homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17-57

#1065 2010-02-09 09:51:07

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 17

blueeyes a scris:

Neata buna, fetele  coffestudiu

Am rezistat de nu mi-am facut test, o sa fac maine (asa imi repet in fiecare dimineata  big_smile  )
Ce face Danutza mea sexi? Si bebe de Danutza?  puss

Si ce face Maria, Andreed?

majoreta  majoreta  majoreta  majoreta bravo Blue! ohoho ce fain arata graficul!de abia astept si eu z 11 la tine!!big_smile majoreta  majoreta  majoreta  cum te mai simti?secsioasa mea puss
Noi (ce sod suna chicot  al9leacer ) suntem bine...tot la fel de bine ma simt...pe la 6 merg sa vad rezultatul de la Bhcg si sa mai vb cu tanti dr. de la laborator chicot s-o intreb cand sa-l vizitez pe sotul ei rotfl2

Priga ce scump e baietzelul tau hjarta m-a impresionat si pe mine pt ce a vrut el sa se roage hjarta  puss

merg sa vad ce ati mai scris

Neatza andree+maria puss , camy puss, smart puss pfffffffff  punish pun biciul pe zapada ca sa se mai termine punish

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-09 09:53:50)

#1066 2010-02-09 09:51:21

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetelor wave

vad ca iar incepe sa ninga aici, doar n-a mai nins de-aseara skitarg

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1067 2010-02-09 09:52:40

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata Smart kram  puss Si la noi a fulguit putin.

Camy  kram  puss

Uite, cum o strigati toate pe Maria cum se misca rotfl2

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-02-09 09:53:12)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1068 2010-02-09 09:53:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata!

m-am uitat la graficele voastre... blue si coco imi dati emotii big_smile blue, daca maine ai temp tot mare, cred ca ar fi o idee buna sa incerci un testulet big_smile un alinta d-ala  tongue
nera vad ca ne tine in suspans, n-a trecut temperatura  tongue

LE pupam pe Mariuca si pe mami a ei  puss  puss

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-09 09:55:01)

#1069 2010-02-09 09:53:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Fetele, e normal sa ma doara burtica aproape non stop? neutral Sper ca nu e semn rau...

Cat de mare trebuie sa fie temperatura, garga? puss

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-02-09 09:56:27)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#1070 2010-02-09 09:53:59

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

cocof a scris:

Am revenit si eu...

offtopic Azi dimineata am fost sa-mi dezapezesc masina si locul de parcare. Am reusit sa dezapezesa mai mult decat atat, si aleea pe care era parcata masina. In seara asta am plecat putin si am lasat in locula masinii un carton maaare, cat mine de inalt, ca sa inteleaga bolovanii ca ma intorc repede si ca nu am muncit sa le dezapezesc lor locul. Urmarea v-o imaginati cred... suntem in Romania. Sotul meu este inca jos si incearca sa dezapezeasa alt loc (erau multe locuri de parcare libere, dar munca e grea) Sunt nervoasa si revoltata , si nu pe cel care aparcat in locul meu, ci pe lipsa de educatie a acestui popor in general pentru ca daca nu o facea el, o facea altul, cu mare siguranta

neata fete , ce mai faceti ?

cocof ,  forgetit  sa iti zic ce am patit eu :am dezapezit locul , si am plecat ca si tine pt 10 -15 min , ei bine cand m-am , intors o masina care era deja parcata in fata blocului  , dar nu isi dezapezise in lateral sa poata omul iesi cu masina .....a dat cu spatele pana a intrat pe locul meu ... si gata , s-a dus in casa , nu a plecat nicaieri , a pandit un loc dezapezit  rotfl2 cata nesimtire .....

#1071 2010-02-09 09:55:15

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

dana pai femeie serioasa si burtoasa esti tu?.....cum draga s-o intrebi pe femeie cand sa te duci la sotul ei? rotfl2......asta se face pe ascuns fara stirea nevestei  rotfl2

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1072 2010-02-09 09:56:29

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

cocof a scris:

Am revenit si eu...

Mirik, nu stiu de ce mi se pare cunoscuta povestea ta... Eu la 10 ani am stat 1 luna cu tratamente aiurea cand eu aveam tuberculoza+pleurezie. Nici nu veau sa-mi amintesc momentele alea...am fost trimisa in mare urgenta la Bucuresti (ajunsesem intr-o stare mai mult decat jalnica) si am stat internata 3 luni la Filaret. Ingrozitor este putin spus...Medicii in Romania  skitarg rodnar

VA pupacesc si eu de nopate buna si va astept maine cu temperaturi mari si poate  chiar cu teste ++++ (asta pentru cine nu mai are rabdare) wave

offtopic Azi dimineata am fost sa-mi dezapezesc masina si locul de parcare. Am reusit sa dezapezesa mai mult decat atat, si aleea pe care era parcata masina. In seara asta am plecat putin si am lasat in locula masinii un carton maaare, cat mine de inalt, ca sa inteleaga bolovanii ca ma intorc repede si ca nu am muncit sa le dezapezesc lor locul. Urmarea v-o imaginati cred... suntem in Romania. Sotul meu este inca jos si incearca sa dezapezeasa alt loc (erau multe locuri de parcare libere, dar munca e grea) Sunt nervoasa si revoltata , si nu pe cel care aparcat in locul meu, ci pe lipsa de educatie a acestui popor in general pentru ca daca nu o facea el, o facea altul, cu mare siguranta

Se va schimba vreodata tara asta?Defapt se vor schimba vreodata romanii?Vom deveni si noi oameni civilizati vreodata? Defapt cred ca de asta ne si chinuim sa facem bb sa schimbam generatia asta big_smile

Nera m-am intristat dar nu m-am suparat.Intr-un fel mi-a facut bine sa-mi amintesc acele momente.Mi-am amintit de ce mi-am format anumite principii, de ce este bine sa nu ma intereseze parerea altora si de ce trebuie sa ajut si de ce trebuie sa fiu atenta la ceea ce simt cei de langa mine.Mi-am amintit care sunt calitatile unui OM.

Azi mi-am luat si eu temp pt prima data  rodnar (desi nu prestam momentan simt ca m-am apucat serios de proiectul bb lol )

Andreea acele scuze au fost in primul rand pentru sufletul meu pentru ca mi-am dat seama ca uneori simpla mea parere poate face rau cuiva. Stiu ca tu esti o dulcica si nu ai tine suparare pe mine dar niciun moment nu vreau sa iti cauzez durere.

Stiu ca poate suna ciudat dar va iubesc pe toate !   puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1073 2010-02-09 09:58:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

blue si pe mine m-a durut burta ca la menstra si chiar eram sigura ca testul va iesi negativ, l-am facut fara tragere de inima. dr a zis ca astefel de dureri ca la menstra sunt fie de la fixare fie de la cresterea uterului. deci, eu zic ca esti pe drumul cel bun goodluck

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1074 2010-02-09 09:59:30

dana82
Hero member

blueeyes a scris:

Fetele, e normal sa ma doara burtica aproape non stop? neutral Sper ca nu e semn rau...

Blue  rotfl2 noi chiar ca ne potrivim...compensam simptomele chicot  eu tot intreb daca nu e semn rau ca nu ma doare nimic si tu daca e semn rau ca te doare mereu rotfl2

neatza garga! puss

ttttttttttttt puss ce de mult nu te-am vazut puss

camy  rotfl2  pai eu sunt sincera rotfl2 mai bine sa afle de la mine decat de la alti rotfl2

#1075 2010-02-09 09:59:45

blueeyes
Platinum member

Si noi te iubim, mirik! puss rodnar
Eu iar ma simt ciudat... nu la fel de rau ca ieri, dar totusi, ciudat neutral

patfierbinte      sjuk     

#1076 2010-02-09 10:13:32

mirik
Insomniac member

Ce minunat merge forumul acum  bang  bang  bang  bang  bang

Se pare ca nu ne suporta pe toate noul server  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Too many connections.

#1077 2010-02-09 10:14:39

blueeyes
Platinum member

Eu cred ca nu cu serverul e problema, mai mult cu cine il confirgureaza chicot

patfierbinte      sjuk     

#1078 2010-02-09 10:15:26

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mirik, nu m-ai necajit si nu m-ai intristat, din pacate stiu cum sunt la noi unii medici...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1079 2010-02-09 10:16:56

dana82
Hero member

blueeyes a scris:

orice ar fi de vina ma scoate din sariti bang  alcool  bang  alcool  bang  bang  pffffffffffffffffffff box  box  box  pai au zis ca pana duminica va fi ok bang
mai fetele poate pe noi pe aspirante o sa ne puna sa platim ca noi ce vorbim mai mult pe aici rotfl2 si umplem pagini....bineinteles ca nu am reusit sa va citesc inca din urma rotfl2

Hai ca mi-am adus si eu cana cu lapte ca sa beau cu voi "cafelutza" storstark

coco, ttttt mirik din pacate suntem un popor necizelat inca box nu toti dai avem multe "fenomene" de care ai zis tu si de care am uitat eu sa va  offtopic povestesc;saptamana trecuta m-a scos unul cu un trailer de pe carosabil ....am intrat pe contrasens pe 4 benzi si na....aia de pe contrasens isi faceau cruce si mama ingrozita si etc....nu stiu cum am trecut printre ei doamne multam! Dar apoi merg in fata aluia cu trailerul si ii pun frana ca sa sun la politie sa-l raportez....ma si asta se enerveaza ma depaseste , ma blocheaza in trafic si iese din masina matahala (ca era un gras mafiot chel)imi deschide usa sa ma bata sau ce o fi vrut sa faca...si i-am zis hai da ca acuma vorbesc cu politia binenteles ca a plecat de la locul faptei box  box  box  da si pietoni erau masca de faza.....deci cum ziceam vai si amar de astia care ne fac numele de roman de ras box  box  box

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-09 10:29:36)

#1080 2010-02-09 10:24:11

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Neata iubirilor wave

Mirik puss  si pe mine m-a impresionat povestea ta, groaznic sa fii pe mana unor astfel de doctori skitarg

Andreea numai tu stii prin cate ati trecut si santeti cu adevarat de admirat pacat ca in jur mai sant si asa-zisi oameni fara suflet si caracter care din 2 cuvinte te pot fac moral vorbind knock-out, Doamne-Doamne a stiut cui o trimite pe Sofia la o mamica curajoasa puss   
M-am uitat pe graficul vostru chicot
Blue mama smile sa iti mai zic ca acnee este un semn de sarcina? eu nu am avut toata viata cat am acum si numai in zona fruntii dumbom mult noroc sa fie cu 2 liniutiii goodluck

Cocofanu nici al tau nu arata rau deloc happydance parca este un fulger lol e super si sper sa ascunda un bb pt tine puss  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Nerama smile  puss asteptam un big + si de la tine goodluck

Smart iti ramasesem datoare cu un raspuns
Referitor cu anuntatul la serviciu de bbel, eu nu am pe cine sa mai anunt ca eu l-am conceput pe bb fiind deja in somaj neutral asta a fost si aveam de gand sa imi caut ceva de anul asta desi la cum stau lucrurile,... este cumplit mai ales in zona Moldovei, oricum momentan stam acasa wink

Danutza felicitari pt burtica, sarcina usoara si bb grasunel si sanatos dance  majoreta  dance  majoreta  dance

Mirik
nu sant sanse sa fim si noi un popor civilizat atata timp cat santem condusi de oameni care nu stiu decat sa se fataie prin tara asta la taiat de panglici multicolore,... care se inrudesc cu personaje dubioase si isi castiga alegerile prin-o simpla fraza mitocaneasca " i-am ciuruit" ei da ne-au ciuruit si vor continua sa o faca inca 5 ani de zile Ei sant cei care ne reprezinta si conduc, iar noi santem prea moi si acceptam orice circ jucat in fata noastra,... restul oamenilor de bun simt au parasit Ro am mai ramas noi , o mana de oamneni care inca mai speram la ceva bun, tiganii si manelistii,.... de unde civilizatie ? noi santem prea mici si fiecare isi vede cuminte de patratica sa.

hjarta M&M=S

#1081 2010-02-09 10:27:11

mirik
Insomniac member

dana82 a scris:

blueeyes a scris:

orice ar fi de vina ma scoate din sariti bang  alcool  bang  alcool  bang  bang  pffffffffffffffffffff box  box  box  pai au zis ca pana duminica va fi ok bang
mai fetele poate pe noi pe aspirante o sa ne puna sa platim ca noi ce vorbim mai mult pe aici rotfl2 si umplem pagini....bineinteles ca nu am reusit sa va citesc inca din urma rotfl2

Hai ca mi-am adus si eu cana cu lapte ca sa beau cu voi "cafelutza" storstark

Cred ca noi blocam server-ul  chicot  chicot  chicot
Ca sa ne descurajeze ar trebuii taxa pe fiecare cuvant.....altfel nu cred ca au sanse.
Acum daca nu mai avem loc toate cred ca o sa ne batem pe locuri pe forum precum pe cele de parcare dezapezite lol

Imi spuneti si mie pls ce sa mai iau sa-mi treaca durerea asta?  bang  bang  bang
Am luat algocalmin, nurofen si ketonal(acesta din urma era asul din maneca deobicei)  supa

#1082 2010-02-09 10:27:41

dana82
Hero member

naf!!! puss  ai vazut ca tot schema ta a dat  lovitura si in cazul nostru, da? big_smile hai ici la pupatttttttttttttt puss  puss  puss  puss  puss  cool

#1083 2010-02-09 10:47:11

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Normal ca am vazut Danutza applause
Ma bucur enorm ca ai reusit si ti-a fost de ajutor schema lol eu cred ca tu ai sa fii soacra mare tongue
Oricum ar fii, sanatos sa fie!

Abia reusesc sa scriu ceva, groaznic merge serverul-minune  butter

hjarta M&M=S

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.