homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17-37

#685 2010-02-07 13:31:21

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17

Andreed a scris:

Myre  kram stai cu noi sa iti mai treaca.

Fany, ma simt bine, nu am mai simtit nici o intepatura. Am simtit-o pe Maria dimineata si cand am fost la Biserica, azi s-a zbenguit putin smile

ai vazut.... era si ea saracutza obosita de la atatea analize si ecografii... s-a odihnit si ea mititica putin ca vrea sa creasca mare kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#686 2010-02-07 13:37:12

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Andreea azi Maria e activa  happydance  pt ca s-a odihnit ieri

#687 2010-02-07 13:41:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ziua buna fetele mele dragi  par

dana, m-ai emotionat cu povestioara   hjarta  hjarta  hjarta

madutu, felicitari pentru examen si bafta loa doctor  puss

blue, sper ca faci un test pe la 10DPO, da? big_smile

va pupic pe toate  par

#688 2010-02-07 13:42:15

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Da, si mami s-a speriat de numa numa chicot
Ma cam dor dintii, cred ca papa mult din calciu, azi mi-am pregatit o masa de branzeturi
garga, pupici de la noi  gravida

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-02-07 13:43:27)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#689 2010-02-07 13:44:45

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

buna fetele

smart, abia astept sa vad daca am avut dreptate, dar eu presimt ca e cuculetz.

Dana, ti-am spus ca nu rezisti. Off, iar m-a bufnit plansu'...

Pe restul va pup.

Eu am fost azi si am luat iconita de argint pt doctorita. Sper sa ii placa.
Azi am sangerat un pic mai mult, sper sa fie bine. Nu e chiar sange, e rosiatica-maronie. Cred totusi ca a fost si de la efort ca am umblat oleaca azi.

Asta noapte iar am avut cosmaruri. Visez ca fac chiuretaj incontinuu, tb sa ajung la preot pt molifta neaparat, dar sa termine sangerarea ca pana at nu am voie. M-am trezit chiar si tipand si cu ochii in lacrimi la o bucata de noapte.

saptamana viitoare plec la munte. firma organizeaza o excursie pt toti angajatii. Cum nu am costum de schi(desi nu stiu sa schiez si nici nu cred ca am sa experimentez, dar cu sania tot ma dau...) am fost sa-mi caut unul, dar cand am vazut ce preturi au, iar cum noi nu mergem des si nu as mai fi avut la ce sa-l folosesc, mi-am luat un training de fas, dintr-ala impermeabil, si o sa mai iau o pereche de pantaloni pe dedesupt...si gata m-am rezolvat. Abia astept sa plec, poate ma ajuta sa mai uit, ca statul asta in casa nu ma ajuta deloc. Ma apuca tot timpul plansu, cand vad la tv un bebel, ma apuca plansu, cand vad o stire despre vreo gravida, iar ma apuca plansu. Trebuie sa ies din starea asta neaparat, ca altfel cred ca nu scap nici de cosmaruri. Abia astept sa pot sa ma duc si la servici...

LE, nera si blue....am o mare presimtire in ceea ce va priveste pe voi doua
Si inca un LE...nici manu nu e departe, ai lucrat oleaca luna asta, nu te-ai jucat....

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-02-07 13:48:05)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#690 2010-02-07 13:45:05

nerama
Insomniac member

garga puss puss puss kram
au inceput sa mi se umfle sanii chicot incep sa ma doara tot mai tare rotfl2

printe puss kram

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-02-07 13:47:05)

#691 2010-02-07 13:46:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Am revenit.....a facut mama carnita la cuptor, nu prea mi-a suras mie ideea dar am zis sa mananc si bineinteles ca am varsat. Dupa m-am dus la bucatarie si am inceput sa pap altceva ca doar trebuia lol

Dana, ce frumos ti-ai anuntat sotul, sa aveti multe sanatate kram

Cred ca ma duc sa dorm putin  sover ca azi noapte nu prea am reusit....m-au durut rau picioarele, de vreo 3 nopti cam asa sunt.

Va pup pe toate  par  par  par

#692 2010-02-07 13:50:16

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

buna mornincoffee

Nera  puss puss eu iti doresc o sarcina usoara si un bebe grasan. bebe ...simtomele pe care le ai certifica ca ai bebe...nu te mai streza referitor la ''tatisoare'' chicot  pe unele le dor, pe unele nu

Dana puss  iti doresc o sarcina cat mai usoara

Madutu  puss drum bun si sa primesti numai vesti bune de la doctor

Andreed  puss Mariei i-ai transmis toate starile tale de tristete...era obosita, a dormit si ea mai profund....ai avut o perioada grea , bine ca a trecut si ca sunte-ti bine puss  puss

va  puss  puss  puss pe toate mamicile si viitoare mamici

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#693 2010-02-07 13:53:09

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Raluk_ a scris:

felicitari danuta scumpa pusspusspusspusspusspusspusspuss
sa aveti un bebe sanatos,frumos si la punga gros lol

multumesc din inima raluk puss

Lavi sincer va doresc la toate sa aveti parte de o sarcina usoara cum imi doresc si mie....vad ca de inceput a inceput bine chicot poate seaman si eu pe cumnatele mele si n-o sa am nici o durere pe tot parcursul celor 9 luni al9leacer  eu sincer asta imi doresc mie si asta va doresc si voua si bineinteles bebei sanatosi!! hjarta

Mai fetele eu sincer luna asta nu m-am prea stresat...ne-am iubit si atat...chiar ziceam ca is curioasa cand merg la dr. ce medicamente o sa-mi dea ca sa raman...si uite ca s-a speriat bebe si a aparut de buna voie hjarta tzuca-l mama pe bebe rodnar  bebe

Printe!!te imbratisez cu drag! puss sa ai un timp fain la munte!!si ma rog ca sa nu mai ai vise urate puss

Bluenu te recunosc dumbom  ce tot analizezi atata dc ai simptome sau nu sau bla bla dumbom stai linistita ca nu trebe neaparat sa ai simptome ca sa ai bebe inautru bebe  chicot hai ma ca ti-am zis ca am trimis barza...fi numai pe faza big_smile  Nera si pentru tine e valabil! Deci fetele haideti cu mine: "husaaaaaaaaaaaa" gandire pozitiva!!fara stres husaaaaaaaaaaaaa chicot

#694 2010-02-07 13:54:33

Andreed
Addicted member
Site

Nera, iti doresc sa ti se umfle si sa te doara si iti mai doresc si niste temperaturi ridicate goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Ruxy, eu nu am mancat carne toata sarcina, nu pot si cu asta basta. Dr a zis sa imi iau proteine din altceva, sa pap alune, migdale, oua...

Georgeta, asa este, saraca a simtit foarte multe si acm tot ce vreau este sa ne linistim si sa ne putem bucura. E important intr-adevar sa ii simtit miscarile, dar eu m-am si panicat prea repede. Am zis ca nu mai citesc pe net tot felul de prostii ca asa ma alimentez negativ.

Dana, ma bucur enorm pentru tine! Cand te duci la dr?

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-02-07 13:56:24)

#695 2010-02-07 13:55:47

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Da, nici mie nu-mi place, am mai gustat din cand in cand dar tot nu intra...

#696 2010-02-07 13:59:48

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Dana f frumos i-ai dat sotului tau vestea cea mare.

Andreea vezi ca acu te-ai mai linistit. ieri a fost o zi mai de relaxare pt Maria. azi e mai activa.

Ruxxy nici eu nu am mancat carne la inceput, adar acu am momente can dpot manca, dar si momente cand nu pot sa o vad in fata ochilor

am fost la shoping cu o prietena, acu am venit. mi-am luat un sutien de alaptat, mi-am mai luat doua perechi de chiloti extralarge, o bustiera. si prietena mea a vrut neaparat sa ii ia ceva fetitei mele. si i-a luat niste sosetele cu antiderapaj pe talpa, si 3 perechi de pantalonei cu capute. sunt f faini.

acu cred ca o sa ma bag putin in pat

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-07 14:00:12)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#697 2010-02-07 14:03:25

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetelor revin ..........suntem inzapeziti si nici la ploesti nu se poate ajunge asa ca amanam plecarea poate marti sa plecam sa merg miercuri la dr
GARGARITA spune-mi si mie te rog daca stii la cate zile dupa ciclu se poate recolta hpv si biopsia ca la mine abia a trecut
azi stau cu voi fetelor

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#698 2010-02-07 14:05:45

Andreed
Addicted member
Site

Alina, da, azi chiar a fost activa. Si eu astept sa merg din nou la shopping smile

#699 2010-02-07 14:06:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nerama a scris:

garga puss puss puss kram
au inceput sa mi se umfle sanii chicot incep sa ma doara tot mai tare rotfl2

applause  dar daca o sa te doara prea tare sa nu te aud ca te plangi, da?  lol   kram

printe  kram

#700 2010-02-07 14:08:30

nerama
Insomniac member

georgy iubita puss itimultumesc din suflet, estio scumpa ca de obicei kram
tu cum esti?

garga
puss promit  chicot deja incep sa ma doara destul de tare  happy  happy ai zice ca-s nebuna dar ma bucur ca ma dor rotfl2

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-02-07 14:09:57)

#701 2010-02-07 14:10:53

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Asa zici, garga, sa fac test asa devreme? Eu ma gandeam serios sa-l fac pe 13 DPO, desiiii, mi-am mai luat un test din ala de duzina, in caz ca nu rezist tentatiei  smile

Asa am patit si eu cu sanii, nerama, se pare ca-si revin big_smile Deja l-am pus pe sotior sa mi-i maseze..

Danutza, eu astept barza, sper doar sa nu se piarda pe drum... Chiar asa, la medic cand ajungi? Te-ai gandit cand anunti viitorii bunici? Si la munca?  hmm

Printesica, sa te ajute Domnul sa treci repede peste faza de recuperare, si sa te poti apuca de bebe cat mai curand...

Andreed, ce ma bucur ca s-a zbenguit Maria, sper ca nu te mai stresezi, da?  punish

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#702 2010-02-07 14:15:24

Andreed
Addicted member
Site

Blue,  rodnar  rodnar  angel  angel  angel

#703 2010-02-07 14:19:38

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Andree , Blue puss  la doctor cred ca ajungem dupa weekendul cu 14...oricum la doctorul meu trebuie sa suni inainte cu 2 saptami (in caz ca nu esti urgenta)ca sa prinzi loc liber dumbom  Ma gandeam in schimb sa merg saptamana asta la sotia lui la laborator sa cer o analiza de sange pentru sarcina, ce ziceti? chicot

La parintii inca nu ne-am gandit cum sa le zicem....ne mai gandim sapatana asta big_smile  da oricum ei de cam 6 luni tot bat apropo de bebelic....
La munca e usor...ca e firma noastra si mama oricum stia ca ne-am apucat de proiectul "bebe" hjarta

Alina puss

Andree vezi ca te-a salutat Maria chicot  se juca cucu bau cu tine da cand ai amenitat-o cu urgente si d'astea s-a speriat si ti-a dat un chiot sa-ti zica sa nu te duci ca e totul bine smile

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-07 14:21:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.