homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17-51

#951 2010-02-08 17:38:17

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17

Garga tratamentul este timp de 7 zile  si am luat doar 3 zile ieri trebuia sa fie a 4-a
LE: nu am luat nimic pentru protectie..doar atat mi-a prescris doctorul,tetra..

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-02-08 17:41:40)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#952 2010-02-08 17:39:58

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor ma incearca niste sentimente contradictorii dar extrem de puternice. am momente in care sunt sigura ca sunt gravida si altele in care cred cu tarie ca ceva e in neregula cu al meu si nu voi ramane veci prin metoda clasica. e prima luna cand ma framant asa rau. cred ca mi-am pierdut rabdarea si speranta. stiu ca nu incercam asa de mult timp, stiu ca intai trebuie sa facem spermograma, stiu ca  stresul face rau, dar sunt si zile din astea si vroiam sa spun si eu cuiva. pe al meu nu il mai stresez cu din astea ca ajunge un paranoic in familie.

si nu v-am zis. duminica am fost si noi sa aprindem o lumanare. i-am aprins lumanarea lui vlad, i-am aratat unde sa o puna si i-am zis sa il roage ce vrea el pe doamne, doamne. si el a zis "un bebe". l-am strans cu putere la piept si mi-au dat lacrimile.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-08 17:46:22)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#953 2010-02-08 17:43:01

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetelor dar cat a-ti scris eu am stat si am invatat azi ca daca tot nu am plecat sa mai castig si eu timp cu invatatul ca am 3 ex intr-o saptamana.........poate maine reusim sa plecam desi vad ca astea tot anunta drumuri inchise si ninsoare daca nu sa plecam joi sa fiu la ea vineri...............va pup pe toate si RABDARE ca mai e putin si pute-ti face toate testele si o sa fie +++++++++++++ majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
va pup dulce pe toate

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-02-08 19:41:54)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#954 2010-02-08 17:48:51

Savannah
Full member

Sunt disperata,nu mai stiu ce sa fac sad
Asa arata analiza mea :

Mycoplasma hominis + U. urealyticum - cultura, identificare, atb
Mycoplasma hominis si U. urealyticum -cultura si
identificare
Ureaplasma urealyticum pozitiv>10000
UFC/proba
Mycoplasma hominis negativ
Antibiograma Mycoplasma hominis + Ureaplasma
urealyticum
Azithromycine sensibil
Ciprofloxacine rezistent
Clarythromycine sensibil
Doxycycline sensibil
Erythromycine intermediar
Josamycine sensibil
Ofloxacine intermediar
Pristinamycine sensibil
Tetracycline sensibil

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#955 2010-02-08 17:56:01

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

fetele v-am pupat!plec de acasa....ne vedem maine
O nopate frumoasa la toate!! puss

Publicitate

loading...

#956 2010-02-08 17:59:15

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

pa dana pusspusspuss
cine vrea poze cu je vedeti la semnatura smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#957 2010-02-08 18:00:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

priga, la tine cred ca contribuie si faptul ca stii cat de mult isi doreste cel mic o surioara... si te simti asa rau si din cauza ca nu reusesti sa-i indeplinesti dorinta asa de repede pe cat ai vrea... nu stiu ce sfat sa-ti dau... si eu ma lupt cu mine de multe ori dar reusesc de fiecare data sa ma conving ca trebuie doar sa mai am rabdare putin. poate ma mint, nu stiu, dar functioneaza smile si in paralel, fac tot ce tine de mine pentru a reusi. mai mult decat pot, nu am cum sa fac, nu? mai devreme eu ma gandeam sa-ti zic ca mai bine asteptati 2 luni decat sa dati atatia banuti pe spermograma, ca ma gandeam ca n-are de ce sa fie graba la voi... dar acum imi dau seama ca e mai bine sa o faceti daca stai in tensiune pe tema asta...
eu te pupacesc si sper sa-ti revii repede  puss  kram

savannah, nu poti ajunge la alt medic?
sau... iti spun ce-as face eu ( nu trebuie sa faci ca mine): as relua tratamentul de la inceput si as face protectie antimicotica cu flucovim 150 o pastila in prima zi de antibiotic, biotics 3 capsule pe zi si ceva pt a proteja flora vaginala: bioclin actigel, feminela, ginieL, viviflor, etc.

#958 2010-02-08 18:03:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

dana82 a scris:

:

Blue !!!!mai nu-ti mai fa probleme si ganduri...hai sa-ti zic, serios acuma si sincer... maine esti z 9 DPO,nu? eu sincer nu mi-as face maine....dar in z11 sau z 12 as baga unul....macar stii una si buna ori cu burta  al9leacer  hjarta ori cu distractie si fufuleala fara rezerve drool

asa o sa fac, danutza mea sexi  puss  Maine stau cuminte in banca mea, si o sa ma gandesc la test numai incepand cu 11 dpo smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#959 2010-02-08 18:05:39

Savannah
Full member

Merci mult Garga puss puss o sa fac cum spui tu!!
Dar totusi ma gandeam in loc de tetraciclina sa iau ceva mai puternic..vreau sa-mi treaca de data asta sad
Te-ai uitat pe antibiograma mea??
Off:(

#960 2010-02-08 18:16:14

gargarita
Moderator

m-am uitat iubita.. teoretic poti sa iei orice din antibiograma la care sa fie sensibila. nu cred ca putem sa le impartim in puternice sau mai putin puternice

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-08 18:16:43)

#961 2010-02-08 18:20:59

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

aici sunt!  puss  kram  par  puss  par   am ajuns in bucuresti cu tot cu musafiri, zilele astea am fost plecata , am intrat printre picaturi sa trec una-alta in Fertility ( si-asa e varza graficul meu, am luat TB raaaar de tot .. ) , nu am avut timp sa citesc in forum. cum sa va uit????? nu mai ziceti asa !!!!! iubitele mele frumoase, gravidute si viitoare gravidute!  kram  par  puss
acum am avut 30 de minute libere si am rasfoit un pic in forum, intr-o ora plec iar si diseara stau aici si ajung la zi cu cititul. abia astept sa ma instalez in fatza comp-ului si sa citesc tot ce ati scris.  par  puss  kram

#962 2010-02-08 18:21:35

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Passule  kram  kram  kram  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#963 2010-02-08 18:22:59

gargarita
Moderator

passenger a scris:

aici sunt!  puss  kram  par  puss  par   am ajuns in bucuresti cu tot cu musafiri, zilele astea am fost plecata , am intrat printre picaturi sa trec una-alta in Fertility ( si-asa e varza graficul meu, am luat TB raaaar de tot .. ) , nu am avut timp sa citesc in forum. cum sa va uit????? nu mai ziceti asa !!!!! iubitele mele frumoase, gravidute si viitoare gravidute!  kram  par  puss
acum am avut 30 de minute libere si am rasfoit un pic in forum, intr-o ora plec iar si diseara stau aici si ajung la zi cu cititul. abia astept sa ma instalez in fatza comp-ului si sa citesc tot ce ati scris.  par  puss  kram

par  puss  kram

#964 2010-02-08 18:26:54

passenger
Addicted member

......am si ramas inzapeziti pe undeva, a fost horror  lol  lol  va povestesc cand ma intorc, asa m-am saturat sa umblu!!!   skitarg  skitarg  skitarg  skitarg
sa nu mai ziceti ca v-am uitat!  supa

#965 2010-02-08 18:27:22

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Baiii, nu pot sa cred, IAR TE-AM SIMTIT !!!! lol  lol  lol
Na, ca inca te mai simt, fir-ar sa fie  yikes

Sa te pup, sa nu te pup .................................................................................................ma mai gandesc

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#966 2010-02-08 18:31:09

passenger
Addicted member

cocosel, asta pentru ca inca sunt aici. te iubeeeeeeeeeesc!  hjarta  hjarta  hjarta  hai da-mi un pupic miiiiic miiiiiiic.  par

#967 2010-02-08 18:31:42

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Pup-o tu Cocof  big_smile ca este si ea mica si a ramas si inzapezita saracuta de ea, pupici Pasuculeeee puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss si la toate fetele  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

hjarta M&M=S

#968 2010-02-08 18:31:51

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pup fetele... puss puss puss puss

v-am citit mai mult pe diagonala ca sunt pe fuga... bine k merge forumul... dance

lavi, imi cereai aseara poze cu mine.. gasesti aici http://forum.anticonceptionale.ro/t2248 … rante.html si pe blogul meu... la fotografie.. tongue (post-ul din septembrie 2009)

cocof, mie tre` sa imi vina pe 12 puss daca nu vin uratii poate ne "intalnim" pe 14 cu teste de sarcina.. (eu nu prea ma astept la ceva pozitiv, dar fac sa vedem ce iese)

pup inca o data fetele... noi acum mergem in vizita puss va mai citesc cand ma intorc, daca nu, maine kram

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-08 18:33:05)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#969 2010-02-08 18:36:29

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Biiineee, hai . Treci aici :  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
Te-am "mozolit" bine, eee?

Nafulica cu burtica treci si tu : puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Sa nu incercati sa le numarati ca sunt distribuite in mod egal  lol

Almiii. Ridica-te putin in  picioare..asaaa. Sa incep puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Am terminat machetareaaaaa. Sunt liberaaaaa. Libertateeeeee!!!!!  bis  Am inebunit, clar

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-02-08 18:41:07)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.