da ce cu pass? la cat era ea de vorbareata....
coco, si tu pe unde umbli?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-05 17:40:36)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#313 2010-02-05 17:41:32

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

printe     puss si :

sandutz ma bucur ca esti bine si ca bebe este acolo unde trebuie ,sarcina usoara incontinuare

georgi incete incet o sa treaca ea sangerarea

restul fetelo va pup pe toate si merg sa citesc ce ati mai scris

eu am fost la dr de fam. de ma luat in evidenta si mia dat sa fac analizele pt primu trimestru

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#314 2010-02-05 17:52:57

bucklucica
Hero member

Bravo Fany puss
Passsuuullleeeeeeeeeeeeeeeee.......fufuleanoooooooooooooooooo...lipsesti la apel...rotfl2

Eric 3 ani si 7 luni

#315 2010-02-05 17:56:00

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

hopsieu  salut gagici

Am avut numai intalniri pana acum + lucru la greu => timp ioc de forum  grater  si acum trebuie sa plec sa o iau pe fii-mea de la gradi... va pup mult de tot  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#316 2010-02-05 18:00:26

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

bucklucica a scris:

Bravo Fany puss
Passsuuullleeeeeeeeeeeeeeeee.......fufuleanoooooooooooooooooo...lipsesti la apel...rotfl2

passucu cam de multttttttttt lipseste la apel punish  rotfl2  rotfl2

na va las si eu fetele!!va pup! sa aveti o seara buna!! puss  puss

#317 2010-02-05 18:10:40

bucklucica
Hero member

Pup Dana puss de la Eric
Cocof puss

Eric 3 ani si 7 luni

#318 2010-02-05 18:30:22

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

o sa va relatez o poveste  trista
         offtopic anul 2008. luna mai. prima zi din luna de instilatii. imi era teama. auzisem ca este dureroasa procedura .(SP. Elias). eram mai multe fete asteptam sa ni se faca instilatii. am cunoscut o tipa care era din Ploiest.,  prietenoasa , comunicativa. ne-am schimbat numerele de telefoana , ca sa tinem legatura ( amandoua fiind din ploiesti). din acea zi am vorbit la telefon in fiecare zi. am terminat amandoua cele 3 luni de instilatii( 3 dimineti la rand mergeam la Bucuresti la spital , procedura dura aproape 10 minute., apoi mergeam in salon si stateam cu picioarele ridicate pe perete 30 de minute. dupa cele 3 zile de instilatii obligatoriu la pat 9 zile...nu va mai povestesc ce dureri aveam...pe fiecare luna 9 zile la pat ,dupa cele 3 zile de instilatii) lunile au trecut , tipa mergea in continuare la medic-control ,spunandu-i-se de catre medic ca va trebuii sa faca instilatii 3, 4 ani ca sa i se desfunde trompele , daca doreste intra-devar copil( doctorita nu era de acord cu HSG sau cu laparoscopia, decat dupa cativa ani de istilatii)....tipa pe care am cunoscut-o la Elias , tot spera de la o luna la alta ca va ramane insarcinata...dar nimic nu se intampla..( toate analizele, spermograma ii erau bune)..pana intr-o zi cand s-a hotarat sa consulte si alt medic ginecolog...Primul diagnostic chist endometriozic pe ovarul stang 8 cm...trebuia operat...a mers la alt medic acelasi diagnostic ..a mai cerut parerea altui medic acelasi diagnostic..(daca nu se opera nu putea avea copiii, instilatiile ii faceau rau, bine in nici un caz)...ii era teama, frica, cu moralul era la pamant...pierduse 2 ani prin medici si nimeni nu ii spusese de existenta acestui chist...tipei fiindu-i draga de aceasta doctorita de la elias ( cu instilatiile) si avand incredere in doctorita , a mers la dansa cu toate ecografiile care aratau chistul , a rugat-o sa o opereze dansa (aici a gresit foarte mult...ca si ea ca medic ginecolog putea vedea chistul cand ii facea eco transvaginal)....doctora foarte amabila dar putin socata de existenta chistului (spunandu-i doctora tipei ca ea regreta dar in aproape 2 ani ea nu a vazut nimic ca ar avea ia la ovare) a acceptat sa o opereze clasic, sa-i scoata chistul (operatie laparoscopic nu stia sa faca aceasta doctora)...operatia a durat 2 ore si jumatate...dupa operatie i s-a spus ca totul a decurs bine si ca acel chist pe ovar nu mai exista  si ca nu o sa-i mai vina ciclul deoarece 100% va ramane insarcinata.....cu foaia de iesire din spital a plecat acasa, bucuroasa de ce i se spuse -se....dar ...ciclul a venit...a venit si a doua luna...trista , suparata...s-a hotarat sa mearga la alt medic cu toate analizele si cu iesirea din spital....SOC...chistul era acolo...medicul i-a spus ca trebuie operat , sa o deschida sa vada ce este acolo si ce i s-a facut in timpul operatiei de catre acea doctorita....alta operatie, acum urma sa o opereze laparoscopic....ieri s-a operat...operatia a durat 30 minute...i s-a spus de catre medicul care a operat-o , ca nu i s-a facut absolut nimic la operatia clasica cu o luna in urma...a fost deschisa degeaba...acum este acasa, se simte rau ( ca dupa operatie) ..urmeaza 3 luni de menopauaza (o sa i se faca , nu stiu ce injectie ca sa nu ii mai vina ciclul)si apoi poate ramane insarcinata pe cale normala....sa-i ajute dumnezeu ei si noua tuturora sa avem copilul nostru.

va cer scuze ,ca am ocupat spatiu asa mult dar am vrut sa stiti si voi de  existenta unei intamplari din Romania

revin....acum trebuie sa plec.

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-05 18:31:43)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#319 2010-02-05 18:38:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

salut fete  wave  , nici eu nu am avut timp sa intru pe net , am avut o zi grea la munca ...ce faceti ? ma duc sa va citesc din urma

georgeta , trista povestea ta , am citit-o, imi pare rau pt ce i s-a intamplat fetei  , din cate stiu eu , instilatiile nu sunt vazute bine de multi doctori ...sa ii dea dumnezeu un bebic sanatos si gras  goodluck

??????????????????? suntem deja in casuta noua si la pagina 11 ??? wow  wow  wow  wow  wow  wow , stati si cu mineeeee shopping  shopping  shopping  shopping  shopping  shopping

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-05 18:43:29)

#320 2010-02-05 18:47:27

bucklucica
Hero member

Trista poveste, Georgy...Si eu am avut chist de 9/6 cm, cat o portocala, pe ovarul drept, am scapat de el fara operatie, minune de la Dumnezeu...s-a spart si s-a resorbit...chiar de Izvorul Tamaduirii...

Eric 3 ani si 7 luni

#321 2010-02-05 19:33:00

prigatel
Hero member

fetelor, e normal sa mai ai secretie watery dupa ovulatie? acum pe dupa-amiaza a aparut, dar nu e la fel de abundenta ca zilele trecute. sa nu fi ovulat inca? desi testele si temp confirma.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-05 19:49:38)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#322 2010-02-05 20:10:17

prigatel
Hero member

hopsieu nu mai e nimeni?
bine fetele. ies si eu. ne auzim saptamana viitoare. in weekend nu prea o sa am timp.
dana abia astept sa iti vad temp de duminica.

noapte buna! puss

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-05 20:15:43)

#323 2010-02-05 20:16:08

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

fetelor am aterizat si eu , ce vorbarete sunteti  :disperat:

printe :*:*

almi ti-au iesit cartofii ??? mie imi plac ca ies asa crocanti  :drool:

va pup pe toate
merg sa mai fac una alta prin casa :D

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.