homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cunoscatori/cunoscatoare...un mic ajutor va rog...

#1 2010-02-04 19:57:25

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Pentru cunoscatori/cunoscatoare...un mic ajutor va rog...

la noi in serie, la facultate, mereu au fost probleme cu organizarea...seful este varza...enervandu-ma la craciun ca e un mormoloc...am luat initiativa si am aratat tuturor ca se poate si altfel si se poate sa ne mearga si bine...trebuie doar sa stii cum sa comunici cu oamenii...

doar ca dorinta mea de a arata ca se poate altlfel i-a determinat pe colegi sa il dea jos pe "marele sef" si sa ma tot bata la cap sa accept sefia...

inca nu m-am hotarat la asta si oricum nu asta era faza in care vroiam sa va cer parerea...

problema e ca daca as fi sefa de serie ar trebui sa ma ocup f bine de ei pentru ca nu imi place sa fac lucrurile pe jumatate...si m-am gandit la infiintarea unui blog/grup...aici intervine si problema mea...nu stiu care metoda de comunicare este mai buna pentru acest gen de activitate...

ei au un grup pe yahoo al seriei dar mie nu imi place pentru ca nici nu prea ma descurc cu el si nici nu merge uploadat foarte mult...si in plus as vrea sa am control total asupra lui nu sa mi-l infiinteze altcineva...asa ca m-am gandit la un blog...desigur daca aveti alte idei sunt binevenite si acestea...
pb e ca nu stiu, spre rusinea mea, sa fac un blog si as vrea sa imi explicati putin...sau daca voi credeti ca exista si altfel de mijloc de comunicare in afara de cele mentionate...ascult cu placere

multumesc anticipat!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 19:58:57)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#2 2010-02-04 20:31:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Pentru cunoscatori/cunoscatoare...un mic ajutor va rog...

ca sa faci un blog intra pe blogul cuiva si ai pe-acolo optiunea sa iti faci si tu
e f usor sa faci
noi avem forum, e f misto si suntem mereu la curent
http://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/  -incearca aici

dar trebuie sa te pricepi un pic

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-02-04 20:35:29

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

rotfl2 Funny topic... Zici ca planifici vreo revolutie. Cu blogul e lejer, in cateva saptamani de bughinit la el o sa te obisnuiesti. Nu e mare filozofie

Poor is the man whose pleasure depends on another

#4 2010-02-04 21:03:09

x_ynna
Addicted member

thx girls...lelaina nu mai rade de mine tongue ...chiar nush rotfl2
carmen...pe forum poti sa uploadezi si documente?

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-04 21:03:48)

#5 2010-02-04 22:22:18

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu as zice ca mai eficient e un grup de yahoo. nu ai ce uploada super multe decat cursuri si alte chestii legate de scoala si iti incap smile daca sunt fisiere gigantice, le bagi pe transfer.ro smile

zic ca e mai eficient un grup de yahoo intrucat le poti trimite mai usor mailuri direct tuturor, ii ai pe toti acolo gramada... si cand e ceva important de anuntat, bagi mail. asa fiecare trebuie sa verifice blogul zilnic si nu cred ca o vor face prea multi din comoditate. asa... vad mail`ul si nu pot spune ca nu au aflat...

Publicitate

loading...

#6 2010-02-04 22:24:39

x_ynna
Addicted member

da deea...uite...am incercat sa trimit niste poze la paraziti...si nu am reusit...am trimis 10 din 90...si apoi am trimis la 100 de oameni pe mess neutral

#7 2010-02-04 22:40:02

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

bagi toate intr-o arhiva smile si le pui pe transfer.ro ...si la destinatar pui mailul grupului de pe yahoo smile sau daca nu vrei asa, pui mail`ul unuia si dai apoi linkul celorlalti..pe grup. dar e mai usor sa pui direct mailul grupului.

#8 2010-02-04 22:40:17

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cred ca puteti sa puneti fisierele undeva pe net, sunt atatea site-uri de hosting gratuit care sa satisfaca diverse cerinte. Faceti arhive cu poze, documente si ce va mai trebuie voua si asa cine vrea le poate downloada si folosi. Si, in cazul asta, atat un forum cat si un blog ar fi ok... ca si suport pentru impartasirea linkurilor - amandoua fiind un mediu propice unde se poate si comenta pe baza diverselor subiecte. Cu toate ca forumul pare mai folositor data fiind situatia. Adica ar fi mai usor de urmarit o discutie pe un forum decat pe un blog, zic eu.

#9 2010-02-04 23:01:09

x_ynna
Addicted member

thx fetelor...mai astept pareri pro si contra si o sa ma hotarasc asupra unuia dintre ele si apoi o sa va cer vreo indicatie in caz ca nu ma descurc cum sa fac tongue

#10 2010-02-04 23:02:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu sunt mai paralela cu tehnologia, dar am vazut ca sunt puse mereu pe forum tot felul de chestii.
mie mi se pare mult mai interesant asa
ne cunoastem mai bine, vorbim si de altele big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#11 2010-02-04 23:39:49

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cand eram eu in facultate am avut grup pe yahoo prin care eram anuntati cu privire la diverse chestii. Si a fost ok desi era intr-o vreme in care (inca) nu avea chiar toata lumea net acasa, unii stateau in gazda la diverse babe netehnologizate, altii scoteau firul din telefon si il bagau in calculator dupa 8 seara ca atunci era mai ieftin (adica eu big_smile ), altii prin netcafe-uri, da ne-am descurcat si toti stiam ce se intampla, cand si unde. smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#12 2010-02-06 00:50:49

x_ynna
Addicted member

asta e faza carmen ca nu prea ma pricep la chestii de astea si nici nu am timp sa studiez...de asta m-am gandit ca ar fi bine sa va cer parerea...
daca as face un forum spre exemplu...as putea sa pun niste fisiere in excel sau niste poze facute la programele de la materii?

#13 2010-02-06 08:56:27

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

si noi la facultate aveam tot yahoo group, era ok de accesat, asistentii de la seminarii postau si ei cursuri sau teme, la fel si unii profesori. de fiecare data cand e postat ceva nou primeste toata lista

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#14 2010-02-06 11:53:33

persifona
Vizitator

Yahoo Group mi se pare si mie cel mai ok, asa am facut si pt grupa din care faceam parte si am avut si pt serie, avem si la master, etc.
Da, nu ai ff mult spatiu de uploadat, dar daca te limitezi la a pune acolo strict cursuri si formate gen pdf, xls, doc, cred ca e suficient. Pt poze si alte cele, cum au zis fetele mai sus e ok.

#15 2010-02-06 12:02:40

x_ynna
Addicted member

ok persi...pana la urma cred ca o sa ramna grupul...mersi de sfat!!

#16 2010-02-06 12:08:33

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

x_ynna e super simplu sa folosesti grupul de pe yahoo, nu e mare cheste de studiat. Marea majoritate a  seriilor folosesc grupul yahoo tocmai pentru ca e foarte usor de utilizat si primesc toti notificari cand se posteaza vreo informatie.

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#17 2010-11-11 18:09:56

x_ynna
Addicted member

Stie cineva pe ce site trebuie sa intru, sau cum sa fac sa pun pe grupul yahoo niste ppt.uri care sunt mai mari decat imi permite grupul? Multumesc!

#18 2010-11-11 20:47:53

x_ynna
Addicted member

plizzz  kapitulation

#19 2010-11-11 21:01:33

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Daca sunt fisiere mari, pune-le pe toate intr-o arhiva, foloseste transfer.ro si scrie la destinatar adresa grupului (sper sa nu se considere reclama tongue ). Nu uita sa-i atentionezi ca expira in 10 zile smile. Noi tot grup pe yahoo avem si e f.bine; nu merita sa te complici cu altele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.